* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 26 فروردین، 2013 خیلی خوبه ها اما آغا اجازه ما 1 چیزی بگیم؟ ونوسی شما داری قبول میشی ارشد میری اونجا ما که هنوز موندیم نمیتونیم بیایم که من کجا میرم؟ من کی ارشد قبول شدم ؛خدا از دهنت بشنوه ،کاش قبول بشم ؛اما نخوندم چیزی که ایشالله شما هم میای دیگه عزیزم، (انگار رفتم که میگم میای )
.Apameh 25173 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 من کجا میرم؟ من کی ارشد قبول شدم ؛خدا از دهنت بشنوه ،کاش قبول بشم ؛اما نخوندم چیزی که ایشالله شما هم میای دیگه عزیزم، (انگار رفتم که میگم میای ) ارشد میری نه من که موندم سال بعد اصلا نشد بخونم امسال زهرا ،ونوس شما چه گرایشی میخواین بخونین برای ارشد؟ اگه خدا بخواد و بعدش خودم بخوام معماری معماری یا طراحی داخلی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 26 فروردین، 2013 زهرا ،ونوس شما چه گرایشی میخواین بخونین برای ارشد؟ من که معماری -معماری
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 اونوقت ما که هنوز دو سال دیگه داریم تا ارشد چه کنیم!؟ ترم چندی عزیز؟کدوم دانشگاهی؟
.Apameh 25173 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 ایول ایشالا که هردوتاییتون قبولین امسال نه بابا فائزه اگه من امسال قبول بشم معلومه خیلی کشکیه قبول شدن:persiana__hahaha: تابستون خوندم فقط
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 ترم چندی عزیز؟کدوم دانشگاهی؟ من این ترم کاردانیمو دانشگاه یزد تموم کردم عاطفه جان ایشالا از ترم دیگه کاردانی به کارشناسی سپهر اصفهان
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 نه بابا فائزه اگه من امسال قبول بشم معلومه خیلی کشکیه قبول شدن:persiana__hahaha: تابستون خوندم فقط خواهر این روزا همه چی کشکی شده! خدا رو چه دیدی یهو کنکور ارشد هم کشکی بود تازشم ناقلا تو که خوندی اخرش، حالا دم کنکور بازم یه تلاشی میکنی
پری90 135 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 نه بابا من خودم مشغول کارمبیا بگیر اینم ماست تهنا خوری نداشتیماااا از کی تا حالا مشغولی؟ اصن ب چی مشغولی؟ اصن چرا بوق آزاد نمیزنی ک مشغولی؟شاید کار واجب داشته باشه؟:icon_pf (34):
پری90 135 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 اها متوجه شدم! باشه چشم اولین کسیو که ببینم عاشقش میشم! اورین.... ولی منظور من لایق ترین کسی رو ک دیدی عاشقش شو
آرتاش 33340 ارسال شده در 29 فروردین، 2013 رو ب راهمشما چطورین؟عیدتون مبارک ممنون عید شمام مبارک.انجمن امشب گیرداره هی میگیره اعصابم خورد شد
پری90 135 ارسال شده در 29 فروردین، 2013 ممنون عید شمام مبارک.انجمن امشب گیرداره هی میگیره اعصابم خورد شد اهاااااااااا خیال کردم مشکل از نت منه:icon_pf (34): ش خبرا؟ ی خورده از ماکت رو ساختم ....خیلی خوب شده
آرتاش 33340 ارسال شده در 29 فروردین، 2013 اهااااااااااخیال کردم مشکل از نت منه:icon_pf (34): ش خبرا؟ ی خورده از ماکت رو ساختم ....خیلی خوب شده نه بابا مشکل از سایته. به به به سلامتی وقتی کامل درست کردی عکسشو بذار ما هم ببینیم.
ارسال های توصیه شده