saman 7 8787 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 یکی دیگه اینکه گاو حسن نه شیر داره نه پستون چطور شیرشو میبرن هندستون!آخه چطور؟
saman 7 8787 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 اگه یه روز دو نفر لبه ی یه پرتگاه باشن و تو قرار باشه که یکیشونو نجات بدی کدومو نجات میدی؟!! اونکه دوسش داری یا اونکه دوست داره!
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 شهریور، 2013 مرسی...بد نیستماب نمیدیدم وگرنه شناگر ماهری بودم مگه من چمه ؟ بابا شناگر؛ نشناخته بودمت ، پ اینطور سلام همشهری دل این بچرو نشکونین یه شعر شاد بزارین حال کنیم:Ghelyon: سلام همشهری ، با منی؟ منو دل شکوندن ؟
Saye Noori 10314 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 اگه یه روز دو نفر لبه ی یه پرتگاه باشن و تو قرار باشه که یکیشونو نجات بدی کدومو نجات میدی؟!! اونکه دوسش داری یا اونکه دوست داره! 100% اونکه که دوستش دارم رو نجات میدم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 شهریور، 2013 100% اونکه که دوستش دارم رو نجات میدم ولی من کسی رو که دوستم داره نجات میدم ، به نظرم اون لایق تره
judyabott 8886 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 سلام نرگسی:hapydancsmil:چون تو کم میای نرگس جونی سلام فائزه جوووونم خب میام دیگه ... چه خبر خوبی ؟
saman 7 8787 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 100% اونکه که دوستش دارم رو نجات میدم شاید اون تورو دوست نداشته باشه
saman 7 8787 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 ولی من کسی رو که دوستم داره نجات میدم ، به نظرم اون لایق تره باهات موافقم همشهری.
Saye Noori 10314 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 ولی من کسی رو که دوستم داره نجات میدم ، به نظرم اون لایق تره این هم میشه.... اینجاست که میگن باید بین عقل و احساست یکیو انتخاب کنی شاید اون تورو دوست نداشته باشه به این هم فکر کردم....ولی مهم اینه من دوستش دارم حتی اگه اون منو دوست نداشته باشه
haniye.a 5626 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 حالا این همه قربونش شدو نشنیدی این تیکشو گرفتی!؟ من اوصولا نکته بینم شما هر چی میخوای بگو خانوم فمنیست باریکلا اقای مهندس بچه ها یه سوالپشه ها روزا کجا میرن؟ خیلی دوس دارم بدونم میرن خونشون یکی دیگه اینکه گاو حسن نه شیر داره نه پستون چطور شیرشو میبرن هندستون!آخه چطور؟ خب شیرشو بردن...شیر نداره دیگه
saman 7 8787 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 من اوصولا نکته بینم باریکلا اقای مهندس میرن خونشون خب شیرشو بردن...شیر نداره دیگه چند روزی بود نبودی راستشو بگو کجا رفته بودی
saman 7 8787 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 صد تا ماهی تو استخره نصف یک پنجم نصف ماهیها غرق میشن چندتا میمونه؟
ارسال های توصیه شده