R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ مرسیاما این انگلیسیه آموزش فارسیشو ندارین؟ آموزش فارسی اتوکد 2011 رو داریم [h=3]دانلود رایگان فیلم آموزشی اتوکد ۲۰۱۱ به زبان فارسی[/h] 5 لینک به دیدگاه
nader22 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ سلام چطور میشه به خطوط ضخامت بدیم؟ البته خود اتوکد گزینه هایی داره ولی اگه از گزینه های پیش فرض استفاده ای نداشته باشیم و بخواهیم ضخامت خاصی به خطوط بدیم باید چکار کنیم؟با چه دستور و یا تنظیماتی میشه ضخامت مورد نظر رو با تایپ کردن اعمال کرد؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ سلامچطور میشه به خطوط ضخامت بدیم؟ البته خود اتوکد گزینه هایی داره ولی اگه از گزینه های پیش فرض استفاده ای نداشته باشیم و بخواهیم ضخامت خاصی به خطوط بدیم باید چکار کنیم؟چه دستور و یا تنظیماتی انجام بدم؟؟؟ از قسمت layerمیتونید ضخامت بدید خواستید بگید عکس بذارم. 4 لینک به دیدگاه
nader22 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ از قسمت layerمیتونید ضخامت بدید خواستید بگید عکس بذارم. واقعا ممنونتون میشم اگه عکس بذارین 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ واقعا ممنونتون میشم اگه عکس بذارین لینک عکسا رو به ترتیب میذارم سوالی بود بپرسید امیدوارم منظورتون همین بوده باشه. http://www.noandishaan.com/upload/images/2wpjpwgvn7p8s135gtuf.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/hhsmblk6zczyt9x8s9wo.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/o9llwxgczrtbn47ryf.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/y082dyekrs3d11s18l7r.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/p554a7shf3js4iwdqis8.jpg 6 لینک به دیدگاه
nader22 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ سلامچطور میشه به خطوط ضخامت بدیم؟ البته خود اتوکد گزینه هایی داره ولی اگه از گزینه های پیش فرض استفاده ای نداشته باشیم و بخواهیم ضخامت خاصی به خطوط بدیم باید چکار کنیم؟با چه دستور و یا تنظیماتی میشه ضخامت مورد نظر رو با تایپ کردن اعمال کرد؟؟؟ دوستان کسی دیگه در این مورد چیزی نمی دونه؟؟؟؟ من هنوز گیر اینم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان کسی دیگه در این مورد چیزی نمی دونه؟؟؟؟ من هنوز گیر اینم اگه هنوزم مشکل داری این پست رو ببین #227 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستان خسته نباشید خواستم یه مطلب آموزشی بذارم قبلش گفتم یه سوال بپرسم ببینم بچه ها چه دیدی نسبت به این گونه سوالات دارن. من یه ساعت یا دما سنج فشار سنج یا هرچی که میتونید فکرش رو بکنید دارم و میخوام در محیط اتوکد این فلش که روی 0 ساعت قرار داره حرکت کنه و روی نقطه ی دلخواهی بایسته حالا میخواستم بدونم کسی از دوستان بلده همچین کاری بکنه؟ 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستان خسته نباشیدخواستم یه مطلب آموزشی بذارم قبلش گفتم یه سوال بپرسم ببینم بچه ها چه دیدی نسبت به این گونه سوالات دارن. من یه ساعت یا دما سنج فشار سنج یا هرچی که میتونید فکرش رو بکنید دارم و میخوام در محیط اتوکد این فلش که روی 0 ساعت قرار داره حرکت کنه و روی نقطه ی دلخواهی بایسته حالا میخواستم بدونم کسی از دوستان بلده همچین کاری بکنه؟ آقا منظورتو من نگرفتم منظورت انیمیشن تو کد که نیست؟ همون rotate رو میگی دیگه؟ مثلاً میگی روی ساعت 2:10 قرار بگیره. درسته؟ 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا منظورتو من نگرفتم منظورت انیمیشن تو کد که نیست؟ همون rotate رو میگی دیگه؟ مثلاً میگی روی ساعت 2:10 قرار بگیره. درسته؟ دقیقا" منظورم انیمیشن بود. تو فکر کن که این فلش همون عقربه ی ثانیه شماره ساعته. من میخوام کاری کنی که مثل ثانیه شمار ساعت بک دور کامل بزنه ( توجه کن مثل ثانیه شمار ساعت) 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دقیقا" منظورم انیمیشن بود.تو فکر کن که این فلش همون عقربه ی ثانیه شماره ساعته. من میخوام کاری کنی که مثل ثانیه شمار ساعت بک دور کامل بزنه ( توجه کن مثل ثانیه شمار ساعت) نمیدونم. حرکت تو کد رو تا حالا کار نکردم. 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نمیدونم. حرکت تو کد رو تا حالا کار نکردم. خب شاید من بیشتر از همه به تو امید داشتم بلد باشی چون هرچی نباشی خیلی وقته با کد سر و کار داری حالا منتظر میشم بقیه ی بچه هام نظراتشون رو بگن اگه کسی جواب نداد خودم روش رو همینجا میذارم 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب شاید من بیشتر از همه به تو امید داشتم بلد باشی چون هرچی نباشی خیلی وقته با کد سر و کار داری حالا منتظر میشم بقیه ی بچه هام نظراتشون رو بگن اگه کسی جواب نداد خودم روش رو همینجا میذارم ااااااااااا منم نمیدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 انیمیشن توکد:/میشه مگه؟ 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوب اصلا بلد به چه دردی میخوره 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان برای اینکه منظورم رو متوجه بشید این فیلم رو ببینید. حجمش زیاد نیست به مگابایت نمیرسه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم بلد نیستم ، اصلا نشنیدم تا حالا 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم چنین چیزی ندیدم تا به حال اگه ک میدونه بگه جالب بود 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برای منم جدید بود، نمیدونستم تو اتوکد هم میشه انیمیشن ساخت حالا روش کارش هم یادمون بده مهندس 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده