HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ با سلام به دلیل اینکه این درس بسیار فرار هست یک سری چارتهایی رو براتون قرار میدم که خیلی سریع میتونید فرمولها و مفاهیم رو با مرور اونها در ذهنتون تداعی کنید متاسفانه الان نتونستم چارت معادلات مرتبه اول رو پیدا کنم این فایل مربوط به معادلات مرتبه دوم و لاپلاسها هست در پستها بعدی سعی میکنم مطالب مفید تری بگذارم. در این فایل روش دالامبر،لاگرانژ،و فرمول رونسکین و جدول لاپلاس آورده شده. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ یک فایل بسیار خوب حاوی متد روش حدس فرم جواب خصوصی و... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ اینم یک چکیده بسیار خوب که خودم تهیه کردم حاوی معادلات مرتبه اول موفق باشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ یک فایل مهم پیرامون تابع بسل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده