* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلاملیکم سلااام سلااااااااااام، خسته نباشی خانومی، تحویل چطور بود ؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلااام سلااااااااااام، خسته نباشی خانومی، تحویل چطور بود ؟ سلامت باشییییییییی آره خوب بودددد بالاخره تموم شددددد هرچی بودد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلامت باشییییییییی آره خوب بودددد بالاخره تموم شددددد هرچی بودد به سلامتی ، راحــــــــــــــــــــــــت شدی ، کارا چطور بودن ؟ نمره ها رو دادن ؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ به سلامتی ، راحــــــــــــــــــــــــت شدی ، کارا چطور بودن ؟ نمره ها رو دادن ؟ آره خیلی فشار روم بود.. زشت و سیاه و داغون شدم راستش استادا خیلی زود اومدن ! من وقتی رسیدم داشتن کارارو می دیدن...بعدشم فقط دیدم دارن کاراشونو می برن اصلا نشد کار بقیه رو ببینم ! اره نمره هارو دادن. لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ ساراااااااااااااااااااااااااا چطورییییییییی؟ لینک به دیدگاه
mina.f 178 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ به به مرسی :hapydancsmil::hapydancsmil::TAEL_SmileyCente: لینک به دیدگاه
mina.f 178 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به بچه های گل معماری اگر کمک خواستید من هستم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ منو زوری آوردن اینجا همش تهدید تهدید منم میرم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ ســــــــــــلام معمارای گل:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ ســــــــــــلام معمارای گل:hapydancsmil: ســــــــــــــــلام زهرا جونم چطوری ؟ پایان نامه در چه حاله ؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ ســــــــــــــــلام زهرا جونم چطوری ؟ پایان نامه در چه حاله ؟ ســـلام مینای گل خودم:hapydancsmil: خوبم شکر خدا حدود 1 هفته اس عملا کاری پیش نبردم دیگه آخر ماه رمضونه کم آورم:icon_razz: تو خوبی؟؟:hapydancsmil: تو به کجا رسوندیش؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ ســـلام مینای گل خودم:hapydancsmil: خوبم شکر خدا حدود 1 هفته اس عملا کاری پیش نبردم دیگه آخر ماه رمضونه کم آورم:icon_razz: تو خوبی؟؟:hapydancsmil: تو به کجا رسوندیش؟:hapydancsmil: مرسی منم خوبم خب دیگه آخراشه کار زیادی دیگه باقی نمونده انشالله زود زود تموم شی منو نپرس با استاد مشکل پیدا کردم درگیر عوض کردن استاد هستم هچ کاری هم نتونستم بکنم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ مرسی منم خوبم خب دیگه آخراشه کار زیادی دیگه باقی نمونده انشالله زود زود تموم شی منو نپرس با استاد مشکل پیدا کردم درگیر عوض کردن استاد هستم هچ کاری هم نتونستم بکنم سلام به زهرا و میناااااااااااااا اوا چرا مینا؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به زهرا و میناااااااااااااااوا چرا مینا؟ سلام به روی ماهت چون اصلا کرکسیون نمیکنه و هربار میپیچونه حرفاش رو درک نمیکنم این هفته با یک استاد دیگه صحبت کردم قرار شد اگر دانشگاه و استاد موافقت کرد برم با اون بگیرم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ مرسی منم خوبم خب دیگه آخراشه کار زیادی دیگه باقی نمونده انشالله زود زود تموم شی منو نپرس با استاد مشکل پیدا کردم درگیر عوض کردن استاد هستم هچ کاری هم نتونستم بکنم خداکنه؛ مرسی واقعا میخوای عوضش کنی؟؟ البته با این توصیفایی که ازش شنیدم همون بهتر که با یکی دیگه برداری وقتی استادت حاضر نیس 1 روز وقت بزاره برا کرکسیون لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ خداکنه؛ مرسی واقعا میخوای عوضش کنی؟؟ البته با این توصیفایی که ازش شنیدم همون بهتر که با یکی دیگه برداری وقتی استادت حاضر نیس 1 روز وقت بزاره برا کرکسیون آره اگر عوض نکنم تا تابستون سال دیگه هم نمیتونم دفاع کنم ، چون هر بار میخواد بهم بگه فعلا برو بخون ولی به این استاد جدید که صحبت کردم گفتم میخوام حتما تا بهمن دفاع کنم ، گفت اگر کار کنی زودتر از اینا دفاع میکنی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده