victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ به نام خدا سلااااااااااااااااام امیدوارم سرحال باشین.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من قصد دارم اینجا از مطالب کتاب 515 پندار نیک نوشته ی آقای مجتبی رمضانی استفاده کنم. یعنی 515 جمله و در واقع 515 پست.:spiteful: پس خواهش میکنم مطلبی اضافه نشه تا مطالب انسجام داشته باشن. امیدوارم بخونین و براتون مفید باشن.:coffee: با تشکر 14 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 1.اگر خداوند برای گناهان وعده ی عذاب هم نمیداد لازم بود به خاطر سپاسگزاری از نعمتهایش نافرمانی نشود. امام علی (ع) 11 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 2.هیچگاه اظهارات و گفته های یک فرد خشمگین را در حین مشاجره فراموش نکن. هنری بیچر 8 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 3.یکی از اقسام اسراف این است که هرچه میخواهی بخوری. حضرت محمد (ص) 8 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 4.لحظه ای که توهم جاودان بودن را از دست بدهی زندگی هم معنایش را از دست میدهد. ژان پل سارتر 9 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 5.یک امروز،ارزش دو فردا را دارد. بنجامین فرانکلین 11 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 6.لجن عذاب آب است. ژان پل سارتر 11 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 7.کلمه ی نه در زبان یک زن به معنای جواب منفی نیست. سر فیلیپ سیدنی 8 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 8.کسی که زبانش را از بد گفتن باز دارد دل هیچکس را به گفتن سخنان زشت نیازارد. بزرگمهر 8 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 9.کسانی که روح ناامید دارند مقصرترین مردم هستند. ناپلئون بناپارت 10 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 10.فلسفه متعالی ترین موسیقی هاست. افلاطون 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 11.عقل در دست نفس چنان گرفتار است که مرد در دست زن گریز رای. سعدی 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 12.فرمانبری بسیار کم خطر تر از فرمان راندن است. تامس اکمپیس 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 13.فراغت ما در فلسفه است. توماس هابز 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 14.زهر خورید تا خوش زیید.مرگ را دوست دارید تا زنده مانید. سهروردی 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 15.دوستی خردمند آیا از بخشندگی و مهربانی که نخستین حالات خداوند است در ما نشانی هست؟ ارد بزرگ 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 16.سگ همان روحی را دارد که فیلسوف. افلاطون 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 17.دوستی با کار،عشق به زندگی است. جبران خلیل جبران 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 18.دنیا پر از مشکل گشاهایی است که به دنبال مشکل ها میگردند. پتر اسلاکرتس ووگ 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ 19.دل کسی که خاطر شاه دادگر از او مکدر باشد جایگاه دیو است. بزرگمهر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده