* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 مهر، 2013 سلاملیکم سلااام سلااااااااااام، خسته نباشی خانومی، تحویل چطور بود ؟
سـارا 20071 ارسال شده در 21 مهر، 2013 سلااام سلااااااااااام، خسته نباشی خانومی، تحویل چطور بود ؟ سلامت باشییییییییی آره خوب بودددد بالاخره تموم شددددد هرچی بودد
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 مهر، 2013 سلامت باشییییییییی آره خوب بودددد بالاخره تموم شددددد هرچی بودد به سلامتی ، راحــــــــــــــــــــــــت شدی ، کارا چطور بودن ؟ نمره ها رو دادن ؟
سـارا 20071 ارسال شده در 21 مهر، 2013 به سلامتی ، راحــــــــــــــــــــــــت شدی ، کارا چطور بودن ؟ نمره ها رو دادن ؟ آره خیلی فشار روم بود.. زشت و سیاه و داغون شدم راستش استادا خیلی زود اومدن ! من وقتی رسیدم داشتن کارارو می دیدن...بعدشم فقط دیدم دارن کاراشونو می برن اصلا نشد کار بقیه رو ببینم ! اره نمره هارو دادن.
mina.f 178 ارسال شده در 26 مهر، 2013 سلام به بچه های گل معماری اگر کمک خواستید من هستم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 8 آبان، 2013 ســــــــــــلام معمارای گل:hapydancsmil: ســــــــــــــــلام زهرا جونم چطوری ؟ پایان نامه در چه حاله ؟
.Apameh 25173 ارسال شده در 8 آبان، 2013 ســــــــــــــــلام زهرا جونم چطوری ؟ پایان نامه در چه حاله ؟ ســـلام مینای گل خودم:hapydancsmil: خوبم شکر خدا حدود 1 هفته اس عملا کاری پیش نبردم دیگه آخر ماه رمضونه کم آورم:icon_razz: تو خوبی؟؟:hapydancsmil: تو به کجا رسوندیش؟:hapydancsmil:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 8 آبان، 2013 ســـلام مینای گل خودم:hapydancsmil: خوبم شکر خدا حدود 1 هفته اس عملا کاری پیش نبردم دیگه آخر ماه رمضونه کم آورم:icon_razz: تو خوبی؟؟:hapydancsmil: تو به کجا رسوندیش؟:hapydancsmil: مرسی منم خوبم خب دیگه آخراشه کار زیادی دیگه باقی نمونده انشالله زود زود تموم شی منو نپرس با استاد مشکل پیدا کردم درگیر عوض کردن استاد هستم هچ کاری هم نتونستم بکنم
*mini* 37778 ارسال شده در 8 آبان، 2013 مرسی منم خوبم خب دیگه آخراشه کار زیادی دیگه باقی نمونده انشالله زود زود تموم شی منو نپرس با استاد مشکل پیدا کردم درگیر عوض کردن استاد هستم هچ کاری هم نتونستم بکنم سلام به زهرا و میناااااااااااااا اوا چرا مینا؟
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 8 آبان، 2013 سلام به زهرا و میناااااااااااااااوا چرا مینا؟ سلام به روی ماهت چون اصلا کرکسیون نمیکنه و هربار میپیچونه حرفاش رو درک نمیکنم این هفته با یک استاد دیگه صحبت کردم قرار شد اگر دانشگاه و استاد موافقت کرد برم با اون بگیرم
.Apameh 25173 ارسال شده در 8 آبان، 2013 مرسی منم خوبم خب دیگه آخراشه کار زیادی دیگه باقی نمونده انشالله زود زود تموم شی منو نپرس با استاد مشکل پیدا کردم درگیر عوض کردن استاد هستم هچ کاری هم نتونستم بکنم خداکنه؛ مرسی واقعا میخوای عوضش کنی؟؟ البته با این توصیفایی که ازش شنیدم همون بهتر که با یکی دیگه برداری وقتی استادت حاضر نیس 1 روز وقت بزاره برا کرکسیون
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 8 آبان، 2013 خداکنه؛ مرسی واقعا میخوای عوضش کنی؟؟ البته با این توصیفایی که ازش شنیدم همون بهتر که با یکی دیگه برداری وقتی استادت حاضر نیس 1 روز وقت بزاره برا کرکسیون آره اگر عوض نکنم تا تابستون سال دیگه هم نمیتونم دفاع کنم ، چون هر بار میخواد بهم بگه فعلا برو بخون ولی به این استاد جدید که صحبت کردم گفتم میخوام حتما تا بهمن دفاع کنم ، گفت اگر کار کنی زودتر از اینا دفاع میکنی
ارسال های توصیه شده