رفتن به مطلب

تاسیس رستوران


ارسال های توصیه شده

در این تاپیک ابتدا نظرات دوستان رو در باره تاسیس رستوران قرار داده و در نهایت کسانی که در این زمینه وارد شوند از تجارب خودشون برای ما خواهند گفت...

پیشاپیش از همکاری دوستان بسیار متشکرم....:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

  • رستوران معلق که این رستوران در مجاورت یک آبشار و رودخانه ساخته میشود.میز های غذا مثل یک آلاچیق هستن که به تعدادی کابل وصل شده اند.بعد از اینکه غذا ها رو سفارش دادی و آوردن روی میز اون مسوول رستوران دکمه دستگاه رو میزنه و آلاچیق مثل یک تله کابین به سمت رودخانه حرکت می کنه!و بعد در جایی که از قبل تعریف شده وامیسته به صورت معلق تو هوا و مشتری ها غذا رو صرف می کنه!فرض کنید آلاچیق(میز غذا) نیم متر با سطح آب رودخانه فاصله داشته باشه. یا آلاچیق تو دهانه آبشار باشه و آب از 1 متریت داره پایین میریزه و از زیر پاهات رد میشه. خییلی معرکه میشه!البته تدابیره خاصی لازمه مثلا اینکه ظرف ها باید به آهنربا یا هر چیزه دیگه داشته باشن تا توی مرحله جابجایی سقوط نکنن.یا اینکه یه پوشش محافظ باشه واسه آلاچیق های نزدیک آبشار که قطرات آب نریزن تو غذاشون.

  • میتوان رستوران در داخل شهر به صورت هشت پا طراحی کرد به صورتی که مرکز اصلیش که آشپزخانه و ... هست به صورت سر هشت پا و میزها و صندلی ها و محل سرو غذا بر روی بازوهایی مکانیکی شکل پاهای هشت پا هست باشه تا با تنظیم ارتفاع میزها بالا و پایین بروند.
    و به صورت زنجیره ای تو کل کشور اجراش کرد.بازوهای مکانیکی که شکلش مثل پاهای هشت پا هست که انتهای آن به بدنه اصلی رستوران وصل هست و انتهاش هم میشه اتاق های شیشه ای گذاشت که مشتریا بتونن اونجا غذاشونو سرو کنن.میشه با نیروی مغناطیسی برق تولید کرد و هم برق این بازوها و هم برق کل رستوران ازین تولید بشه.با آهنربا میشه یه موتور الکتریکی ساخت تا بدون نیاز به هیچ انرژی مثل الکتریسیته و بنزین و .... برق تولید کرد اینجوری رستوران پاک خواهیم داشت.
    در مورد این موتور الکتریکی هم این نوع موتور اختراع شده به ثبت رسیده و ساخته شده .

  • تجمیع کرد رستوران و کافه و غذاخوری مدرن و کافه معماری و ساخت آنها در یک محلی کنار هم و رستوران معلق رو با ی طراحی خاص میشه در ارتفاعی بالاتر در این محل ساخت.

  • می تونیم این رستوران و به شکل درخت بسازیم طوریکه آشپزخونه و قسمتی از رستوران داخل تنه قرار بگیره و قسمتی از رستوران هم روی شاخه ها این طوری افرادی هم که از معلق بودن خوششون نمی یاد می تونند ار این رستوران استفاده کنند ، پشت این درخت هم یه آبشار درست می کنیم که رومانتیک تر بشه.....
    برای برگ درخت هم از الیاف مصنوعی (یه چیزی مثل چمن مصنوعی) کمک می گیریم. میز های رستوران رو هم می تونیم تو کابین های شیشه ای تعبیه کنیم داخل هر کابینی هم یه صفحه نمایش لمسی قرار بدیم که امکاناتی مثل منوی غذا و نوشیدنی همراه با مواد اولیه،عکس غذا و پرهیز های غذایی(این طوری یه رستوران سالم داریم)، تنظیمات کابین ( ارتفاع ، نور ، چرخش و....) رو باهاش تنظیم کنند . یکی از مشکلات سایر رستورانها اینه که همه مردم باید به یک نوع موسیقی که پخش می شه گوش کنند که ممکنه باب طبعشون نباشه ، با توجه به این که تو چنین رستورانی کابین های جداگانه داریم می تونیم برای مشتریان منوهای جداگانه موسیقی هم بذاریم....

  • رستوران معلق میتواند بعنوان یک جاذبه دیدنی و گردشگری هم باشد.

  • حرکات این رستوران توسط بازوهای مکانیکی که گفتید باید بسیار محدود ونامحسوس باشه.
  • کافه یارستورانی تاسیس کرد که بتوان درآن محصولاتی عرضه کرد که افراد مسن استقبال بهتری نشون بدن به ذهنم رسید معمولا افراد مسن دارای پرهیز غذایی ونوشیدنی های مختلفی هستند(دیابت ،فشارخون،....)خوب یه کافه ای که نوشدنی های خاصی روکه مفیده وضرری نداره تاسیس کنیم..
    حالا میشه توسطح شهر ایستگاههایی رو تاسیس کنیم به نام "کافه شفا" (برند تبلیغاتی )به صورت زنجیره ای که نوشیدنیهای گرم وسردی عرضه کنند که خواص دارویی ومفیدداشته باشه لازم به ذکره الان لیپتونهای گیاهی ومیوه ای ودارویی وجودداره وخیلی راحت میشه به صورت شبکه ای ای ایستگاههاروتاسیس کرد(داخل بیمارستانها .فرودگاهها.دانشگاههاو....)

لینک به دیدگاه
یکی از پر دردسر ترین شغل های روی کره ای زمینه که سفارش میکنم زیر بارش نرین:a030:

پر دردسر ولي پر منفعت

خيلي جاي ايده پردازي دارد و همي نباعث مي شود كه يك فرد خلاق بتواند بسيار بسيار موفق باشد.به هر حال هر كاري زحمت هاي خاص خودش را دارد.براي رسيدن به درآمدي در حدود شبي 10 ميليون تومان سود(سود يك فست فود خوب در تهران) مي بايست زحمت كشيد.مي بايست صبح خيلي زود بيدار شد.مي بايست مديريت قوي داشت.مي بايست تا ديروقت كار كرد.مي بايست كنترل دقيق بر همه چيز داشت.

اما فضاي رستوران اين امكان را به شما مي دهد تا تمام ايده هاي به ظاهر نشدني خود را در ان شدني كنيد و يك محيط خاص و متفاوت بسازيد.همين تفاوت ها هست كه باعث موفقيت شما مي شود.

گاهي اين تفاوت ها يك عمر ماندني هستند(مثل برند هاي قديمي رستوران در تهران.نايب.حاتم.خان سالار و...) گاهي در يك برهه ي زماني خاص جوابگو هست و بعد از آن مي بايست كه نوآوري جديدي داشته باشيد.

مثلا رستوران گردان برج سفيد تهران كه بزرگترين رستوران در نوع خودش محسوب مي شود چون نتوانست جاذبه ها و نوآوري هاي ديگر را ايجاد كند تقريبا تعطيل است.

لینک به دیدگاه

 

راه اندازی رستوران معلق در ارتفاع 50 متری در عربستان, رستوران معلق در ارتفاع 50 متری در عربستان, رستوران معلق عربستان سعودی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مسئولان این رستوران می گویند که مرتفع ترین رستوران معلق جهان را راه اندازی کرده اند. این رستوران در شهر الخبر عربستان سعودی گشایش یافته است.

رستورانی به وزن ۱۱ تن در ارتفاع ۵۰ متری از سطح زمین در عربستان سعودی راه اندازی شده است.

به نقل از روزنامه البیان چاپ دبی ، مشتریان این رستوران می توانند به مدت یک ساعت در فضا باقی بمانند و در این رستوران معلق غذا صرف کنند.

مسئولان این رستوران می گویند که مرتفع ترین رستوران معلق جهان را راه اندازی کرده اند. این رستوران در شهر الخبر عربستان سعودی گشایش یافته است.

رستوران معلق در ارتفاع ۵۰ متری با گنجایش ۳۲ نفر به همراه میز و صندلی ها ۱۱ تن وزن دارد این در حالی است که جرثقیل می تواند ۲۲۰ تن وزن را بلند کند و همین موضوع می تواند سلات این رستوران را تضمین کند.

 

 

لینک به دیدگاه

6-7 سال پیش که تازه ایمیل ساخته بودم ،از این تیپ ایمیل هایی که شما در قرعه کشی 300000 دلار برنده شده اید ...برام اومد...منم ساده فکر کردم واقعیه...یک شب تا صبح واسه خودم نقشه ریختم با این پول چیکار کنمicon_pf%20(34).gif:ws3: بهترین راه سرمایه گذاری بنظرم ساخت یک رستوران مدرن و محلی دریایی در بندرعباس بود...یا به شکل کشتی باشه و یا واقعا داخل یک کشتی شناور در دریا (بماند که الان نظیرش در کیش هست)...و یا اینکه رستوران رو اعماق دریا بسازم و از هر طرفش طبیعت دریا مشخص باشه(این هم الان نظیرش در دبی هست)...

در هر ناحیه بسته به طبیعت آن می توان ایده های زیبایی داد...در حال حاضر توریست خارجی چندانی در کشور وجود ندارد اما توریست های داخلی بخوبی از این فضاها استقبال می کنند.

لینک به دیدگاه

این رستوران اشتهایی برای شما باقی نمی گذارد و آنقدر آدرنالین ترشح می کنید که کاملا سیر می شوید.حساب کنید در ارتفاع ۵۰ متری بر روی سطح زمین هستید و زیر پای شما فقط یک صندلی است و با حرکت باد تکان هم می خورید، آیا گرسنگی تان را فراموش نمی کنید.به گزارش تاپ ناز این رستوران جالب که به یک جرثقیل آویزان است، ۴ خدمتکار دارد و قابلیت پذیرایی ۲۲ مهمان را دارد.آمستردام، پاریس، بارسلون، مادرید، بوداپستف بروکسل و بسیاری دیگر از شهرها آماده پذیرایی از شما به این شیوه رویایی هستند.شرکت سازنده بلژیکی این نوع رستوران که تا به حال ۳۶ عدد از آن را ساخته مدعی است که ایمنی این رستوران ها ۱۰۰ درصد هست و تحت استانداردهای کشور آلمان است.

visi02.jpgvisi03.jpgvisi04.jpgvisi05.jpgvisi06.jpgvisi08.jpgvisi09.jpgvisi10.jpgvisi11.jpgvisi12.jpgvisi13.jpgvisi15.jpgvisi16.jpgvisi17.jpgvisi18.jpg

لینک به دیدگاه
پر دردسر ولي پر منفعت

خيلي جاي ايده پردازي دارد و همي نباعث مي شود كه يك فرد خلاق بتواند بسيار بسيار موفق باشد.به هر حال هر كاري زحمت هاي خاص خودش را دارد.براي رسيدن به درآمدي در حدود شبي 10 ميليون تومان سود(سود يك فست فود خوب در تهران) مي بايست زحمت كشيد.مي بايست صبح خيلي زود بيدار شد.مي بايست مديريت قوي داشت.مي بايست تا ديروقت كار كرد.مي بايست كنترل دقيق بر همه چيز داشت.

اما فضاي رستوران اين امكان را به شما مي دهد تا تمام ايده هاي به ظاهر نشدني خود را در ان شدني كنيد و يك محيط خاص و متفاوت بسازيد.همين تفاوت ها هست كه باعث موفقيت شما مي شود.

گاهي اين تفاوت ها يك عمر ماندني هستند(مثل برند هاي قديمي رستوران در تهران.نايب.حاتم.خان سالار و...) گاهي در يك برهه ي زماني خاص جوابگو هست و بعد از آن مي بايست كه نوآوري جديدي داشته باشيد.

مثلا رستوران گردان برج سفيد تهران كه بزرگترين رستوران در نوع خودش محسوب مي شود چون نتوانست جاذبه ها و نوآوري هاي ديگر را ايجاد كند تقريبا تعطيل است.

 

مهندس جان این صحبت های که شما فرمودی در نوع بسیار خوب بسیار رمانتیک هستش بعدش اون دردسری که کارگرهای رستوران برات دارن در نوع خودش بی نظیر می باشد فک کن مدیریت در حد تیم ملی مشتریتم زیاد کارت بسیار دقیق یهو می بینی آشپز لنگت میذاره یا سالن کارت نمیاد سر کار بعدشم کارگرهای رستوران هم مثل عمله ساده نیستن که مثلاً آشپزت نیومد بری از میدونی که کارگرها جمع میشن برای کار برداری بیاری......این حال نمونه خیلی جالبش بود

بعد مشتری هاش در نوع خودش جالب هستن خوب هر کس یه ذائقه ای داره یکی شور میخوره یکی ملس یکی شیر یکی کم چرب یکی پر چرب هر کی میاد یه حرفی میزنه و اگر قرار باشه به حرف هر کس بری باید مدیریتت رو جمع کنی و با کیسه زباله ها آخر شب بذاری بیرون........از اون جای که پدر من یه رستوران و یه تالار داره بردم و چند مدت کوتاهی که مدیریتشون گردن من بود این تجربیات من بود

اولش داغی میگی صبح زود برم دیروقت بیام بعد چند مدت میفهمی که عجب شغل پر دردسر و بیخودی رو اختیار کردی

 

آره مهندس جان صدای دوهول از دور خوش است.

 

بعدشم این رو از این بنده حقیر بیاد داشته باش که همه چی درآمد نیست و هر که بامش بیش برفش بیش

لینک به دیدگاه
مهندس جان این صحبت های که شما فرمودی در نوع بسیار خوب بسیار رمانتیک هستش بعدش اون دردسری که کارگرهای رستوران برات دارن در نوع خودش بی نظیر می باشد فک کن مدیریت در حد تیم ملی مشتریتم زیاد کارت بسیار دقیق یهو می بینی آشپز لنگت میذاره یا سالن کارت نمیاد سر کار بعدشم کارگرهای رستوران هم مثل عمله ساده نیستن که مثلاً آشپزت نیومد بری از میدونی که کارگرها جمع میشن برای کار برداری بیاری......این حال نمونه خیلی جالبش بود

بعد مشتری هاش در نوع خودش جالب هستن خوب هر کس یه ذائقه ای داره یکی شور میخوره یکی ملس یکی شیر یکی کم چرب یکی پر چرب هر کی میاد یه حرفی میزنه و اگر قرار باشه به حرف هر کس بری باید مدیریتت رو جمع کنی و با کیسه زباله ها آخر شب بذاری بیرون........از اون جای که پدر من یه رستوران و یه تالار داره بردم و چند مدت کوتاهی که مدیریتشون گردن من بود این تجربیات من بود

اولش داغی میگی صبح زود برم دیروقت بیام بعد چند مدت میفهمی که عجب شغل پر دردسر و بیخودی رو اختیار کردی

 

آره مهندس جان صدای دوهول از دور خوش است.

 

بعدشم این رو از این بنده حقیر بیاد داشته باش که همه چی درآمد نیست و هر که بامش بیش برفش بیش

والا من صداي دهل را از دور نشنيدم.چيز هايي كه گفتم براي خودم عينيت داشته و از سر آگاهي گفتم.

شيوه هاي مديريتي بسيار متنوع است واينكه كدام شيوه را براي مديريت صحيح و موفق مجموعه ي خود بر گزينيم از مهارت هاي مديريتي است .

اينكه شما با اشپز يا سالن كار چگونه رفتار كنيد و چه ضمانت هاي اجرايي از ايشان بگيريد بخشي از مديريت شما محسوب مي شود.البته اين را هم مد نظر قرار دهيد كه فردي در اين كار موفق است كه در صورت لزوم بتواند در هر يك از پست هاي مجموعه ي خود به نحو احسنت ايفاي نقش كند(سالن كار/صندوقدار/آشپز/مسوول خريد و...).

گر شما صرفا به فكر اين باشيد كه يك مجموعه را به راه بياندازيد و نقش مدير را داشته باشيد هر روز بايد به ساز يكي از كارمندان خود برقصيد اما اگر ساز دست شما باشد و رقصنده كارمندان شما باشند سيستم متفاوت عمل خواهد كرد.

يك سالن و يا رستوران با كيفيت خوب و مديريت عالي بسيار بسيار موفق تر از يك سالن يا رستوران با كيفيت عالي ولي مديريت ضعيف عمل مي كند.

نه فقط در اين رشته بلكه در هر كار ديگري شرط اول و آخر موفقيت مديريت صحيح و تخصصي است.و نيازمند زحمت بي وقفه ي شماست.

شما هر كاري را كه شروع كنيد مي بايست صبح زود تر از بقيه به سر كار برويد و شب دير تر برگرديد و تلاش بي وقفه اي انجام دهيد تا بتوانيد به بهترين ها برسيد و خود تبديل به يكي ازبهترين ها شويد.وگرنه رشد و ترقي در انتظار شما نخواهد بود.

موفقيت از ديدگاه افراد بسيار متفاوت است اما يك چيز كم و بيش در همه ثابت است و ان اينكه رسيدن به يك سطح دلخواه از درامد از طريق كاري كه دوست مي دارند.

شايد شما فكر كنيد مديريت رستوران.....(از اسم بردن معذورم) كه سال هاي سال است به عنوان بهترين و با كيفيت ترين رستوران ايران شناخته مي شود و در سال 89(حسابرسي مجموعه بنا به دلايلي دست شركت پدر من بود) روزانه 6 ميليون سود خالص(پس از كسر هزينه ها) داشت بعد از 2 سال ديگر از نظر مالي اغنا مي شود و نبايد كار كند.اما اين مرد بيش از 40 سال است كه رستوران دار است و از اين كار لذت مي برد .لذا مطرح كردن سطح درآمد توسط من نشان موفقيت براي اين كارنبود بلكه به اين دليل بود كه بگويم نتيجه ي اين همه تلاش اين است.

در واقع رستوران دري براي كساني كه ايده هاي بسيار در ذهن دارند/دست خير دارند /قصد نيك دارند /يك خودپرداز لوس است كه هرچه بيشتر به ان بها دهيد بيشتر به شما پرداختي خواهد داشت

لینک به دیدگاه

دوستان من پیشنهاد می کنم این لینک زیر رو مطالعه کنید

اشاره داره به ویژگی هایی که یه مدیر موفق رستوران باید داشته باشه:ws3:

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

مثل اینکه پست قبلی مایه مسرت و خوشحالی بسیاری از دوستان شد...گفتم یک پست دیگه بزنم:whistle:(ترول میسازن براشw58.gif)

----

همیشه نو آوری طرفدارای خاص خودش رو داره و این نوآوری نیاز به تازه ماندن ، اما نباید دنبال راههای عجیب بود..همیشه ایده های ساده کارایی بیشتری دارن...تفاوت انسان های موفق همین هست بجای اینکه منتظر باشن تا کسی کاری رو انجام بده و بگن چه جالب، خودشون ایده میدن...مثل مخترع ویندوز، اینترنت، فیس بوک...مگه اینها فکر میکردند که چه تاثیری بر جهان میخوان بزارن...زندگینامه صاحب برند اریکا خیلی جالبه...وقتی میخواست کارش رو شروع کنه اصلا شاید خواب امروزش هم نمیتونست ببینه در کنار برندهایی چون هاکوپیان و یا بالاتر از اونا بتونه قرار بگیره...و یا خیلی های دیگه...اما نباید همه جوانب رو در نظر نگرفت، اما دلیل نمیشه که هیچ گامی هم بر نداشت.

-------

یک جامعه اگر از سطح رفاه متوسطی هم برخوردار باشه، مردمش ترجیح میدن ساعاتی رو بیرون و برای خوردن خرج کنند، هر چه سطح رفاه جامعه بالاتر بره، بیشتر واسه این مورد خرج میکنند.

پس میشه یک سرمایه گذاری مطمئن

اما هدف خیلی ها از ابتدا کسب یک درآمد ساده و ماهیانه است و هدف برخی دیگر درآمدی خوب و سودهی مناسب، برای برخورداری از سود مناسب به نسبت باید تلاش مضاعف هم کرد و در این مورد شکی نیست.

---------------------

میشه اول برای یافتن خدمات متمایز این سوال رو مطرح کرد، شما وقتی به رستورانی میرید دوست دارید چه خدماتی به شما عرضه بشه؟

لینک به دیدگاه
مثل اینکه پست قبلی مایه مسرت و خوشحالی بسیاری از دوستان شد...گفتم یک پست دیگه بزنم:whistle:(ترول میسازن براشw58.gif)

----

همیشه نو آوری طرفدارای خاص خودش رو داره و این نوآوری نیاز به تازه ماندن ، اما نباید دنبال راههای عجیب بود..همیشه ایده های ساده کارایی بیشتری دارن...تفاوت انسان های موفق همین هست بجای اینکه منتظر باشن تا کسی کاری رو انجام بده و بگن چه جالب، خودشون ایده میدن...مثل مخترع ویندوز، اینترنت، فیس بوک...مگه اینها فکر میکردند که چه تاثیری بر جهان میخوان بزارن...زندگینامه صاحب برند اریکا خیلی جالبه...وقتی میخواست کارش رو شروع کنه اصلا شاید خواب امروزش هم نمیتونست ببینه در کنار برندهایی چون هاکوپیان و یا بالاتر از اونا بتونه قرار بگیره...و یا خیلی های دیگه...اما نباید همه جوانب رو در نظر نگرفت، اما دلیل نمیشه که هیچ گامی هم بر نداشت.

-------

یک جامعه اگر از سطح رفاه متوسطی هم برخوردار باشه، مردمش ترجیح میدن ساعاتی رو بیرون و برای خوردن خرج کنند، هر چه سطح رفاه جامعه بالاتر بره، بیشتر واسه این مورد خرج میکنند.

پس میشه یک سرمایه گذاری مطمئن

اما هدف خیلی ها از ابتدا کسب یک درآمد ساده و ماهیانه است و هدف برخی دیگر درآمدی خوب و سودهی مناسب، برای برخورداری از سود مناسب به نسبت باید تلاش مضاعف هم کرد و در این مورد شکی نیست.

---------------------

میشه اول برای یافتن خدمات متمایز این سوال رو مطرح کرد، شما وقتی به رستورانی میرید دوست دارید چه خدماتی به شما عرضه بشه؟

 

با توجه به نوع رستورانی که انتخاب میشه ،انتظار یکسری خدمات متمایز میره....

بعنوان مثال در تبریز یک رستورانی هست که با الگوبرداری از رستورانی در دبی طراحی شده و خدمات میده ....

رستوران بصورت سلف سرویس هست و یک ورودی داره که به ازای هر نفر گرفته میشه و بعد رستوران به کل در خدمت شماست....

یخچال پر از انواع گوشت کبابی چرخ کرده و استیکی و مرغ و ماهی و بلدرچین مزه دار شده بدون محدودیت در تعداد و انتخاب....

روی هر میز هم یک منقل گازی هست که هود داره و به راحتی خودتون میتونید هر چی که دوست داشتین از یخچال بردارین و بپزینش ، درسته شاید مدت زمان بیشتری رو بگیره ولی ارزش داره....

میز اردور هم که در اختیارتونه.....

این هم عکسش:

6vebkp9nqv9t1dze7j4o.jpg

 

در این رستوران چیزی که میتونه برام مهم باشه کیفیت ماده های غذایی هست که در اختیارم قرار میگیره، تنوع میز اردور و سرویس دهی اونجا هست ( تا یکسری بشقاب رو میز جمع میشه خودشون میان جمع میکنن تا ملت راحت باشن:ws3:)

 

به نظر من که ارزش هزینه ای رو که دریافت میکنه رو داره و مسلما سود بسیار زیادی هم کسب میکنه....

 

در یک رستوران کلاسیک هم سرویس دهی خوب و سفارش گیری مناسب و تحویل به موقع و همینطور باز هم کیفیت نقش به سزایی رو در انتخاب اون محل داره....

لینک به دیدگاه
درود

عكسي ديده نشد

ولي ايده خيلي جذاب بود.حتما بايد بيام و امتحان كنم.البته بهار:ws3:

عکس رو اضافه کردم ..البته از نت هست...

خواستین بیایین بگین تا اسم و آدرسش رو بهتون بگم در ضمن باید قبلا رزرو کنین....

مطمئنم که خیلی خوش میگذره....:ws3:

لینک به دیدگاه

به نظر من این بحث اگه خوب تقویت بشه بیشتر میتونه به عنوان یک طرح برای یک شرکت سرمایه گذار مورد استفاده قراربگیره .وخیلی نیازی نیست که ما نگران مدیریت کردن ویاسرمایه گذاری کردن رو این طرح باشیم افرادی که پدیدههایی مثل شاندیز ویا هرگونه کسب وکارهای بزرگ تواین صنف رو تاسیس ومدیریت میکنن توانایی تاسیس واداره این رستوران روهم دارن .شاید چیزی که ازدست اونها برنیاد نواوریها وخلاقیتهایست که در ذهن شما دوستان سو سو میزنه وبهترین کار اینه که فردی بتونه این طرح رو به صورت جامع تکمیل کنه به این گروه عرضه کنه.

لینک به دیدگاه
با توجه به نوع رستورانی که انتخاب میشه ،انتظار یکسری خدمات متمایز میره....

بعنوان مثال در تبریز یک رستورانی هست که با الگوبرداری از رستورانی در دبی طراحی شده و خدمات میده ....

رستوران بصورت سلف سرویس هست و یک ورودی داره که به ازای هر نفر گرفته میشه و بعد رستوران به کل در خدمت شماست....

QUOTE]

واقعا جای تحسین داره یه همچین الگو برداریی!!!

لینک به دیدگاه

آیا میدونید مردم ایران هرسال3000میلیارد تومان پول خودشون رو بابت سرو غذا دررستوران هزینه میکنند .!!این یعنی اندازه بازار رستورانها در ایران .این شاخص نوعی معیار مقایسه کسب وکارهای مختلفه ..مثلا برای سیم کارت تلفن همراه این عدد 2000میلیاردتومن است.اگراین اعدادزیر 1000میلیارد باشد ارزش اقتصادی کمی دارد اگر بین 1000تا 5000باشدمتوسط وبالای 5000زیاد

اما هدفم اینه که تاسیس یک رستوران مخصوصا زنجیره ای میتونه در میان کسب وکارها از موفقیت ودرامد زایی خوبی برخوردار بشه. پس بهتره این موضوع رو دست کم نگیریم . فعلا این مطلب مد نظر دوستان باشه تا پست بعدی.

لینک به دیدگاه

درادامه مطلب قبل ممکنه که بعضی دوستان بفرماین که فلانی توی کار پرورش ماهی زینتیه اکواریومه زندگیش از یه رستوران دار خیلی سرتره .خوب این موضوع برمیگرده به سهم بازاری که اون پرورش دهنده وفروشنده ماهی توکارش داره یعتی ااون قدر خوب عمل کرده که از رقبای خودش بازار وگرفته ولو اینکه اندازه بازارش کوچک باشه.باین مطلب بحث رو اینطور مطرح میکنم که چه جورمیشه در تاسیس یک رستوران سهم بازار رو از رقبا به سمت خودمون بکشیم (البته بااجازه دوستان )

1-طراحی ومعماری رستوران

2-ثابت یا متحرک بودن رستوران

3-نوع غذا

4-نحوه پخت غذا

5-نحوه خدمات رسانی جهت سرو غذا

6-نحوه تسویه حساب مشتری

7-نحوه جذب مشتری

8-خدمات بعذاز فروش غذا

9-شکل ظروف وجنس انها

توی پستهای بعدی ایده خودمو درمورد این 9مطلب عرض میکنم اگر دوستان علاوه برایده های مطرح شده قبل ایده ای برای هر کدوم از بندهای فوق دارن دریغ نفرمایند.

ضمنا اگردوستی در مورد اندازه بازار کسب وکار خاصی سرچ کرد ومطلبی بدست نیاورد توهمین تاپیک مطرح کنه اگر اطلاعاتم کافی بود عرض کنم.(البته با اجازه هستی خانوم)

لینک به دیدگاه

<a href=5h7v362u5atq4543o51.jpg' alt='5h7v362u5a

 

خوب قبل ازادامه بحث قبلی یه ایده ساده برای پخت یه غذای ساده ...به این میگن یه مزیت رقابتی برای یه رستوران سنتی یل حتی یه کافی شاپ..حالا همین نیمرو توی یه کافی شاپ میتونه با جه قیمتی سرو بشه ؟!!!!

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

مطلب جالبی خواندم که خلاصش رو واسه شما هم قرار میدم.

 

۲۲ سال سن جرات کرده و جایی رو ۱۰ میلیون تومان اجاره کرده برای کافه تصمیم گرفتم

این کافی شاپ در اصفهان است...خودتون در نظر بگیرید چه درآمدی باید داشت که 10 میلیون اجاره داد

 

دیزاینش کاملا دخترونه بود و به محض ورود متوجه می شدین که صاحبش یه خانوم هست. یه آدم هم درست کرده بودن که سرش قفس پرنده بود(پر فنچ) بود که مدام جیغ جیغ می کردن. یه طرف دیگه هم یه ساعت درست کرده بودن و در طرفی دیگر امکانات دیگه ای مثل منچ و مارپله و کتابخونه داشتن که اونجا بیکار نمی موندین و می تونستین سرتون رو گرم کنین.

 

ولکام درینک آوردن که نعنا، بهار نارنج و آب انار داشت. خیلی خوش طعم بود و شروع خوبی بود. موزیک زیبایی هم در حال نواخته شدن بود. بوی خوب رو هم کامل حس می کردین تو این فضا. رفتم تو آشپزخونه و انارهای دون شده با کیفیت رو که دیدم تصمیم گرفتم انار بخورم. سفارش دادیم: بستنی، چیز کیک اسفنجی، کیک شکلاتی، تاکسیدو و انواع آبمیوه رو تیست کردیم. انار که خیلی تازه و خوشمزه بود. بستنی میوه ای هم در نوع خود بینظیر بود.(وانیلی، شکلاتی و ...:)
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...