Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ دی، ۱۳۹۱ سوپ عدس و سير براي افراد ديابتي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم: عدس قرمز225 گرم( حدود 1 ليوان) پياز 2 عدد ( ساطوري شده) سير بزرگ2 حبه( ساطوري شده) هويج1 عدد( ساطوري شده) روغن زيتون خالص2 قاشق سوپخوري آب مرغ 5/1 ليتر سركه 2 قاشق سوپخوري فلفل و نمك به مقدار لازم برگ كرفس براي تزئين طرز تهيه: عدس قرمز، پياز، سير، هويج، روغن زيتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روي حرارت متوسط اين مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنيد تا به مدت 5/1 ساعت روي حرارت بماند. گاهي سوپ را به هم بزنيد تا به ته ظرف نچسبد. سركه يا آبليمو، نمك و فلفل را بيفزاييد. اگر سوپ خيلي غليظ شد، كمي آب بيفزاييد. سپس آن را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگ كرفس تزئين كنيد. نكات تغذيه اي: اين غذا به دليل دارا بودن عدس و سبزيجات از فيبربالايي برخوردار است. عدس قرمز مزه بسيار خوبي به سوپ مي دهد و در ضمن، از قبل احتياج به خيس كردن ندارد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده