رفتن به مطلب

دختر لوند ............ خوب , بد یا زشت ؟

ارسال های توصیه شده

لوند در فرهنگ لغت معنی بدی دارد اما واقعیتش بخش لاینفکی از وجود یک خانوم است در واقع جز جدانشدنی از زنانگی یک خانوم است

شما به چه کسی لوند می گویید ؟

ایا لوند لزوما همراه با زیبایی ظاهر است ؟

اصلا می شود در یک مکان عمومی و در جمع لوند بود ولی جلف و سبکسر نشون نداد؟ به عبارت بهتر , ایا لوندی مترادف جلف بودن است ؟

لطفا همراه توضیحات خود , نام یکی از شخصیت های مشهور که به نظر شما لوند است رو نام ببرید .:whistle:

• Like 19
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

لوند در فرهنگ لغت معنی بدی دارد اما واقعیتش بخش لاینفکی از وجود یک خانوم است در واقع جز جدانشدنی از زنانگی یک خانوم است

اصلا می شود در یک مکان عمومی و در جمع لوند بود ولی جلف و سبکسر نشون نداد؟ به عبارت بهتر , ایا لوندی مترادف جلف بودن است ؟

لطفا همراه توضیحات خود , نام یکی از شخصیت های مشهور که به نظر شما لوند است رو نام ببرید .:whistle:

سلام :icon_gol:

با شما موافق نیستم که لوند بودن جزو لاینفکی از وجود یک خانوم است و در واقع جز جدانشدنی از زنانگی یک خانوم است .

از اینا گذشته , شما بهتر میدونی که تو جوامع جهانی به چه نوع خصوصیاتی احترام میذارن و از چه نوع رفتار هایی بیزارند. هیچکس تو هیچ جای دنیا به یه انسان لوند احترام نمیذاره مگه تو هالیوود یا جا هایی که از این خصوصیت نفع شخصی برده بشه مثه کاباره ها و دانسینگ ها و کازینو ها و نظایر اون .

با سپاس :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من فکر میکنم لوندی برا یه خانم تو جای خودش برای همسر خودش خوبه و باید باشه

اما تو جاهای دیگه همون مفهوم بد رو داره

:icon_gol:یعنی بدون لوند بازی نمیشه زندگی کرد؟ چرا انسان باید برای یکی دیگه ( حالا هر کی ) لوند بازی در بیاره؟ :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:icon_gol:یعنی بدون لوند بازی نمیشه زندگی کرد؟ چرا انسان باید برای یکی دیگه ( حالا هر کی ) لوند بازی در بیاره؟ :icon_gol:

ببین این بستگی به شخصیت خود فرد داره

من چون خودم تقریبا شیطونم اینو گفتم

چرا نمیشه زندگی کرد

مگه ادمایی که تو دهه قبلی زندگی کردن همه زنا اینکارو انجام میدادن

• Like 5
لینک به دیدگاه

بلاخره بعد از مدت ها تاپیک زدی ها:icon_gol:

من فکر میکنم لوندی که در اصطلاح رایج به کار میرود همان معنی مورد نظر در لغت نامه رو دارد، اما رفتار دخترانه یک مقدار لطافت را نیاز داره، اما نیاز به اعتدال دارد و نباید از یک حدی بیشتر بشه...

• Like 8
لینک به دیدگاه
سلام :icon_gol:

با شما موافق نیستم که لوند بودن جزو لاینفکی از وجود یک خانوم است و در واقع جز جدانشدنی از زنانگی یک خانوم است .

از اینا گذشته , شما بهتر میدونی که تو جوامع جهانی به چه نوع خصوصیاتی احترام میذارن و از چه نوع رفتار هایی بیزارند. هیچکس تو هیچ جای دنیا به یه انسان لوند احترام نمیذاره مگه تو هالیوود یا جا هایی که از این خصوصیت نفع شخصی برده بشه مثه کاباره ها و دانسینگ ها و کازینو ها و نظایر اون .

با سپاس :icon_gol:

درود

آقا فکور میشه بگید به کدام ویژگی های موجود در وجود یا ظاهر یا رفتار یک خانوم صفت لوند نسبت میدهید اینجوری منم می تونم با شما همراهی کنم

مرسی:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:icon_gol:

من فکر میکنم لوندی که در اصطلاح رایج به کار میرود همان معنی مورد نظر در لغت نامه رو دارد، اما رفتار دخترانه یک مقدار لطافت را نیاز داره، اما نیاز به اعتدال دارد و نباید از یک حدی بیشتر بشه...

خب اگه دختر خانومی ذات صداش , یا چهره اش لطیف باشه چطور می تونه حد اعتدال رو رعایت کنه مثلا باید صداشو کلفت کنه ؟

بلاخره بعد از مدت ها تاپیک زدی ها

از دستم در رفت :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من فکر میکنم لوندی برا یه خانم تو جای خودش برای همسر خودش خوبه و باید باشه

اما تو جاهای دیگه همون مفهوم بد رو داره

یعنی از نظر شما لوند بودن یه رفتار اکتسابی ست نه ذاتی ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب اگه دختر خانومی ذات صداش , یا چهره اش لطیف باشه چطور می تونه حد اعتدال رو رعایت کنه مثلا باید صداشو کلفت کنه ؟

موافقم. مثلا دختر عموی من صدای خیلی خوبی داره یه جورایی با کلاس تر از دختر تهرونی اصیل می حرفه(ساوه سکونت دارن ایسون) ولی مثلا دختر عمه ی من هر وقت میحرفه ناخودآگاه خنده ام میگره(یکی از روستا های شمال سکونت دارن ایشون)

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی از نظر شما لوند بودن یه رفتار اکتسابی ست نه ذاتی ؟

اگه همون لحن حرف زدن رو در نظر بگیرم برای لوندی میشه گفت هم ذاتیه هم اکتسابی. من اگه دو سال تهران زندگی کنم لهجه ام دختر کش میشه:ws37: البته الان رفتم معنی لوندی رو سرچ کردم معانی خاک برسری داشت:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
لوند به معنی دلبر یا دلبری است.

گفتید معنیش بده؟؟!!:ws52:

بله از نظر لغوی و در سابقه تاریخی و ادبیاتی دست کم ایران معنی بدی داره یه جورایی توهینه

اما جالبه وقتی از کلماتی مانند دختر ناز , دخترشیرین یا حتی خوش اطوار (در اشعار شاعران مختلف ) استفاده میشه با اینکه به همون ویژگی های لوند بودن اشاره می کنه ولی معنی بدی نمیده و کسی موضع گیری بدی نمی کنه

• Like 4
لینک به دیدگاه

فکر کنم منظور از لوند بودن در اینجا، عشوه گری کردن هست. خیلیا لوندی و عشوه گری جزو ویژگی های شخصیتیشون هست و خیلیای دیگه سعی میکنن لوند باشن و بهشون نمیاد، مثل من که اگر بخوام برای کسی عشوه بیام میشم عینهو همسر خر شرک. از اونجایی که دارم سعی میکنم درباره دیگران و خوبی و بدی رفتارهای دیگران قضاوت نکنم، نمیتوونم درباره خوب یا بد بودن لوندی نظر بدم. در مورد خودم؛ علاقه ای به تغییر دادن رفتارم برای جلب نظر دیگران ندارم و حتی الامکان سعی میکنم اینکارو نکنم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

من کاری با معنا های دیگه این کلمه ندارم و فقط برداشت خودم رو ازش می گم.

من هرچی سعی کردم نتونستم معنای واضحی از لوند مطابق اون چیزی که تو ذهنم هست بیان کنم ! اما به طور کلی میتونم بگم نوعی جذابیته.و بعضی افراد ( دخترها مخصوصا ) ذاتا این جذابیت خاص رو دارن .طوری که شاید توجه خانوم ها هم بهشون جلب بشه ! و نمیتونه اکتسابی باشه.و اگه کسی این خصوصیت رو نداشته باشه و بخواد خودش رو لوند و جذاب نشون بده ، اصلا چیز خوبی از اب درنمیاد !

به نظر من لزوما لوندی همراه با زیبایی ظاهری نیست.بعضی ها فوق العاده جذاب هستن که هم می تونه به خاطر قدو بالا و ظاهر خوبشون باشه و هم تن صدا و نوع حرف زدن یا حتی اخلاقشون. و یه دختر می تونه در عین لوند و جذاب بودن ، متین و سنگین هم باشه ! ( فکر میکنم کسی که بخواد لوندی کنه و خودش رو شیرین نشون بده ، جلف و سبک به نظر میاد ) اما کسی که ذاتا این خصوصیت رو داره ، جلف نیست :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

در لغت نامه لوند به معنی:

لوند. [ ل َ وَ ] (ص ، اِ) غرشمال . روسبی . (اوبهی ). فاحشه . زن بدکار. قری . توشمال . شوخ .جماش . شنگ . اطواری . لولی . هرزه . هرجائی . زن فاحشه . (برهان ). زن که با مطربان دستیاری کردی :

مطرب بزم تو باد آنکه کند از فلک

زهره نشاطزمین تا شود او را لوند

صدیک از آن کو کند بر زر و بر سیم خویش

گرگ درنده نکرد با رمه ٔ گوسفند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
درود

آقا فکور میشه بگید به کدام ویژگی های موجود در وجود یا ظاهر یا رفتار یک خانوم صفت لوند نسبت میدهید اینجوری منم می تونم با شما همراهی کنم

مرسی:icon_gol:

یه خانم یه خانمه و همین خانمیش براش کفایت میکنه. شما تا بحال دیدین که خانم مارگارت تاچر لوندی بکنه؟ در حالی که یک خانم هست در همان حال یک سیاستمدار مقتدر هم هست و یه مادر مهربون و یه همسر خوب هم هست.

دوره شاه میگفتن : زن ایرونی تکه / خوشگل و بانمکه و از این نوع حرفا.

ولی زن ایرونی و غیر ایرونی همش یکیه. اونایی که میخوان زن رو از رسالت اصلی خودش دور بکنند این صفت ها رو دراوردن که نذارن یه زن استقلال رفتاری و فکری و عملکردی منطقی و نرمال داشته باشه. لوند بودن شاید برا پاکوتاهها و پاندا ها برازنده باشه ولی صفتی نیست که به یه انسان برازنده باشه . مگه یه صفت بی ربط از سوی مردان هوسباز و شهوتران که میخوان با این ترفند ها از زن یه اسباب بازی بسازن. زن زنه با تمام ویژه گیهای زنونه ش و مرد هم مرده با تمام ویژه گی های ذاتی خودش.

• Like 7
لینک به دیدگاه
من کاری با معنا های دیگه این کلمه ندارم و فقط برداشت خودم رو ازش می گم.

من هرچی سعی نکردم نتونستم معنای واضحی از لوند مطابق اون چیزی که تو ذهنم هست بیان کنم ! اما به طور کلی میتونم بگم نوعی جذابیته.و بعضی افراد ( دخترها مخصوصا ) ذاتا این جذابیت خاص رو دارن .طوری که شاید توجه خانوم ها هم بهشون جلب بشه ! و نمیتونه اکتسابی باشه.و اگه کسی این خصوصیت رو نداشته باشه و بخواد خودش رو لوند و جذاب نشون بده ، اصلا چیز خوبی از اب درنمیاد !

به نظر من لزوما لوندی همراه با زیبایی ظاهری نیست.بعضی ها فوق العاده جذاب هستن که هم می تونه به خاطر قدو بالا و ظاهر خوبشون باشه و هم تن صدا و نوع حرف زدن یا حتی اخلاقشون. و یه دختر می تونه در عین لوند و جذاب بودن ، متین و سنگین هم باشه ! ( فکر میکنم کسی که بخواد لوندی کنه و خودش رو شیرین نشون بده ، جلف و سبک به نظر میاد ) اما کسی که ذاتا این خصوصیت رو داره ، جلف نیست :ws37:

مرسی سارا

کامل ترین توضیحی بود که تا حالا خوندم

اما به نظرت فکر نمی کنی خانوم هایی که ذاتا لوند هستن حتی اگه از نظر فکری و فرهنگی و سواد در حد اعلایی باشن بازم به خاطر نوع دید جامعه , فقط در همون سطح لوند دیده میشن به عبارت بهتر جامعه تو کارهای شاخص و مهم انها جدی نمی گیره ؟

مثلا فرض کن یه خانوم مهندس ذاتا لوند ولی بی نهایت باشخصیت و متین بشه مدیر پژوه یک طرح بزرگ

تصور کن این خانوم بخواد توی یه جلسه کاری که اکثرشون هم اقا هستن با اون صدای لطیفش براشون سخنرانی کنه و توضیحاتی ارایه بده

به نظرت چقدر ازش حساب می برن ؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه خانم یه خانمه و همین خانمیش براش کفایت میکنه. شما تا بحال دیدین که خانم مارگارت تاچر لوندی بکنه؟ در حالی که یک خانم هست در همان حال یک سیاستمدار مقتدر هم هست و یه مادر مهربون و یه همسر خوب هم هست.

دوره شاه میگفتن : زن ایرونی تکه / خوشگل و بانمکه و از این نوع حرفا.

ولی زن ایرونی و غیر ایرونی همش یکیه. اونایی که میخوان زن رو از رسالت اصلی خودش دور بکنند این صفت ها رو دراوردن که نذارن یه زن استقلال رفتاری و فکری و عملکردی منطقی و نرمال داشته باشه. لوند بودن شاید برا پاکوتاهها و پاندا ها برازنده باشه ولی صفتی نیست که به یه انسان برازنده باشه . مگه یه صفت بی ربط از سوی مردان هوسباز و شهوتران که میخوان با این ترفند ها از زن یه اسباب بازی بسازن. زن زنه با تمام ویژه گیهای زنونه ش و مرد هم مرده با تمام ویژه گی های ذاتی خودش.

خانوم مارگارت تاچر رو خوب اومدی

هیچ می دونستی مارگارت تاچر در اوان جوانی صدای بسیار نازک و عشوه گری داشته اما بعدها با گرفتن مربی و گذراندن دوره هایی برای کنترل صداش ( بم کردن صداش ) تونست پله های ترقی رو طی کنه و از یه نماینده ساده مجلس بشه یه شخصیت ماندگار در تاریخ سیاسی انگلیس

مستندی که در مورد میمیک بدن سیاست مداران نشون میداد دقیقا به همین موضوع اشاره کرد که مارگارت تاچر تا زمانی که صدای جیغ جیغو و زیر خودشو داشت از طرف مردها و سیاست مداران جدی گرفته نشد

یا هیلاری کلینتون ,مانند مارگارت تاچر یه دوره کار روی صداش و ممیک بدن و صورتش گذرونده

منم مثل شما دوست دارم بگم خانوم خانومه و اقا اقاست ولی وقتی واقعیت های جامعه رو در نظر می گیرم ناچار به تجدید نظر در این مورد میشم .

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...