پری90 135 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 نه گلم تو آبدارچی هستی یادت رفته خودم استخدامت کردما راس میگی؟ چطو خبر ندارم؟ فردا برم دنبال خودم بگردم بگم زشته از این کارا نکنه مثلا معمار مملکتم
پری90 135 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 ممنون از لطفتون یه ذره دلم گرفت همین خب چن تا عزیز توش بفرست جا باز میکنه....
آرتاش 33340 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 ممنون از لطفتون یه ذره دلم گرفت همین اللهی چرا آخه.بیا شوکول بدم بخور
آرتاش 33340 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 راس میگی؟چطو خبر ندارم؟ فردا برم دنبال خودم بگردم بگم زشته از این کارا نکنه مثلا معمار مملکتم آره بابا کاست و بیار ماست بگیر
دل مانده 7714 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 خب چن تا عزیز توش بفرست جا باز میکنه.... ببخشی متوجه منظورت نشدم!!!
پری90 135 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 آره بابا کاست و بیار ماست بگیر راستی اگه میخوای دست تو هم بگیرم ببرم تو کار.... میدونی جدیدا ابدارچی ها مدرک کمتراز فوق ندارن راستی من ماس میخواممممممممممم
آرتاش 33340 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 راستی اگه میخوای دست تو هم بگیرم ببرم تو کار....میدونی جدیدا ابدارچی ها مدرک کمتراز فوق ندارن راستی من ماس میخواممممممممممم نه بابا من خودم مشغول کارم بیا بگیر اینم ماست
آرتاش 33340 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 اها متوجه شدم! باشه چشم اولین کسیو که ببینم عاشقش میشم! شما دختری؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 26 فروردین، 2013 اکثر بچه های معماریه اینجا دخترن دوستان، منتظر نظراتتون تو تاپیک زیر هستیم، برای بخش گرایش های معماری و زیر بخشاش پیشنهاد ایجاد بخش جداگانه برای دانشجویان ارشد معماری
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 اکثر بچه های معماریه اینجا دخترن دوستان، منتظر نظراتتون تو تاپیک زیر هستیم، برای بخش گرایش های معماری و زیر بخشاش پیشنهاد ایجاد بخش جداگانه برای دانشجویان ارشد معماری اونوقت ما که هنوز دو سال دیگه داریم تا ارشد چه کنیم!؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 26 فروردین، 2013 اونوقت ما که هنوز دو سال دیگه داریم تا ارشد چه کنیم!؟ خب با مباحث ارشد بیشتر آشنا میشیم ؛مگه چیه؛ فقط نمیدونم دکوراسیون داخلی رو بفرستم تو معماری داخلی یا نه بدمیشه :JC_thinking:
.Apameh 25173 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 اکثر بچه های معماریه اینجا دخترن دوستان، منتظر نظراتتون تو تاپیک زیر هستیم، برای بخش گرایش های معماری و زیر بخشاش پیشنهاد ایجاد بخش جداگانه برای دانشجویان ارشد معماری خیلی خوبه ها اما آغا اجازه ما 1 چیزی بگیم؟ ونوسی شما داری قبول میشی ارشد میری اونجا ما که هنوز موندیم نمیتونیم بیایم که
ارسال های توصیه شده