* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ آمده ام که سلامی عرض کنم به دوستان مهندس عزیز لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ منم به تمام دوستان سلامی عرض میکنم بچه ها بگن که امتحاناتشون رو چکار کردن؟ لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ آمده ام که سلامی عرض کنم به دوستان مهندس عزیز سلاااام ونوسی...حالت خوبه؟ جات خالی کلی قر دادیم...قلیون هم کشیدیم لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستای عزیز....:flowerysmile: ............ به امید روزی که هممون از اینا طراحی کنیم. ________________________________ it's so impossible:ws38: no...nothing is impossible:a030: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ منم به تمام دوستان سلامی عرض میکنمبچه ها بگن که امتحاناتشون رو چکار کردن؟ من که امتحان اینا نداشتم سلاااام ونوسی...حالت خوبه؟ جات خالی کلی قر دادیم...قلیون هم کشیدیم سلام عزیزم، قربونت خوبم،خودت خوبی؟ چشمم روشن، حانیه تو هم؟ سلام دوستای عزیز....:flowerysmile:............ به امید روزی که هممون از اینا طراحی کنیم. ________________________________ it's so impossible:ws38: no...nothing is impossible:a030: کاری نداره که لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ گفتند ستاره را نمی توان چید و آنان که باور کردند برای چیدن ستاره حتی دستی دراز نکردند.اما باور کن که من به سوی زیباترین و دورترین ستاره دست دراز کردم و هر چند دستانم تهی ماند اما چشمانم از ستاره لبریز شد .ستاره های درونت را در شب چشمانت رها ساز و باور کن عشق را هدفی نیست و آن چنان که به دست آید،در آغوش جای گیرد و با در آیینه ی چشمانت به تصویر نشیند،باور کن عشق همه چیز است. لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام عزیزم، قربونت خوبم،خودت خوبی؟ چشمم روشن، حانیه تو هم؟ مرسی...بد نیستم اب نمیدیدم وگرنه شناگر ماهری بودم مگه من چمه ؟ لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام جماعت معمارا افرین حانیه خانومی، بابا شناگر لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ منم شنا بلتم قضیه چی هس بگین ما هم بخندیم لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ یکی یه داریوش بزاره بریم تو فکر.:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ یکی یه داریوش بزاره بریم تو فکر.:icon_pf (34): تو فکر کی میخوای بری!؟ راستشو بگو لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام جماعت معماراافرین حانیه خانومی، بابا شناگر خواهش میکنم...شرمنده نفرمائید منم شنا بلتم قضیه چی هس بگین ما هم بخندیم جریان همونه که مهندس باید چشماتو درویش میکردی ولی نکردی یکی یه داریوش بزاره بریم تو فکر.:icon_pf (34): نوچ نمیشه...تیریپ غمو اینا نداریم...اگه میزارین عمو سبزی فروش بزارین...حسش هست لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام همشهری دل این بچرو نشکونین یه شعر شاد بزارین حال کنیم:Ghelyon: لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ بیاین اینم اهنگ شاد، اهنگیه که مینا باهاش پروف منو پوکوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام همشهری دل این بچرو نشکونین یه شعر شاد بزارین حال کنیم:Ghelyon: بچههههههههههههه؟ استغفرا... میخوای منم بهت بگم بابابزرگ؟ بیاین اینم اهنگ شاد، اهنگیه که مینا باهاش پروف منو پوکوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نخیر...این اهنگ ضد فمینیسته....یعنی چی دختره خوبیه خونرو مرتب بکنه... لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ نخیر...این اهنگ ضد فمینیسته....یعنی چی دختره خوبیه خونرو مرتب بکنه... حالا این همه قربونش شدو نشنیدی این تیکشو گرفتی!؟ لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ تو فکر کی میخوای بری!؟ راستشو بگو به گروه خونیه من میخوره این کارا به قیافه من میخوره؟آیا لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ بچههههههههههههه؟استغفرا... میخوای منم بهت بگم بابابزرگ؟ نخیر...این اهنگ ضد فمینیسته....یعنی چی دختره خوبیه خونرو مرتب بکنه... شما هر چی میخوای بگو خانوم فمنیست لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ بیاین اینم اهنگ شاد، اهنگیه که مینا باهاش پروف منو پوکوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من از این آهنگاه خوشم نمیاد لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ من از این آهنگاه خوشم نمیاد خب يه چيز ديگه بذار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده