peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ شماره خبر: 100831318758 يكي دو هفتهاي است كه يك سوپ يا آش هم در برنامه غذاييمان داريم، حالا كه به زمستان و سردترين فصل سال ميرسيم، آشها هم پيش غذاي مناسبي هستند و هم يك ميان وعده خوب، مخصوصا اگر با گندم تهيه شوند. براي تهيه اين آش، بايد اين مواد را در اختيار داشته باشيد: نخود: نصف ليوان، لوبيا چيتي: نصف ليوان،عدس: نصف ليوان، گندم: نصف ليوان، برنج: يك چهارم ليوان، سبزي آش: نيمكيلو، اسفناج:نيمكيلو، پياز متوسط: 4 عدد، كشك: يك ليوان، روغن سرخكردني، نعنا خشك، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم. اين آش چگونه تهيه ميشود؟ ابتدا بايد نخود، لوبيا، عدس، برنج و گندم را خيس كرده و آبش را عوض كنيد و بعد از چند ساعت روي حرارت بگذاريد تا حسابي بجوشد و كاملا بپزد. البته بعضيها هم ميگويند بهتر است عدس را بعد از نيمپزشدن حبوبات اضافه كنيد، زيرا عدس زمان زيادي براي پخت نياز ندارد. پيازها را هم خلالي كرده و در روغن سرخ كنيد تا طلايي شود. حالا نيمي از پيازها را برداريد و نيمي ديگر را درون آش بريزيد. وقتي حبوبات كاملا پخت، سبزيها را كه خوب شسته، خشك و خرد كردهايد داخل آش بريزيد. بعد از پختهشدن سبزي، مقدار فلفل اضافه كنيد. آش را بچشيد، اگر كم نمك بود كمي نمك هم بريزيد. در آخر كشك را هم اضافه كرده و آش را در ظرف مناسبي ريخته و با نعنا داغ و كشك تزئينش كنيد. اين آش جان ميدهد براي يك عصر زمستاني، حتما يك بار امتحانش كنيد. البته از قديم گفتهاند نصف لذت خوردن آش به دورهمبودن است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده