سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ نرم افزار مطلب MATLAB Mobile 1.0.0.156 یکی از برترین نرم افزار های ساخته شده برای تمام رشته های مهندسی می باشد رشته هایی مانند : کامپیوتر ، الکترونیک ، مکانیک ، هوا و فضا و … این نرم افزار کاربردهای زیادی دارد که برخی از آنها عبارتند از : ترسیم نمودار بر اساس فرمولی که به برنامه می دهیم ، ترسیم شکل موج سیگنال ، پردازش تصویر در برنامه مطلب و …. هم اکنون جدیدترین نسخه برنامه Matlab برای موبایل های دارای سیستم عامل اندروید نسخه ۲٫۳٫۳ به بالا اماده شده است . --------------------------------------------------- دانلود با حجم 0.77 مگابایت -------------------------------------------- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ این جاش اینجاست؟ نه من میخوام بدونم این جاش اینجاست؟ نه نه من میخوام بدونم این جاش اینجاست؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ این جاش اینجاست؟ نه من میخوام بدونم این جاش اینجاست؟ نه نه من میخوام بدونم این جاش اینجاست؟ پ ن پ جاش اونجاس اگه اینجا نیست پ کجاست ؟ یعنی نرم افزار متلب اینجا نباشه کجا باشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ پ ن پ جاش اونجاساگه اینجا نیست پ کجاست ؟ یعنی نرم افزار متلب اینجا نباشه کجا باشه ؟ خو عزیزم تو ک میدونی په چرا همچین خبطی کردی؟ متلب پتلب به من ربطی نداره نرم افزار موبایل جاش تو تالارِ موبایل خوجلم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده