مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ سیلام بر مهندسین صنایع ، سازندگان جاده ی موفقیت میهن عزیزمون ایران دوستان همونطور که مستحضرن در مرور زمان و با گذشت سالیان دراز از فعالیت تالار صنایع تاپیک های زیادی ایجاد شده ، خیلی از این تاپیکا به علت گذشت زمان دچار مشکلاتی شدن ممکنه این مشکل در حذف عکسا یا خرابی لینک های دانلود وجود داشته باشه یا مشکلات دیگه ای که از نظر بنده و مینا بعنوان مدیران تالار مغفول مونده باشه ممنون میشم دوستان در این تاپیک اگر همچین موضوعاتی رو مشاهده کردن به ما اطلاع بدن و یا به نظرشون تاپیکی دیگه فایده نداره معرفی کنن تا نسبت به حذفش اقدام بشه این حرکت به منظم شدن و هماهنگی تالامون بسیار کمک میکنه صد در صد مشارکت دوستان می تونه در قالب پیشنهاداتی در راستای اجرای این مینی 5s به منظور بهینه سازی و بهبود فضای فعالیتمون در تالار باشه تا بتونیم در کنار هم بهتر و موفق تر عمل کنیم. پیشاپیش ممنون بخاطر همکاریتون 13 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ چراغ اول رو من روشن میکنم البته تاریخ ارسال برای دوسال پیشه اما به هر حال فایل دانلود پاک شده دومین تاپیک هندبوک مدیریت پروژه دوتا تاپیک زیر رو هم مرورگر من چیزی نشون نداد نه فایل و نه عکس طرح سیستم اطلاعات مدیریت... خلاصه مفاهیم .... 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ چراغ اول رو من روشن میکنمالبته تاریخ ارسال برای دوسال پیشه اما به هر حال فایل دانلود پاک شده دومین تاپیک هندبوک مدیریت پروژه دوتا تاپیک زیر رو هم مرورگر من چیزی نشون نداد نه فایل و نه عکس طرح سیستم اطلاعات مدیریت... خلاصه مفاهیم .... اکی مرسی علی جان حتما رسیدگی میشه ایدای داشتی بگو ممنون 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ یادم رفت بگم، تمام اون تاپیکا مربوط به بخش کتاب، مقاله و جزوه درسی قسمت برنامه ریزی و کنترل پروژه است.بقیه لینکای اون قسمت سالمه 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ [h=1] خلاصه کتاب سیستم تولید تویوتا [/h] [h=1]جزوات درس تحلیل سیستم ها[/h] لینکاشون خرابه .... 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ چراغ اول رو من روشن میکنمالبته تاریخ ارسال برای دوسال پیشه اما به هر حال فایل دانلود پاک شده دومین تاپیک هندبوک مدیریت پروژه دوتا تاپیک زیر رو هم مرورگر من چیزی نشون نداد نه فایل و نه عکس طرح سیستم اطلاعات مدیریت... خلاصه مفاهیم .... موارد بالا اصلاح شد ممنون 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ خلاصه کتاب سیستم تولید تویوتا جزوات درس تحلیل سیستم ها لینکاشون خرابه .... ممنونم هستی خانوم اصلاحات انجام شد بازم تاپیکی دیدی اطلاع بده 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ بخش کتاب، مقاله و جزوه های دروس مهندسی صنایع قسمت اصول شبیه سازی/ تحلیل سیستم ها کاربرد روش جستجوی ممنوع در سیستم تولید به هنگام طراحی ، تجزیه و تحلیل سیستم مکانیزه جزوه تجزیه و تحلیل سیستم ها و روش ها جزوات آمار و احتمالات مهندسی بقیه لینکای این قسمت سالمه 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ بخش کتاب، مقاله و جزوه های دروس مهندسی صنایع قسمت اصول شبیه سازی/ تحلیل سیستم ها کاربرد روش جستجوی ممنوع در سیستم تولید به هنگام طراحی ، تجزیه و تحلیل سیستم مکانیزه جزوه تجزیه و تحلیل سیستم ها و روش ها جزوات آمار و احتمالات مهندسی بقیه لینکای این قسمت سالمه اصلاح و جایگزینی لینکها انجام شد.جزوات آمار به بخش جزوات مهندسی صنایع انتقال یافت.... با تشکر... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ سلام منم یه تاپیک پیدا کردم که لینکش موقع دانلود مرتب باعث تحریک آنتی ویروسم میشه یه بررسیش کنید دانلود مقالات سومین کنفرانس مدیریت کیفیت الزامات سیستم مدیریت کیفیت سازمانهای خدمات مهندسی 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ سلام منم یه تاپیک پیدا کردم که لینکش موقع دانلود مرتب باعث تحریک آنتی ویروسم میشهیه بررسیش کنید دانلود مقالات سومین کنفرانس مدیریت کیفیت الزامات سیستم مدیریت کیفیت سازمانهای خدمات مهندسی لینک دوم بررسی شد مشکلی نداره.... لینک اول هم در دست بررسی هست .... ممنون... ***لینک اول هم اصلاح شد .....*** 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ من یکی دیگه پیدا کردم صفحه اینترنتی هست ولی باز نمیشه استاندارد ohsas روش اجرایی برنامه ریزی تولید میگه not valid بخش کنترل موجودی تاحالا همین دوتالینک را پیدا کردم دارم بررسیش میکنم 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ من یکی دیگه پیدا کردم صفحه اینترنتی هست ولی باز نمیشه استاندارد ohsas روش اجرایی برنامه ریزی تولید میگه not valid بخش کنترل موجودی تاحالا همین دوتالینک را پیدا کردم دارم بررسیش میکنم لینک های جدید جایگزین شد..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده