Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ اینجا مگه کافه معمارا نیس؟ منو چرا دعوت کردین؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ فوووووووووووووووووووووووووت ببینم چرا این همه خاک گرفته اینجا!؟؟ این همه معمار کجا رفتین!؟ بسه دیگه پاشین بیاین ببینم کنکوریاش چیکارا میکنن هفته اخر؟ سلوم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ سلوم سلااااااام بر فریماه عزیزم چطوری خانوم خانوما؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ سلااااااام بر فریماه عزیزم چطوری خانوم خانوما؟ زنده باشی فائزه جان خوب خوبم تو خوبی؟چه خبر از درس و مشخ؟ لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ زنده باشی فائزه جان خوب خوبم تو خوبی؟چه خبر از درس و مشخ؟ منم خوفم عزیزم درس و مخشم خوبه، امروز سیستممو گذاشتم رندر بگیره خودم اومدم اینجا یکم بتابم تا رندرام اماده بشه و دیگه شیتو ببندیم تو چ خبر؟ خواهر بیا مسابقه راندو و عکس زده مینا شرکت کن لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ منم خوفم عزیزمدرس و مخشم خوبه، امروز سیستممو گذاشتم رندر بگیره خودم اومدم اینجا یکم بتابم تا رندرام اماده بشه و دیگه شیتو ببندیم تو چ خبر؟ خواهر بیا مسابقه راندو و عکس زده مینا شرکت کن عه موضوتون چیه؟ایشالله خوشگل میشه من این ترمو تموم کردم الان تو استراحتم مثلا کو مسابقه؟دعوت نشدم که لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ به به!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مبارکه دوستای مهندس گل نو اندیش!!!! ایشالا چراغش روشن باشه همیشه!! لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ عه موضوتون چیه؟ایشالله خوشگل میشهمن این ترمو تموم کردم الان تو استراحتم مثلا کو مسابقه؟دعوت نشدم که مجموعه فرهنگی تفریحی اقامتی مرسی گلم، ایشالاااا اینجاها بیاین شرکت کنین حتما http://www.noandishaan.com/forums/thread123925.html#post1361989 http://www.noandishaan.com/forums/thread123768.html m_a[/MENTION]rch;1362040]به به!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مبارکه دوستای مهندس گل نو اندیش!!!! ایشالا چراغش روشن باشه همیشه!! سلام بر الهام بانو، خوش امدندی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ مجموعه فرهنگی تفریحی اقامتیمرسی گلم، ایشالاااا اینجاها بیاین شرکت کنین حتما http://www.noandishaan.com/forums/thread123925.html#post1361989 http://www.noandishaan.com/forums/thread123768.html سلام بر الهام بانو، خوش امدندی ایشالله موفق میشی اخه اطلاع رسانی نشده واس همین هیشکی خبر نداره استقبالم کم میشه لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ عه موضوتون چیه؟ایشالله خوشگل میشهمن این ترمو تموم کردم الان تو استراحتم مثلا کو مسابقه؟دعوت نشدم که مجموعه فرهنگی تفریحی اقامتی مرسی گلم، ایشالاااا اینجاها بیاین شرکت کنین حتما http://www.noandishaan.com/forums/thread123925.html#post1361989 http://www.noandishaan.com/forums/thread123768.html m_a[/MENTION]rch;1362040]به به!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مبارکه دوستای مهندس گل نو اندیش!!!! ایشالا چراغش روشن باشه همیشه!! سلام بر الهام بانو، خوش امدندی لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ ایشالله موفق میشیاخه اطلاع رسانی نشده واس همین هیشکی خبر نداره استقبالم کم میشه اره به مینا هم گفتم، مثل اینکه پردانه نت نداره برای همینه حالا به مینا میگیم پیام خصوصیشو هم بفرسته لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ اره به مینا هم گفتم، مثل اینکه پردانه نت نداره برای همینه حالا به مینا میگیم پیام خصوصیشو هم بفرسته دستت طلا بانو لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ درسته که معمار نیستم ولی یه روزی دلم میخواست...ممنون از دعوتتون حالا دعوت میکنید خودتون خونه نیستین بابا یه چایی یه میوه ای یه آجیلی یه شامی ... لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ درسته که معمار نیستم ولی یه روزی دلم میخواست...ممنون از دعوتتون حالا دعوت میکنید خودتون خونه نیستین بابا یه چایی یه میوه ای یه آجیلی یه شامی ... خوش اومدی سحر جان لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ 1- معرفی خودتون نادر هستم 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟دانشجوی ترم اخر کاردانی، معماری 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ اتوکد،اسکچاپ،وی ری ،فتوشاپ،پاور پوینت(+متوسط) 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ طراحی معماری نما و دکوراسیون ،اسکیس خیلی دوس دارم اما چندان خوب نیستم در حد متوسط(احتیاج به تمرین بیشتر)،یکمی هم کارهای تحقیقاتی 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ بیشتر بخش های تالار خوبن در پایان هم اگر نظر یا انتقادی هست که انگیزه فعالیت کردن در تالار رو برای کاربران ایجاد میکنه؛ خوشحال میشیم که بگید برای هر کدوم از بخش ها مسابقاتی گذاشته بشه،اما نه در یک ان واحد با یکم فاصله ی، هفته ای،دو هفته ای یا ماهانه(بزرگان و مجربان تالار بهتر می دونن) بیشتر مراجعین به تالار تقریبا جهت اموزش گرفتن مراجعه دارن و برخی هم اموزش دادن و این بخش هم مهم ترین بخشی هست که میشه نام برد،پس بهبود زیادی برای تالار و رونق بخش های دیگه داره (نظر شخصی من) خوش اومدی دوست عزیز:welcome: 4 لینک به دیدگاه
nader22 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ خوش اومدی دوست عزیز:welcome: مرسی 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ 1- معرفی خودتون نادر هستم 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟دانشجوی ترم اخر کاردانی، معماری 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ اتوکد،اسکچاپ،وی ری ،فتوشاپ،پاور پوینت(+متوسط) 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ طراحی معماری نما و دکوراسیون ،اسکیس خیلی دوس دارم اما چندان خوب نیستم در حد متوسط(احتیاج به تمرین بیشتر)،یکمی هم کارهای تحقیقاتی 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ بیشتر بخش های تالار خوبن در پایان هم اگر نظر یا انتقادی هست که انگیزه فعالیت کردن در تالار رو برای کاربران ایجاد میکنه؛ خوشحال میشیم که بگید برای هر کدوم از بخش ها مسابقاتی گذاشته بشه،اما نه در یک ان واحد با یکم فاصله ی، هفته ای،دو هفته ای یا ماهانه(بزرگان و مجربان تالار بهتر می دونن) بیشتر مراجعین به تالار تقریبا جهت اموزش گرفتن مراجعه دارن و برخی هم اموزش دادن و این بخش هم مهم ترین بخشی هست که میشه نام برد،پس بهبود زیادی برای تالار و رونق بخش های دیگه داره (نظر شخصی من) خوش اومدی مهندس منتظر حضورت در تالار هستیم:hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
nader22 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ خوش اومدی مهندسمنتظر حضورت در تالار هستیم:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی عزیز چشم 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ کسی اینجا هست به من کمک کنه . من سال دیگه ارشد دارم اما نمیدونم چی بخونم لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ یادم باشد، کویر زندگی ام را به سوی خوشبختی سوق دهم و تمام پل های ناامیدی پشت سرم را خراب کنم. یادم باشد، هنگام باز کردن دریچه های دلم به روی دیگران، به چشمانم بگویم که هر ابراز عشقی ارزش پذیرفتن ندارد و به دلم بیاموزم که هر کس در دستانم جایی ندارد. یادم باشد، همیشه در باغ محبت و دوستی خارهایی در کمین هستند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده