judyabott 8886 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 سلام نرگس جان چرا کسی نیست ما هستیم گلم چطوری؟ بهتری خانومی؟ سلام فائزه جوووووووونم ... خوبی عزیزم مرسی قربونت عزیزم ... تو چطوری ؟؟؟ با تعطیلات چه میکنی ؟؟؟
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 سلام فائزه جوووووووونم ... خوبی عزیزم مرسی قربونت عزیزم ... تو چطوری ؟؟؟ با تعطیلات چه میکنی ؟؟؟ ممنون گلم خوب میباشم:hapydancsmil: خوش میگذرونم، به پروژه هام میرسم، مطالعه هم کمی نو چه میکنی دختر؟ خوش میگذره؟
judyabott 8886 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 ممنون گلم خوب میباشم:hapydancsmil: خوش میگذرونم، به پروژه هام میرسم، مطالعه هم کمی نو چه میکنی دختر؟ خوش میگذره؟ هی بد نیست میگذرونم منمم ... البته بعد از ی مدت ناخوشی تازه حالم اومده سرجاش ی کم خوبه خواهرررری من هر وقت واسه ی چیزی برنامه ریزی کردم ی بلایی سرم میاد که تا ی مدت هیچ کاری نمیتونم انجام بدم اینم از چند روز تعطیلی من
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 هی بد نیست میگذرونم منمم ... البته بعد از ی مدت ناخوشی تازه حالم اومده سرجاش ی کم خوبه خواهرررری من هر وقت واسه ی چیزی برنامه ریزی کردم ی بلایی سرم میاد که تا ی مدت هیچ کاری نمیتونم انجام بدم اینم از چند روز تعطیلی من الهی!! غصه نخور خواهر خاصیت برنامه زیری اینه که جذب حادثه میکنه
پری90 135 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 خدا قوتچطوری پری خانوم؟ ماکت به کجا رسید؟ میسی رو بر اهم.... خوبه....خونه ی دوستمه قراره بسازدش.... کار اسونی نبود
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 میسی رو بر اهم.... خوبه....خونه ی دوستمه قراره بسازدش.... کار اسونی نبود به سلامتی آه نکش دختر! به قول قدیمی ها کار نیکو کردن از پر کردن است! چند تایی بسازی راه میافتی
پری90 135 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 به سلامتیآه نکش دختر! به قول قدیمی ها کار نیکو کردن از پر کردن است! چند تایی بسازی راه میافتی اخه اولش باید اسون باشه...نه سخت:icon_pf (34):
.Apameh 25173 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 سلام زهرا جونم ، چطوری گلم؟ ای بد نیستم تو چظوری فائزه جون؟خوبی؟
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 اخه اولش باید اسون باشه...نه سخت:icon_pf (34): نه خواهر همیشه اولین قدم سخترینشه!!
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 ای بد نیستمتو چظوری فائزه جون؟خوبی؟ چرا بذ نیستی؟ ، یعنی خوبم نیستی؟ منون منم خوب میباشم چه میکنی؟خوش میگذره؟
پری90 135 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 نه خواهر همیشه اولین قدم سخترینشه!! نمیدونم والا خیلی خسته ام...برم بخوابم....فردا بیشتر میام...امروز کلا درگیر ماکت بودم بای تا های
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 نمیدونم والا خیلی خسته ام...برم بخوابم....فردا بیشتر میام...امروز کلا درگیر ماکت بودم بای تا های برو خانوم گلی ایشالا یه ماکت خوب و عالی از آب در بیاد که همه خستگی هات رفع بشه شبت طلایی
.Apameh 25173 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 چرا بذ نیستی؟ ، یعنی خوبم نیستی؟ منون منم خوب میباشم چه میکنی؟خوش میگذره؟ فردا باید بریم کرکسیون برا طرح که 25 ام تحویل بدیم ستون گذاری میخوام نشونش بدم البته به من و 5-6 نفرگفت نیازی نیس بیاین همون روز تحویل میبینم اما من میخوام برم 1 وقت گیر نده که مثلا 1جاش اشتباس اما حوصله هم ندارم برم خداروشکر که خوبی :hapydancsmil::hapydancsmil:
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 فردا باید بریم کرکسیون برا طرح که 25 ام تحویل بدیمستون گذاری میخوام نشونش بدم البته به من و 5-6 نفرگفت نیازی نیس بیاین همون روز تحویل میبینم اما من میخوام برم 1 وقت گیر نده که مثلا 1جاش اشتباس اما حوصله هم ندارم برم خداروشکر که خوبی :hapydancsmil::hapydancsmil: حقا که برای یه کرکسیون رفتن دانشگاه کاری بس دشواره! خدا صبرت بده خواهر
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 زود زود خونه بسازین تا سودی بیاد بلاتون برق کشی کنه.. آبلین.....
.Apameh 25173 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 حقا که برای یه کرکسیون رفتن دانشگاه کاری بس دشواره!خدا صبرت بده خواهر حالا نمک نپاش توام دیگه خواهر زود زود خونه بسازینتا سودی بیاد بلاتون برق کشی کنه.. آبلین..... باوشه چشم
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 حالا نمک نپاش توام دیگه خواهر باوشه چشم بچه ها من دیگه میرم شب همگی شیک
ارسال های توصیه شده