R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ چه عجببببببببببببب این تاپیکم به راه افتادسلام بر معماران گل گلاب سلام آرتاش جان به همت حانیه جان این تاپیک راه افتاد چه خبر ؟ امتحانا و تحویل پروژه ها تموم شد ؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ سلام آرتاش جان به همت حانیه جان این تاپیک راه افتاد چه خبر ؟ امتحانا و تحویل پروژه ها تموم شد ؟ خوبی مینا جان دستش طلا مرسی حانیه خانوم ای واییییییی نه بابا 6تیر تحویلامون تموم میشه هر روز دارم کار میکنم هنوز تازه نصف کارامو تموم کردم چندتا تحویل دارم دعام کنزمان گذاشتم تا آخر خرداد تموم کنم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ مینا ترم اآخری هستی دیگه درسته؟پایان نامه کار میکنی؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ خوبی مینا جاندستش طلا مرسی حانیه خانوم ای واییییییی نه بابا 6تیر تحویلامون تموم میشه هر روز دارم کار میکنم هنوز تازه نصف کارامو تموم کردم چندتا تحویل دارم دعام کنزمان گذاشتم تا آخر خرداد تموم کنم ترم چندی ؟موضوعتون چی بود ؟ نگران نباش عزیزم ، انشالله که به موقع تموم میکنی گلم هر کمکی خواستی من در خدمتم مینا ترم اآخری هستی دیگه درسته؟پایان نامه کار میکنی؟ آره ترم آخر هستم ، پایان نامه هم این ترم گرفتم ولی فقط تونستم یکم مطالعات جمع کنم ، همین ، این ترم 24 واحد داشتم و با طرح 5 هم نمیشد کار کنم ، استادم خیلی سخت گیر بود وقتی برای پایان نامه نموند لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ چه عجببببببببببببب این تاپیکم به راه افتادسلام بر معماران گل گلاب سلام:wavesmile: سلام آرتاش جان به همت حانیه جان این تاپیک راه افتاد چه خبر ؟ امتحانا و تحویل پروژه ها تموم شد ؟ خواهش میکنم...خجالتم ندین خوبی مینا جاندستش طلا مرسی حانیه خانوم ای واییییییی نه بابا 6تیر تحویلامون تموم میشه هر روز دارم کار میکنم هنوز تازه نصف کارامو تموم کردم چندتا تحویل دارم دعام کنزمان گذاشتم تا آخر خرداد تموم کنم خواهش میشه لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر و بچ معمار سلااام...خوش اومدی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر و بچ معمار سلام بر تخریب چی عزیز لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ ترم چندی ؟موضوعتون چی بود ؟ نگران نباش عزیزم ، انشالله که به موقع تموم میکنی گلم هر کمکی خواستی من در خدمتم آره ترم آخر هستم ، پایان نامه هم این ترم گرفتم ولی فقط تونستم یکم مطالعات جمع کنم ، همین ، این ترم 24 واحد داشتم و با طرح 5 هم نمیشد کار کنم ، استادم خیلی سخت گیر بود وقتی برای پایان نامه نموند ترم 5هستم.موضوع طرح مدرسه هستش سایتشم سایت یکی از مدارس قدیمیه تبریزه.تحویلای دیگه هم پروژه ی روستا 1 و ساختمان2 هستش.. قربونت عزیزم خیلی لطف داری تو کارت بیشتره اگه کمک خواستی بگو کمکت کنم والا من دوس دارم همیشه 3-4روز قبل تحویل کارام اماده باشه واسه همین از حالا شروع کردم راس میگی طرح 5و پایانامه سخته اهم برن جلو حالا تابستون پایانامه رو کار کن راحت تره برات 4واحد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اللهی الان خیلی خسته ای :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ ترم 5هستم.موضوع طرح مدرسه هستش سایتشم سایت یکی از مدارس قدیمیه تبریزه.تحویلای دیگه هم پروژه ی روستا 1 و ساختمان2 هستش..قربونت عزیزم خیلی لطف داری تو کارت بیشتره اگه کمک خواستی بگو کمکت کنم والا من دوس دارم همیشه 3-4روز قبل تحویل کارام اماده باشه واسه همین از حالا شروع کردم راس میگی طرح 5و پایانامه سخته اهم برن جلو حالا تابستون پایانامه رو کار کن راحت تره برات 4واحد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اللهی الان خیلی خسته ای :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلی هم عالی پس طرح 2 داری ، موفق باشی عزیزم طرح 2 اصولا موضوعش آموزشی هست ممنون عزیزم ، تحویلم 11 تیر هست ، تری دی کارم و ریزه کاری های پلان مونده (هر چقدر میکشم تموم میشه ) و اگر حوصله ام شد ماکت بسازم کار خوبی میکنی ، اینجوری دیگه با خیال راحت و بدون استرس کار رو تحویل میدی آره انشالله بعد از تحویل طرح 5 شروع میکنم ، دفاعم دیگه میره برای بهمن ماه با این استادی که من دارم آره دیگه هر چی مونده بود رو گرفتم تا نخوام ترم تابستون هم بیام دانشگاه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی هم عالی پس طرح 2 داری ، موفق باشی عزیزم طرح 2 اصولا موضوعش آموزشی هست ممنون عزیزم ، تحویلم 11 تیر هست ، تری دی کارم و ریزه کاری های پلان مونده (هر چقدر میکشم تموم میشه ) و اگر حوصله ام شد ماکت بسازم کار خوبی میکنی ، اینجوری دیگه با خیال راحت و بدون استرس کار رو تحویل میدی آره انشالله بعد از تحویل طرح 5 شروع میکنم ، دفاعم دیگه میره برای بهمن ماه با این استادی که من دارم آره دیگه هر چی مونده بود رو گرفتم تا نخوام ترم تابستون هم بیام دانشگاه میسی از روحیه دادنت:hapydancsmil: ایشالله موفق میشی عزیزم اخ اخ ریزه کاری پلان مگه تموم میشه:icon_pf (34):سال دیگه ایشالله ارشدم میدی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر و بچ معمار به سلام عزیزم خوبی؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ میسی از روحیه دادنت:hapydancsmil:ایشالله موفق میشی عزیزم اخ اخ ریزه کاری پلان مگه تموم میشه:icon_pf (34):سال دیگه ایشالله ارشدم میدی :hapydancsmil: خواهش میکنم عزیزم مرسی آرتاش جونم ، همین امسال ارشد کنکور میدم بهمن 91 هم کنکور آزمایشی شرکت کردم ولی مجاز نشدم چون هیچی نخونده بودم ، رفتم با جو آشنا شم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ خواهش میکنم عزیزم مرسی آرتاش جونم ، همین امسال ارشد کنکور میدم بهمن 91 هم کنکور آزمایشی شرکت کردم ولی مجاز نشدم چون هیچی نخونده بودم ، رفتم با جو آشنا شم منظورم از سال دیگه ارشد 92بودایشالله حتما قبول میشی با رتبه ی عالی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ منظورم از سال دیگه ارشد 92بودایشالله حتما قبول میشی با رتبه ی عالی :hapydancsmil: آهان ، مرسی عزیزم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ آهان ، مرسی عزیزم منم93ارشد میدم دعام کن مینا جون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ به سلام عزیزم خوبی؟ سلام به روی ماهت مرسی گلم شما خوبی؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ منم93ارشد میدم دعام کن مینا جون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از الان فکرت رو درگیر ارشد نکن ، استرس میگیری ، انشالله که تو هم قبول میشی گلم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به روی ماهت مرسی گلم شما خوبی؟ منم بدک نیستم چیکارا میکنی خانوم از الان فکرت رو درگیر ارشد نکن ، استرس میگیری ، انشالله که تو هم قبول میشی گلم چشمممممممممممممم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ منم بدک نیستم چیکارا میکنی خانوم چشمممممممممممممم شکر که خوبی هیچی الکی میچرخیم که بیکار نباشیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده