.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ سلام ارتاش جونمن که گفتم زهرا زیرسایه شما لم دادیم هوا هم بسی مساعده چرا میزنیبه خدا من هر روز میام اینجا یه پست میذارم اما به جز پری هیشکی نمیاد منم میام هیشکی نیس لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ منم میام هیشکی نیس خوب پس خودمون قول بدیم هر روز بیام پست بذاریم اونوقت بقیم میان دیگه لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ منم میام اونوقت خودمون میشیم سه تا!! خوبم عزیزم چه خبرا خانوم مهندسا؟ چه میکنین؟پروژه ها در چه حالن؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ هیچی بابا مشغولیم دیگه فردا تحویل مرمت داریم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ پس فردا از دست یه پروژه دیگه راحت میشی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ پس فردا از دست یه پروژه دیگه راحت میشی آره الانم که پرینترمون قاطی کرده پرینت نمیگیره اعصاب ندارم من فردا زود باید برم استرس گرفتم همین الان لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ روستا رو هم تحویل دادیم رررررررررررررررففففففففففت لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ آره الانم که پرینترمون قاطی کرده پرینت نمیگیرهاعصاب ندارم من فردا زود باید برم استرس گرفتم همین الان اعصابتو خورد نکن عزیزم چه مشکلی پیدا کرده؟نهایتا فردا میری قبل تحویل یه جایی پرینت میگیری! لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ روستا رو هم تحویل دادیم رررررررررررررررففففففففففت خدا قوت عزیزم:hapydancsmil::hapydancsmil: روستا 1 داشتی مینا؟ لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ چه خبرهههههههه اینجااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ چه خبرهههههههه اینجااااااااااااااااااااااااااااااا سلام میخوایم اینجا شلوغش کنیم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ سلام میخوایم اینجا شلوغش کنیم چه خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ چه خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب :hapydancsmil: آره خیلی خوبه شمام بیاین زیاد بشیم دیگه لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ آره خیلی خوبه شمام بیاین زیاد بشیم دیگه چشششششششششششم منم میام زیاد شیم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ چشششششششششششم منم میام زیاد شیم دست شما درد نکنه میسی لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دخترا بلی بلی شلوغ مینماییم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده