* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی خوبه ها اما آغا اجازه ما 1 چیزی بگیم؟ ونوسی شما داری قبول میشی ارشد میری اونجا ما که هنوز موندیم نمیتونیم بیایم که من کجا میرم؟ من کی ارشد قبول شدم ؛خدا از دهنت بشنوه ،کاش قبول بشم ؛اما نخوندم چیزی که ایشالله شما هم میای دیگه عزیزم، (انگار رفتم که میگم میای ) لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ زهرا ،ونوس شما چه گرایشی میخواین بخونین برای ارشد؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ من کجا میرم؟ من کی ارشد قبول شدم ؛خدا از دهنت بشنوه ،کاش قبول بشم ؛اما نخوندم چیزی که ایشالله شما هم میای دیگه عزیزم، (انگار رفتم که میگم میای ) ارشد میری نه من که موندم سال بعد اصلا نشد بخونم امسال زهرا ،ونوس شما چه گرایشی میخواین بخونین برای ارشد؟ اگه خدا بخواد و بعدش خودم بخوام معماری معماری یا طراحی داخلی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ زهرا ،ونوس شما چه گرایشی میخواین بخونین برای ارشد؟ من که معماری -معماری لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ ایول ایشالا که هردوتاییتون قبولین امسال لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ اونوقت ما که هنوز دو سال دیگه داریم تا ارشد چه کنیم!؟ ترم چندی عزیز؟کدوم دانشگاهی؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ ایول ایشالا که هردوتاییتون قبولین امسال نه بابا فائزه اگه من امسال قبول بشم معلومه خیلی کشکیه قبول شدن:persiana__hahaha: تابستون خوندم فقط لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ ترم چندی عزیز؟کدوم دانشگاهی؟ من این ترم کاردانیمو دانشگاه یزد تموم کردم عاطفه جان ایشالا از ترم دیگه کاردانی به کارشناسی سپهر اصفهان لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ نه بابا فائزه اگه من امسال قبول بشم معلومه خیلی کشکیه قبول شدن:persiana__hahaha: تابستون خوندم فقط خواهر این روزا همه چی کشکی شده! خدا رو چه دیدی یهو کنکور ارشد هم کشکی بود تازشم ناقلا تو که خوندی اخرش، حالا دم کنکور بازم یه تلاشی میکنی لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ نه بابا من خودم مشغول کارمبیا بگیر اینم ماست تهنا خوری نداشتیماااا از کی تا حالا مشغولی؟ اصن ب چی مشغولی؟ اصن چرا بوق آزاد نمیزنی ک مشغولی؟شاید کار واجب داشته باشه؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ اها متوجه شدم! باشه چشم اولین کسیو که ببینم عاشقش میشم! اورین.... ولی منظور من لایق ترین کسی رو ک دیدی عاشقش شو لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ سلام ..... حوصله م سرید....معمار نیس؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ سلام .....حوصله م سرید....معمار نیس؟ سلوم دخی چطوری؟ لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ سلوم دخی چطوری؟ رو ب راهم شما چطورین؟عیدتون مبارک لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ رو ب راهمشما چطورین؟عیدتون مبارک ممنون عید شمام مبارک.انجمن امشب گیرداره هی میگیره اعصابم خورد شد لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون عید شمام مبارک.انجمن امشب گیرداره هی میگیره اعصابم خورد شد اهاااااااااا خیال کردم مشکل از نت منه:icon_pf (34): ش خبرا؟ ی خورده از ماکت رو ساختم ....خیلی خوب شده لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ اهااااااااااخیال کردم مشکل از نت منه:icon_pf (34): ش خبرا؟ ی خورده از ماکت رو ساختم ....خیلی خوب شده نه بابا مشکل از سایته. به به به سلامتی وقتی کامل درست کردی عکسشو بذار ما هم ببینیم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده