.Apameh 25173 ارسال شده در 8 آبان، 2013 سلام به زهرا و میناااااااااااااااوا چرا مینا؟ ســــــلام مینایی:hapydancsmil: خوبی؟؟ آره اگر عوض نکنم تا تابستون سال دیگه هم نمیتونم دفاع کنم ، چون هر بار میخواد بهم بگه فعلا برو بخون ولی به این استاد جدید که صحبت کردم گفتم میخوام حتما تا بهمن دفاع کنم ، گفت اگر کار کنی زودتر از اینا دفاع میکنی عـــــــــــــــــــــــــه چه خووووووووووووووووووووب:hapydancsmil: آره بابا تمام تلاشتو بکن عوضش کنی ار اون اول معلوم بود اذیت میکنه همش گیرایی الکی میداد بهت
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 8 آبان، 2013 ســــــلام مینایی:hapydancsmil: خوبی؟؟ عـــــــــــــــــــــــــه چه خووووووووووووووووووووب:hapydancsmil: آره بابا تمام تلاشتو بکن عوضش کنی ار اون اول معلوم بود اذیت میکنه همش گیرایی الکی میداد بهت اوهوم ، دعا کن دانشگاه و استادم قبول کنه
*mini* 37778 ارسال شده در 8 آبان، 2013 آره اگر عوض نکنم تا تابستون سال دیگه هم نمیتونم دفاع کنم ، چون هر بار میخواد بهم بگه فعلا برو بخون ولی به این استاد جدید که صحبت کردم گفتم میخوام حتما تا بهمن دفاع کنم ، گفت اگر کار کنی زودتر از اینا دفاع میکنی عجب استادیه
.Apameh 25173 ارسال شده در 8 آبان، 2013 اوهوم ، دعا کن دانشگاه و استادم قبول کنه ایشالا که قبول میکنه تو اینکه تو از پس اونم بر میومدی شکی نیس اما واقعا 1 حرفایی میزد شاخ دار , یعنی چی که 2سال پایان نام طول میکشه اصن نگران نباش درست میشه:hapydancsmil:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 8 آبان، 2013 ایشالا که قبول میکنهتو اینکه تو از پس اونم بر میومدی شکی نیس اما واقعا 1 حرفایی میزد شاخ دار , یعنی چی که 2سال پایان نام طول میکشه اصن نگران نباش درست میشه:hapydancsmil: چی بگم والا مرسی از این همه انرژی مثبتی که بهم میدی انشالله که درست بشه و هر چه زودتر بتونم پرونده کارشناسی رو ببندم
*mini* 37778 ارسال شده در 8 آبان، 2013 استاد اولی خوبی زهرا؟ عاقااااااااااااااااا....اومدم در کتریو بردارم دستم جز خورد
.Apameh 25173 ارسال شده در 8 آبان، 2013 چی بگم والا مرسی از این همه انرژی مثبتی که بهم میدی انشالله که درست بشه و هر چه زودتر بتونم پرونده کارشناسی رو ببندم حتما میتونی :hapydancsmil: تا قبل بهمن دفاع میکنی و بعدش ایشالا ارشد استاد اولی خوبی زهرا؟ عاقااااااااااااااااا....اومدم در کتریو بردارم دستم جز خورد قربونت مینــــــــا:hapydancsmil: اواااااااااااااااا حواست کجا بود؟؟ چیزیت نشد که؟؟
*mini* 37778 ارسال شده در 9 آبان، 2013 حتما میتونی :hapydancsmil:تا قبل بهمن دفاع میکنی و بعدش ایشالا ارشد قربونت مینــــــــا:hapydancsmil: اواااااااااااااااا حواست کجا بود؟؟ چیزیت نشد که؟؟ حواسم نبود چیزیم نشد زیات
manjari 2934 ارسال شده در 27 آبان، 2013 کاش اینجا صدا اکویی میشد تا داد بزنم بگم سسسسسسلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
.Apameh 25173 ارسال شده در 4 آذر، 2013 کاش اینجا صدا اکویی میشد تا داد بزنم بگم سسسسسسلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام ســــــــــــــــــــــــلام ســــــــــــــــلام ســــــلام ســــلام سلام
manjari 2934 ارسال شده در 5 آذر، 2013 ســــــــــــــــــــــــلام ســــــــــــــــلام ســــــلام ســــلام سلام علیکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ علیکــــــــــــــــــ علیکــــــ تو انجمن معماری آدم یادش به خانه سالمتدان میفته !!!!!!!!!!!!!!!!
ارسال های توصیه شده