*pedram* 21266 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2013 وای خوشبحالتمن هنوز خورده ریزه هاش مونده..تازه دارم ماکت میسازم چقدر تحویل شما دیرههههه:icon_razz: منکه نابود شدم. امروزو کلا خوابیدم. ولی خوشبحاله دانشکاه تهرانیااا استاد طرح این ترم من تو دانشکاه تهرانم درس میده. فوق العاده بود.عالییییییییییییییییییییییییییی. یعنی اکه ببینیدش میگید بقیه ی اساتید استاد نیستن ، خیلی پایین تر از این حرفا هستن.به اونا نمیشه گفت استاد. از هر نظر عالی بود.
Mahdis_13 121 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2013 سلام مهدیس جان خوبی؟بهتره درخواستتو اینجا مطرح کنی گلم : کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی اوکی مرسی :4chsmu1:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 سلاممممممممممممممم من برگشتم سلام پری جان خوش برگشتی ، کجا بودی این مدت ؟ خوش گذشت ؟
آرتاش 33340 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 سلام بچه ها خوبین؟کمککککککککککککککککککککککککککککککک دوستان یه کمک میخواستم در مورد مدرسه geschwisterاطلاعاتی دارین؟
*mini* 37778 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 چقدر تحویل شما دیرههههه:icon_razz: منکه نابود شدم. امروزو کلا خوابیدم. ولی خوشبحاله دانشکاه تهرانیااا استاد طرح این ترم من تو دانشکاه تهرانم درس میده. فوق العاده بود.عالییییییییییییییییییییییییییی. یعنی اکه ببینیدش میگید بقیه ی اساتید استاد نیستن ، خیلی پایین تر از این حرفا هستن.به اونا نمیشه گفت استاد. از هر نظر عالی بود. دانشگاه ما جزو دانشگاهها حساب نمیشه....بیشتر به شکنجه گاه میخوره تا دانشگاه....البته بعضی جاها سخت گیری هاشون به جاست.. اما قوانینشون خیلی مزخرفِ.. ما 25 ام تحویل داشتیم..کلاسا از 23 ام شروع شدن....لامصبا مهلت نمیدن نفس بکشیم
*pedram* 21266 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 دانشگاه ما جزو دانشگاهها حساب نمیشه....بیشتر به شکنجه گاه میخوره تا دانشگاه....البته بعضی جاها سخت گیری هاشون به جاست..اما قوانینشون خیلی مزخرفِ.. ما 25 ام تحویل داشتیم..کلاسا از 23 ام شروع شدن....لامصبا مهلت نمیدن نفس بکشیم برای ما هم از شنبه شروع شده اما خب ماها این هفته رو نمی ریم. کلا ماها(یعنی هم ترمیا و هم ورودیای من و ترم بالاترا) هفته های اول و آخر ترم رو نمیریم. ترم اولیا میرن و مارو هم خراب میکنن. طبیعتا شماها هم نمیرین دیگه.از هفته بعد شروع میشه عملا.
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 سلام میشه دوستای خودم احوال مهندسین چطوریاس؟ خب منم پروژه ها رو تحویل دادم و سفرم هم رفتم دیگه بریم تو کار درس و مخش و اینا شما چه خبرا؟
*mini* 37778 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 سلام میشه دوستای خودماحوال مهندسین چطوریاس؟ خب منم پروژه ها رو تحویل دادم و سفرم هم رفتم دیگه بریم تو کار درس و مخش و اینا شما چه خبرا؟ خوج بحالت....من به شدت هوس سفر کردم
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 خوج بحالت....من به شدت هوس سفر کردم الهی غصه نخور عجیجم خودم میبرمت سفر:aghosh:
ارسال های توصیه شده