.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ علیکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ علیکــــــــــــــــــ علیکــــــ تو انجمن معماری آدم یادش به خانه سالمتدان میفته !!!!!!!!!!!!!!!! اکو رو داشتی؟؟ نگووو اینجوری بابا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه مدتیه همه درگیر هستن خود منم درگیر پایان نامه بودم تازه 2 روزه خِلاص شدم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام به همگی ســـــــــــــــــــلام مینا بانوووووووووووووووو:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ اکو رو داشتی؟؟ نگووو اینجوری بابا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه مدتیه همه درگیر هستن خود منم درگیر پایان نامه بودم تازه 2 روزه خِلاص شدم کوچیکتیم :icon_pf (17): باشه قبول اینم یه مدت دیگه صبر میکنم ببینم چی میشه بخدا منم درگیری زیاد دارم اما یسری میزنم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ کوچیکتیم :icon_pf (17):باشه قبول اینم یه مدت دیگه صبر میکنم ببینم چی میشه بخدا منم درگیری زیاد دارم اما یسری میزنم ما بیشتر ایشالا که دوباره مثل قبل میشه انجمن:hapydancsmil: قربون تو دوست با مهــــــــــلفت:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ ما بیشترایشالا که دوباره مثل قبل میشه انجمن:hapydancsmil: قربون تو دوست با مهــــــــــلفت:hapydancsmil: فدای نفست ایشالله :hapydancsmil:چشم به در انجمن میمونیم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ فدای نفست ایشالله :hapydancsmil:چشم به در انجمن میمونیم فـــــــدات که اینجا میمونی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ فـــــــدات که اینجا میمونی:hapydancsmil: :girl_yes2:قربون تو اصلا من تا پیر بشم هستم بعدشم اینجارو برای بچه و نوه و نتیجه و.... ارث میزارم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ :girl_yes2:قربون تواصلا من تا پیر بشم هستم بعدشم اینجارو برای بچه و نوه و نتیجه و.... ارث میزارم بهترین کار رو میکنی لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلام معماران عزیز چطوریییییییییییییییین؟ یک سوال داشتم عاقا اینجا از یه تاپیک خوشمون بیاد نمیشه از بروز رسانیش مطلع بشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلام معماران عزیز چطوریییییییییییییییین؟یک سوال داشتم عاقا اینجا از یه تاپیک خوشمون بیاد نمیشه از بروز رسانیش مطلع بشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلامممممممممم خوبیم ، شما چطورید ؟ بله که میشه ، طبق شکل زیر : لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلامممممممممم خوبیم ، شما چطورید ؟ بله که میشه ، طبق شکل زیر : مرسیییییییییییییییییی دمت گرم لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلام من موضوع طرحم،طراحی هنرستان معماری هست حالا تو فاز صفر مطالعاتش هستیم ............برای بررسی نمونه های مشابه به کمکتون نیاز دارم اگه کسی یه هنرستان یا دانشکده معماری با پلان و برش نماش داره ممنون میشم بهم معرفی کنید خارج از ایران باشه............... 4تا میخوام ولی هنوز تو کتابایی که دسترسم بود پیدا نکردم لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ سلام بچه ها. :hapydancsmil: خوبین؟ شما میدونین چطور بادبادک بسازیم؟ لینک به دیدگاه
nika2 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستای معماری . من کامپیوتر خوندم..اما عاشق معماریم.... میشه هر مسابقه ایی شد منم خبر کنید؟؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستای معماری .من کامپیوتر خوندم..اما عاشق معماریم.... میشه هر مسابقه ایی شد منم خبر کنید؟؟ سلام نیکا جان خوش اومدی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
amin babazade 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سلام مهناز خانم . عذر میخام رشته ی اولتون چیه ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ در مورد خانه هنرمندان کسی مطلبی چیزی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ فوووووووووووووووووووووووووت ببینم چرا این همه خاک گرفته اینجا!؟؟ این همه معمار کجا رفتین!؟ بسه دیگه پاشین بیاین ببینم کنکوریاش چیکارا میکنن هفته اخر؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده