رفتن به مطلب

لواشك كيوي


ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید .

لینک به دیدگاه

من از کیوی اصلا خوشم نمیاد ولی خشک و لواشکش رو دوست دارم . ترشی خاصی داره.

برای بار اول : میتونید از یک کیوی استفاده کنید. حتی کیوی هایی که قابل خوردن نیستن یا نمیشه برای مهمون اوورد. کوچیکه یا زیادی کال و مثل سنگه و از این طورها

من درستش کردم و اصلا شکر نریختم . خوب شد در عرض یک شب تموم شد و صبح فردا رو ندید:ws37:

ریختمش روی سینی و مستقیم روی بخاری. البته حواستون باشه نسوزه

در فر و ماکرو هم امتحان کردم ولی همون بخاری بهتره

لینک به دیدگاه
من از کیوی اصلا خوشم نمیاد ولی خشک و لواشکش رو دوست دارم . ترشی خاصی داره.

برای بار اول : میتونید از یک کیوی استفاده کنید. حتی کیوی هایی که قابل خوردن نیستن یا نمیشه برای مهمون اوورد. کوچیکه یا زیادی کال و مثل سنگه و از این طورها

من درستش کردم و اصلا شکر نریختم . خوب شد در عرض یک شب تموم شد و صبح فردا رو ندید:ws37:

ریختمش روی سینی و مستقیم روی بخاری. البته حواستون باشه نسوزه

در فر و ماکرو هم امتحان کردم ولی همون بخاری بهتره

 

من عاشق لواشکم droolsmiley.gif

بازم لواشک یاد بده

همه جور لواشک و همه طعمارو یاد بده :w16:

لینک به دیدگاه
من عاشق لواشکم droolsmiley.gif

بازم لواشک یاد بده

همه جور لواشک و همه طعمارو یاد بده :w16:

 

با انار هم میتونی

انار ترش رو آروم میکوبی با هرچی تونستی بعدش اون دونه های سفت و سفیدش رو جدا میکنی و باقی رو خشک میکنی

با آلو خورشتی هم همینجور درست میکنی

اگه رب میوه دارید برای آشپزی , مثلا رب انار , رب ازگیل , رب آلو و.....

نایلون فریزر رو باز میکنی و یک فاشق غذا خوری ازین رب رو روی نایلون خیلی نازک پهن میکنید و میذارید خشک بشه

بقیه لواشکها تابستونیه

الان همینها یادم اومد:icon_gol:

خودم هم عاشق لواشک هستم:ws3: البته بگو عاشق کدوم خوردنی نیستم؟:whistle:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...