.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به زهرا و میناااااااااااااااوا چرا مینا؟ ســــــلام مینایی:hapydancsmil: خوبی؟؟ آره اگر عوض نکنم تا تابستون سال دیگه هم نمیتونم دفاع کنم ، چون هر بار میخواد بهم بگه فعلا برو بخون ولی به این استاد جدید که صحبت کردم گفتم میخوام حتما تا بهمن دفاع کنم ، گفت اگر کار کنی زودتر از اینا دفاع میکنی عـــــــــــــــــــــــــه چه خووووووووووووووووووووب:hapydancsmil: آره بابا تمام تلاشتو بکن عوضش کنی ار اون اول معلوم بود اذیت میکنه همش گیرایی الکی میداد بهت لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ ســــــلام مینایی:hapydancsmil: خوبی؟؟ عـــــــــــــــــــــــــه چه خووووووووووووووووووووب:hapydancsmil: آره بابا تمام تلاشتو بکن عوضش کنی ار اون اول معلوم بود اذیت میکنه همش گیرایی الکی میداد بهت اوهوم ، دعا کن دانشگاه و استادم قبول کنه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ آره اگر عوض نکنم تا تابستون سال دیگه هم نمیتونم دفاع کنم ، چون هر بار میخواد بهم بگه فعلا برو بخون ولی به این استاد جدید که صحبت کردم گفتم میخوام حتما تا بهمن دفاع کنم ، گفت اگر کار کنی زودتر از اینا دفاع میکنی عجب استادیه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ عجب استادیه کدومشون ، اولی یا دومی ؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ اوهوم ، دعا کن دانشگاه و استادم قبول کنه ایشالا که قبول میکنه تو اینکه تو از پس اونم بر میومدی شکی نیس اما واقعا 1 حرفایی میزد شاخ دار , یعنی چی که 2سال پایان نام طول میکشه اصن نگران نباش درست میشه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ ایشالا که قبول میکنهتو اینکه تو از پس اونم بر میومدی شکی نیس اما واقعا 1 حرفایی میزد شاخ دار , یعنی چی که 2سال پایان نام طول میکشه اصن نگران نباش درست میشه:hapydancsmil: چی بگم والا مرسی از این همه انرژی مثبتی که بهم میدی انشالله که درست بشه و هر چه زودتر بتونم پرونده کارشناسی رو ببندم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ استاد اولی خوبی زهرا؟ عاقااااااااااااااااا....اومدم در کتریو بردارم دستم جز خورد لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ چی بگم والا مرسی از این همه انرژی مثبتی که بهم میدی انشالله که درست بشه و هر چه زودتر بتونم پرونده کارشناسی رو ببندم حتما میتونی :hapydancsmil: تا قبل بهمن دفاع میکنی و بعدش ایشالا ارشد استاد اولی خوبی زهرا؟ عاقااااااااااااااااا....اومدم در کتریو بردارم دستم جز خورد قربونت مینــــــــا:hapydancsmil: اواااااااااااااااا حواست کجا بود؟؟ چیزیت نشد که؟؟ لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ معمارای سایت کجان؟این تاپیک داره خاک میخوره لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ معمارای سایت کجان؟این تاپیک داره خاک میخوره :girlhi: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ حتما میتونی :hapydancsmil:تا قبل بهمن دفاع میکنی و بعدش ایشالا ارشد قربونت مینــــــــا:hapydancsmil: اواااااااااااااااا حواست کجا بود؟؟ چیزیت نشد که؟؟ حواسم نبود چیزیم نشد زیات لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ همین جا ببین آها دیدمشرمنده مهندس متوجه حضورت نشدم لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ کاش اینجا صدا اکویی میشد تا داد بزنم بگم سسسسسسلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ کاش اینجا صدا اکویی میشد تا داد بزنم بگم سسسسسسلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام ســــــــــــــــــــــــلام ســــــــــــــــلام ســــــلام ســــلام سلام لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ ســــــــــــــــــــــــلام ســــــــــــــــلام ســــــلام ســــلام سلام علیکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ علیکــــــــــــــــــ علیکــــــ تو انجمن معماری آدم یادش به خانه سالمتدان میفته !!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام به همگی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده