laoura 286 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 ما خودمون خوشگلیم نیاز به وسایل آرایش نداریم:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 5
mehrnaz_r 10 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 من واسه هر برندی یه جا میرم ... اکثرا هم تو محل خودموننولی قائم چندبار خرید کردم اطمینان دارم بهش سلام عززم میشه بگی کدوم مغازه؟خیلی مغازه داره قایم به خونمون نزدیکه
masi eng 47044 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 من تنها از مارک کلینیک استفاده میکنم ریمل, سایش,, ورژ لباش تنها مستقیما این برند رو از ترکیه میخرم, سایش به پول ما بستگی به سایزش قیمتاش منفاوته, ریملش صدو پنجاه تومن, رژ لبش هفتادتومن خیلی راضیم, اگه بخواید پکیج کاملشو بگیرید به پول ترکیه هشتصد لیره.. اگه ریملشو از ایران بخرید حدود دویست و پنجاه تومن اب میخوره براتون, ولی مطمین ترین مارک هیچ حساسیتی از این نوع مارک نخواهید گرفت. 2
sara 33 77 ارسال شده در 1 اسفند، 2014 ما خودمون خوشگلیم نیاز به وسایل آرایش نداریم:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1
masi eng 47044 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 من فقط اين مارك رو ميگيرم گرونه ولي خيلي عاليه و عوارض نداره.... فقط اصلشم برام ميارن.. ايران نميگيرم. مخصوصا پكيج كاملش حرف نداره.. 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 اسفند، 2014 کسی میدونه محصولات کامل isa knox تو تهران یا قزوین یا زنجان کجا میتونم بگیرم اصل هم باشه 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 9 اسفند، 2014 کسی میدونه محصولات کامل isa knox تو تهران یا قزوین یا زنجان کجا میتونم بگیرم اصل هم باشه شما که تا زنجان می تونی بیای خب بیا تبریز - لاله پارک اونجا تا قبل عید دیده بودم نمایندگی ترکیه 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 اسفند، 2014 شما که تا زنجان می تونی بیایخب بیا تبریز - لاله پارک اونجا تا قبل عید دیده بودم نمایندگی ترکیه تبریز دوره تا 7 شب باید خوابگاه باشم و اینکه اصلا تبریز بلد نیستم بیام گم میشم 2
saba mn 20993 ارسال شده در 4 فروردین، 2015 سلام به نظر من هر لوازم ارایشی به هر کسی نمیاد من پنکیک استفاده نمیکنم اصلا :icon_razz: فقط کرم اسمش GeNie خط چشم مای رژگونه بیشتر از مارکش رنگش خوشم بیاد الان یکی دارم حالت طلایی داره ریمل قبلا بورژوا استفاده میکردم الان میخوام مای بخرم خط چشم و مداد ابرو هم من خودم به شخصه استفاده نمیکنم فقط سرمه 2
victoria_r 7682 ارسال شده در 11 فروردین، 2015 سرمه فقط سرمه ی خونگی.محشره،خیلی سیاهههههه ولی یکم کثیف کاری داره.من هروقت سرمه میزنم میریزه زیر پلکم.:icon_razz: محصولات مای رو اصلا دوس ندارم. دوتا خط چشمشو گرفتم افتضاح بود،پنکک که دیگه هیچی نگم بهتره،اولین پنککی که گرفتم اول دبیرستان و همون روز اول انداختم سطل آشغال.کرمشم اثر نداره به هیچ وجه.رژ لباشم لبو به شدت پوست پوست میکنه بعد نیم ساعت.ریملشم بوی بدی میده من واقعا بدم میاد ازش.چشم منو حساس کرده بود همش چشمم قرمز بود. مداد که فقط فلورمار استفاده میکنم برای چشم (خط چشم چشممو حساس میکنه اما فقط این مداده که پشت چشمم بکشم به جای خط چشم عالیه و همه مارکشو ازم میپرسن اصلا هم نمیریزه). خط لب هم فقط فلورمار که جای رژ هم استفاده میشه.با اینکه خط لبه اما اصلا پوست پوست نمیکنه لبو. این دوتا مصرف اکثر خانومای فامیله و همه راضین. ریملم چندتا مارک استفاده کردم که فلورمار معمولی بوده برای مصرف روزانه هم از نظر قیمت هم از نظر حساس نکردن چشم خوب بوده تا حالا. بورژوا هم خوب بوده اما بعد یه مدت چشممو حساس کرده. L'Oréal بهترین مارکی بوده که برای ریمل استفاده کردم. من بعد استفاده ی مداد فلورمار و ریمل L'Oréal 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 11 فروردین، 2015 بخشید خانوما مزاحم شدم ساویز از همه بهتره چون تولید ملیه اینو گفتم چون غیرت ایرونیم گل کرد یدفعه ای 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 فروردین، 2015 بخشید خانوما مزاحم شدم ساویز از همه بهتره چون تولید ملیه اینو گفتم چون غیرت ایرونیم گل کرد یدفعه ای ساویز وازلینش خوبه لوازم ارایشش مزخرفه 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 بخشید خانوما مزاحم شدم ساویز از همه بهتره چون تولید ملیه اینو گفتم چون غیرت ایرونیم گل کرد یدفعه ای ساویز همش مزخرفه 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 سرمه فقط سرمه ی خونگی.محشره،خیلی سیاههههههولی یکم کثیف کاری داره.من هروقت سرمه میزنم میریزه زیر پلکم.:icon_razz: محصولات مای رو اصلا دوس ندارم. دوتا خط چشمشو گرفتم افتضاح بود،پنکک که دیگه هیچی نگم بهتره،اولین پنککی که گرفتم اول دبیرستان و همون روز اول انداختم سطل آشغال.کرمشم اثر نداره به هیچ وجه.رژ لباشم لبو به شدت پوست پوست میکنه بعد نیم ساعت.ریملشم بوی بدی میده من واقعا بدم میاد ازش.چشم منو حساس کرده بود همش چشمم قرمز بود. مداد که فقط فلورمار استفاده میکنم برای چشم (خط چشم چشممو حساس میکنه اما فقط این مداده که پشت چشمم بکشم به جای خط چشم عالیه و همه مارکشو ازم میپرسن اصلا هم نمیریزه). خط لب هم فقط فلورمار که جای رژ هم استفاده میشه.با اینکه خط لبه اما اصلا پوست پوست نمیکنه لبو. این دوتا مصرف اکثر خانومای فامیله و همه راضین. ریملم چندتا مارک استفاده کردم که فلورمار معمولی بوده برای مصرف روزانه هم از نظر قیمت هم از نظر حساس نکردن چشم خوب بوده تا حالا. بورژوا هم خوب بوده اما بعد یه مدت چشممو حساس کرده. L'Oréal بهترین مارکی بوده که برای ریمل استفاده کردم. من بعد استفاده ی مداد فلورمار و ریمل L'Oréal با نظرت در مورد مای موافقم فقط لاک ناخنش قابل تحمل بقیه اش افتضاح من ایزا ناکس میخوام پیدا نمیشه 3
Astraea 25351 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 رژ beyu و Deborah ریمل قبلا beyu الان deborahعالیه... کرم daycell 4
m.sh1992 2210 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 رژ beyu و Deborahریمل قبلا beyu الان deborahعالیه... کرم daycell قیمت رژ و ریملت الان چنده؟ ریملت ضد آبه؟ 3
Astraea 25351 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 قیمت رژ و ریملت الان چنده؟ ریملت ضد آبه؟ رژ بیو 24 رژ دبورا 28 ریمل بیو 28 بود پارسال .ریمل دبورا 40 نه ضدآب نیست.اما از صبح تا شب اصلا اثرش ازبین نمیره. ضدآب خوب نیست.مژه هابه هم میچسبن 4
setareh azimi 12 ارسال شده در 23 فروردین، 2016 من که فقط لوازم آرایش مارک بهم می سازه ولی چون خیلی گرونن یه خانمی پیدا کردم از اون میخرم.نمایندگی داره و بدون واسطه از کارخونه طرف داره جدیدا کانال و گروهم زده اگه خواستین معرفیتون کنم.قیمتاش عااالیه:hapydancsmil::hapydancsmil: 1
ارسال های توصیه شده