sbabaie 84 ارسال شده در 20 اسفند، 2012 سلام.امیدوارم حال همگی خوب باشه.من واسه پایان نامه ام یه کمکی ازتون می خواستم.موضوعم راجع به شهرهای کوچک هستش.می خواستم ببینم واسه تجربیات ایران و کارایی که ایران در این زمینه کرده کجا می تونم مطلی گیر بیارم.می تونید کمکم کنید؟ 3
0 H O P E 34652 ارسال شده در 20 اسفند، 2012 درود تاپیکتون رو در بخش اشتباهی زدین، منتقل میشه به بخش کمک میخوای بیا اینجا 2
0 sbabaie 84 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2012 درودتاپیکتون رو در بخش اشتباهی زدین، منتقل میشه به بخش کمک میخوای بیا اینجا ممنون.من اول تو اون قسمت کمک خواستم اما کسی جواب نداد.گفتم شاید ندیده کسی 1
0 sbabaie 84 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2012 سلام.امیدوارم حال همگی خوب باشه.من واسه پایان نامه ام یه کمکی ازتون می خواستم.موضوعم راجع به شهرهای کوچک هستش.می خواستم ببینم واسه تجربیات ایران و کارایی که ایران در این زمینه کرده کجا می تونم مطلی گیر بیارم.می تونید کمکم کنید؟ اینجا کسی نسیییییییییییییتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟ کمک میخوااااام...... 2
0 آریودخت 43941 ارسال شده در 21 اسفند، 2012 اینجا کسی نسیییییییییییییتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟ کمک میخوااااام...... خوب معلومه که نه من اینقدهههههههههههههه کمک خواستم کسی کمکم نکرد پیشنهاد میکنم بری پیام خصوصی یا عمونی تو پروف بچه های شهرسازی بدی ،اینجوری بیشتر جواب میگیری ، من تجربه کردم 1
0 sbabaie 84 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2012 نه نه اصلا قصد نداشتم شمارو ضایع کنم. ببخشید اگه ناخاسته اینجوری شد..معذرت میحوام حالا جدی کسی نمیدونه غیر از طرحای آمایش از کجا باید واسه تجربیات ایران در شهرهای کوچک مطلب گیر بیارم؟تروخدا جواب بدید:JC_thinking: 2
0 آریودخت 43941 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 حالا جدی کسی نمیدونه غیر از طرحای آمایش از کجا باید واسه تجربیات ایران در شهرهای کوچک مطلب گیر بیارم؟تروخدا جواب بدید:JC_thinking: خوب برو قسمت شهرسازی از روی اطلاعات بچه ها میشه فهمید کی ارشد میخونه از همونا بطور خصوصی بپرس
0 Place.Maker 4554 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 حالا جدی کسی نمیدونه غیر از طرحای آمایش از کجا باید واسه تجربیات ایران در شهرهای کوچک مطلب گیر بیارم؟تروخدا جواب بدید:JC_thinking: موضوع پایان نامه ام بررسی کارکرد شهرهای کوچک در نظام شهری و توسعه منطقه ای با رویکرد خلاقیت و کارآفرینی هستش.میخوام از این مطلب توی قسمت تجربیات جهانی در توانمند سازی شهرهای کوچک استفاده کنم.به نظر شما میتونم؟ طرح آمایش ؟ توانمندسازی در ایران معمولا در رابطه با بافت های فرسوده و در مقیاس محلات شهری انجام میشه . اینجا میتونید در این مورد اطلاعات خوبی پیدا کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
0 hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 طرح آمایش ؟ توانمندسازی در ایران معمولا در رابطه با بافت های فرسوده و در مقیاس محلات شهری انجام میشه . اینجا میتونید در این مورد اطلاعات خوبی پیدا کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عزیز من درجریان پایان نامه ایشون هستم مراد از توانمندسازی ، توانمندسازی اقتصادی این شهرها و مخصوصا جلوگیری از مهاجرت به شهرهای بزرگ و....... هست.نه بحث بافت فرسوده 3
0 sbabaie 84 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2012 عزیز من درجریان پایان نامه ایشون هستم مراد از توانمندسازی ، توانمندسازی اقتصادی این شهرها و مخصوصا جلوگیری از مهاجرت به شهرهای بزرگ و....... هست.نه بحث بافت فرسوده از همگی ممنون...مشکلم حل شد 2
سوال
sbabaie 84
سلام.امیدوارم حال همگی خوب باشه.من واسه پایان نامه ام یه کمکی ازتون می خواستم.موضوعم راجع به شهرهای کوچک هستش.می خواستم ببینم واسه تجربیات ایران و کارایی که ایران در این زمینه کرده کجا می تونم مطلی گیر بیارم.می تونید کمکم کنید؟
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده