Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید . 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ من تا به حال امتحان نکردم ولی به نظرتون خوشمزه میشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ من میوه خشک کیوی رو خوردم خوشمزس :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ من از کیوی اصلا خوشم نمیاد ولی خشک و لواشکش رو دوست دارم . ترشی خاصی داره. برای بار اول : میتونید از یک کیوی استفاده کنید. حتی کیوی هایی که قابل خوردن نیستن یا نمیشه برای مهمون اوورد. کوچیکه یا زیادی کال و مثل سنگه و از این طورها من درستش کردم و اصلا شکر نریختم . خوب شد در عرض یک شب تموم شد و صبح فردا رو ندید ریختمش روی سینی و مستقیم روی بخاری. البته حواستون باشه نسوزه در فر و ماکرو هم امتحان کردم ولی همون بخاری بهتره 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ من از کیوی اصلا خوشم نمیاد ولی خشک و لواشکش رو دوست دارم . ترشی خاصی داره.برای بار اول : میتونید از یک کیوی استفاده کنید. حتی کیوی هایی که قابل خوردن نیستن یا نمیشه برای مهمون اوورد. کوچیکه یا زیادی کال و مثل سنگه و از این طورها من درستش کردم و اصلا شکر نریختم . خوب شد در عرض یک شب تموم شد و صبح فردا رو ندید ریختمش روی سینی و مستقیم روی بخاری. البته حواستون باشه نسوزه در فر و ماکرو هم امتحان کردم ولی همون بخاری بهتره من عاشق لواشکم بازم لواشک یاد بده همه جور لواشک و همه طعمارو یاد بده 1 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ من عاشق لواشکم بازم لواشک یاد بده همه جور لواشک و همه طعمارو یاد بده با انار هم میتونی انار ترش رو آروم میکوبی با هرچی تونستی بعدش اون دونه های سفت و سفیدش رو جدا میکنی و باقی رو خشک میکنی با آلو خورشتی هم همینجور درست میکنی اگه رب میوه دارید برای آشپزی , مثلا رب انار , رب ازگیل , رب آلو و..... نایلون فریزر رو باز میکنی و یک فاشق غذا خوری ازین رب رو روی نایلون خیلی نازک پهن میکنید و میذارید خشک بشه بقیه لواشکها تابستونیه الان همینها یادم اومد خودم هم عاشق لواشک هستم البته بگو عاشق کدوم خوردنی نیستم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده