memmar 6829 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 کسی اینجا هست به من کمک کنه . من سال دیگه ارشد دارم اما نمیدونم چی بخونم اینجا [h=1]کنکور ارشد معماری سال 93[/h] منابعش هست 1
memmar 6829 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2014 سلام بچه ها کسی می تونه کمکم کنه ! استادمون گفته یه موزه طراحی کنیم بنا به اصول و همه چیزش رعایت بشه ! ضوابط و استانداردهاش رو پیداکردم ولی نمیدونم موقعیت زمین و اینکه اقلیم و محل قرارگیری اش کجا باشه و جوری ؟ سلام..خوش اومدید اینجا هم میتونید مطرح کنید [h=1]کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی (معماری)[/h] 1
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 سلام بچه ها. کسی هست که پروژه مرمت ابنیه اش رو اصفهان برداشته باشه؟ 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 2 خرداد، 2014 1- معرفی خودتونزهرا م. 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟ ترمِ دومِ معماری/ کاردانی پیوسته 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ متاسفانه هنوز هیچی! البته اتوکد رو خیلی مقدماتی بلدم. 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ خب به طبع اینکه هنرستانی نبودم، عملیم هم قوی نیست هنوز. اما بیشتر مشتاقم سوادِ معماریِ خوبی داشته باشم. 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ با همهِی تالارها آشنا نیستم هنوز :دی 6- برای پیشرفت تالار معماری چه پیشنهاداتی دارید ؟ :) خوش آمدی زهرا جان:welcome: :w63: 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 2 خرداد، 2014 سلاممممم دوست جونا:girlhi: 1- معرفی خودتون من شکوفه هستم . 20 سالمم هست .مردادیم هستما هوامو داشته باشید 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟ دانشجوی کاردانی هستم 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ autocad (2D.3D) .revit کمی فتوشاپ 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ طراحی .راندو 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ گفتگوی معماری.مسابقات قسمت نرم افزارها 6- برای پیشرفت تالار معماری چه پیشنهاداتی دارید ؟ در آینده ای نزدیک بهتون میگم درود شکوفه جان خیلی خوش آمدید:w66: :w63: 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 2 خرداد، 2014 سلام دوستان 1- معرفی خودتون من مهسام 20 سالمه تازه عضو شدم 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟ کاردانی معماری ترم 4 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ 3d max-autocad 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ راندو-ماکت سازی 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ من زیاد اشنایی ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6- برای پیشرفت تالار معماری چه پیشنهاداتی دارید ؟ در پایان هم اگر نظر یا انتقادی هست که انگیزه فعالیت کردن در تالار رو برای کاربران ایجاد میکنه؛ خوشحال میشیم که بگید سلاااااام مهسا جان خوش آمدی:welcome: 4
masi eng 47044 ارسال شده در 27 مهر، 2014 ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) 1
saman 7 8787 ارسال شده در 27 مهر، 2014 ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) مگه فردا عیده؟؟؟؟؟ 1
masi eng 47044 ارسال شده در 27 مهر، 2014 مگه فردا عیده؟؟؟؟؟ سه شنبه گفتم شاید نباشم تبریک عید رو به دوستان گلم بگم 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 27 آبان، 2014 چرا کسی این طرفا نمیاد؟ میخواین اینجا ورشکست بشه این همه هزینه بمونه رو دست صاحبش معماران عزیز؟
سامیار220 10919 ارسال شده در 27 آبان، 2014 چرا کسی این طرفا نمیاد؟میخواین اینجا ورشکست بشه این همه هزینه بمونه رو دست صاحبش معماران عزیز؟ تالارمون که یه پله نزول کرد، احتمالا از همین روزا کافه مونم تخته میشه!! 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 27 آبان، 2014 تالارمون که یه پله نزول کرد، احتمالا از همین روزا کافه مونم تخته میشه!! چرا نزول کرد؟ چی شده؟ نه بابا نمیزاریم در کافه رو تخته کنن به ما میگن معماران نواندیش ها نه برگ کاهو 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 27 آبان، 2014 بر و بچ ارشدی بیاین بگین ببینم سر افرازمون کردین همه تالارا قفولی دارناااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایشالله سال بعد 7-8تا قبولی خفن میدیم 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 27 آبان، 2014 چرا نزول کرد؟چی شده؟ نه بابا نمیزاریم در کافه رو تخته کنن به ما میگن معماران نواندیش ها نه برگ کاهو برحسب فعالیت دیگه... ما یک پله نزول کردیم!! 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 27 آبان، 2014 برحسب فعالیت دیگه...ما یک پله نزول کردیم!! نمیدونم چرا بچه ها نمیان؟ به نظر من شاید باید بخش های مسابقه،گفتگو...چیزای از این قبیل زیاد تر کنیم خودمونم فعالش کنیم شاید برای دیدن اونام شده بیشتر به تالار سر بزنن نظرت؟ 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 27 آبان، 2014 راستی من یه فیلم آموزش تری دی مکس دارم مال صندلیه حجمش زیاده زیب دارشم کردم شد 13 مگابایت چکار کنم؟
سامیار220 10919 ارسال شده در 27 آبان، 2014 نمیدونم چرا بچه ها نمیان؟به نظر من شاید باید بخش های مسابقه،گفتگو...چیزای از این قبیل زیاد تر کنیم خودمونم فعالش کنیم شاید برای دیدن اونام شده بیشتر به تالار سر بزنن نظرت؟ ایده بدی نیست... به امتحانش میارزه، حالا من یه صحبت هایی کردم ببینم نتیجه اش چی میشه 2
ارسال های توصیه شده