رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

مواد اولیه :

  • آردسفيد يك كيلوگرم

  • تخم مرغ 12 عدد

  • کالباس 250 گرم

  • نمك به ميزان لازم

  • كره يا مارگارين 250 گرم

  • روغن زيتون 50 گرم

  • بيكينگ پودر يك قاشق مرباخوري

  • زرده تخم مرغ يك عدد

 

طرزتهيه برای شش نفر:

 

آرد، بيكينگ پودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخم مرغها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغن زيتون را كم كم به آن بيفزاييد.

 

اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آنگاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد.

 

كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايه اي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخم مرغ زده شده را با قلم مو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت يكساعت قرار دهيد.

اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نميباشد

 

 

  • 634006288011825428.jpg

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
باید خوشمزه باشه.

مرسی:a030:

 

اگه کالباس دوست داری حتما از اینم خوشت میاد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

با همه چیز باید کیک بپزی؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...