Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ مواد اولیه : آردسفيد يك كيلوگرم تخم مرغ 12 عدد کالباس 250 گرم نمك به ميزان لازم كره يا مارگارين 250 گرم روغن زيتون 50 گرم بيكينگ پودر يك قاشق مرباخوري زرده تخم مرغ يك عدد طرزتهيه برای شش نفر: آرد، بيكينگ پودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخم مرغها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغن زيتون را كم كم به آن بيفزاييد. اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آنگاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد. كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايه اي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخم مرغ زده شده را با قلم مو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت يكساعت قرار دهيد. اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نميباشد 1 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ باید خوشمزه باشه.مرسی اگه کالباس دوست داری حتما از اینم خوشت میاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده