رفتن به مطلب

كيك كالباس


ارسال های توصیه شده

مواد اولیه :

  • آردسفيد يك كيلوگرم

  • تخم مرغ 12 عدد

  • کالباس 250 گرم

  • نمك به ميزان لازم

  • كره يا مارگارين 250 گرم

  • روغن زيتون 50 گرم

  • بيكينگ پودر يك قاشق مرباخوري

  • زرده تخم مرغ يك عدد

 

طرزتهيه برای شش نفر:

 

آرد، بيكينگ پودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخم مرغها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغن زيتون را كم كم به آن بيفزاييد.

 

اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آنگاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد.

 

كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايه اي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخم مرغ زده شده را با قلم مو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت يكساعت قرار دهيد.

اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نميباشد

 

 

  • 634006288011825428.jpg

 

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...