دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون از لطفتون یه ذره دلم گرفت همین لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ نه گلم تو آبدارچی هستی یادت رفته خودم استخدامت کردما راس میگی؟ چطو خبر ندارم؟ فردا برم دنبال خودم بگردم بگم زشته از این کارا نکنه مثلا معمار مملکتم لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون از لطفتون یه ذره دلم گرفت همین خب چن تا عزیز توش بفرست جا باز میکنه.... لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون از لطفتون یه ذره دلم گرفت همین اللهی چرا آخه.بیا شوکول بدم بخور لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ راس میگی؟چطو خبر ندارم؟ فردا برم دنبال خودم بگردم بگم زشته از این کارا نکنه مثلا معمار مملکتم آره بابا کاست و بیار ماست بگیر لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ خب چن تا عزیز توش بفرست جا باز میکنه.... ببخشی متوجه منظورت نشدم!!! لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ آره بابا کاست و بیار ماست بگیر راستی اگه میخوای دست تو هم بگیرم ببرم تو کار.... میدونی جدیدا ابدارچی ها مدرک کمتراز فوق ندارن راستی من ماس میخواممممممممممم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ راستی اگه میخوای دست تو هم بگیرم ببرم تو کار....میدونی جدیدا ابدارچی ها مدرک کمتراز فوق ندارن راستی من ماس میخواممممممممممم نه بابا من خودم مشغول کارم بیا بگیر اینم ماست لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ببخشی متوجه منظورت نشدم!!! مهم نیس...شوخی بود.... لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اها متوجه شدم! باشه چشم اولین کسیو که ببینم عاشقش میشم! لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اها متوجه شدم! باشه چشم اولین کسیو که ببینم عاشقش میشم! شما دختری؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اکثر بچه های معماریه اینجا دخترن دوستان، منتظر نظراتتون تو تاپیک زیر هستیم، برای بخش گرایش های معماری و زیر بخشاش پیشنهاد ایجاد بخش جداگانه برای دانشجویان ارشد معماری لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اکثر بچه های معماریه اینجا دخترن دوستان، منتظر نظراتتون تو تاپیک زیر هستیم، برای بخش گرایش های معماری و زیر بخشاش پیشنهاد ایجاد بخش جداگانه برای دانشجویان ارشد معماری اونوقت ما که هنوز دو سال دیگه داریم تا ارشد چه کنیم!؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ اونوقت ما که هنوز دو سال دیگه داریم تا ارشد چه کنیم!؟ خب با مباحث ارشد بیشتر آشنا میشیم ؛مگه چیه؛ فقط نمیدونم دکوراسیون داخلی رو بفرستم تو معماری داخلی یا نه بدمیشه :JC_thinking: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ اکثر بچه های معماریه اینجا دخترن دوستان، منتظر نظراتتون تو تاپیک زیر هستیم، برای بخش گرایش های معماری و زیر بخشاش پیشنهاد ایجاد بخش جداگانه برای دانشجویان ارشد معماری خیلی خوبه ها اما آغا اجازه ما 1 چیزی بگیم؟ ونوسی شما داری قبول میشی ارشد میری اونجا ما که هنوز موندیم نمیتونیم بیایم که لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده