رفتن به مطلب

و سرانجام او یک نویسنده شد.

Fakur

ارسال های توصیه شده

تا بحال به این نکته فکر کردین که اگه این انجمن و یا انجمن های مشابه وجود نداشتند , شما در چه حال و روزی بودید؟

نظر من اینه که : اگه ما اینهمه نمی نوشتیم , و تا این حد با هم هم اندیشی نمیکردیم, قطعا به بالندگی و رشد ذهنی امروزمون نمیرسیدیم.

سئوال : آیا ممکنه یه روزی خبردار بشیم که یکی از دوستانمون که عضو انجمن بوده , نویسنده شده و کتاب مینویسه؟

همچین اتفاقی برای خود شما هم ممکنه رخ بده؟

آیا این مسئله از اندیشه شما هم خطور کرده که یه روز یه کتاب بنویسید؟

• Like 15
لینک به دیدگاه

برای من که نه اصلا خوشم نمی اد . نوشتن رو دوس دارم ولی شلخته می نویسم و لذت میبرم.

از دوستان انجمن من فک کنم چند نفر مستعد باشن برای نویسندگی. لورنا. سارا(نهال). اسی. اسپاو.نوترون. و البته امیر

• Like 10
لینک به دیدگاه

من خیلی دوست دارم از این رمان های تخیلی بنویسم و البته بعضا جنایی !!!

مخصوصا انسان هایی که از بالا به پایین یا از پایین به بالا میرسند، مانور دادن حولشون و تجربشون برام همیشه جذاب بوده.

حتی یک بار رمان بیخوابی با بازی آل پاچینو رو گام به گام در یک بخشی از زندگیم بازی کردم و آخرش هم تیر خوردم و مُردم، سکانس به سکانس. :w58:

البته از روزنامه و مطبوعات شروع کنیم بهتر هست، اگر چند نفر پایه بودن اولین مجله قلعه حیوانات رو منتشر میکردیم. :icon_pf (34):

• Like 10
لینک به دیدگاه
برای من که نه اصلا خوشم نمی اد . نوشتن رو دوس دارم ولی شلخته می نویسم و لذت میبرم.

از دوستان انجمن من فک کنم چند نفر مستعد باشن برای نویسندگی. لورنا. سارا(نهال). اسی. اسپاو.نوترون. و البته امیر

اینم برا خودش یه سبک جالبی است که انسان بتونه شلخته بنویسه. شاید برای خواننده ش بسیار جذاب بنظر بیاد . وقت کردی یکم بنویس تا ببینیم چه جوریاست؟ :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من خیلی دوست دارم از این رمان های تخیلی بنویسم و البته بعضا جنایی !!!

مخصوصا انسان هایی که از بالا به پایین یا از پایین به بالا میرسند، مانور دادن حولشون و تجربشون برام همیشه جذاب بوده.

حتی یک بار رمان بیخوابی با بازی آل پاچینو رو گام به گام بازی کردم و آخرش هم تیر خوردم و مُردم، سکانس به سکانس. :w58:

البته از روزنامه و مطبوعات شروع کنیم بهتر هست، اگر چند نفر پایه بودن اولین مجله قلعه حیوانات رو منتشر میکردیم. :icon_pf (34):

من پایه ام.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینم برا خودش یه سبک جالبی است که انسان بتونه شلخته بنویسه. شاید برای خواننده ش بسیار جذاب بنظر بیاد . وقت کردی یکم بنویس تا ببینیم چه جوریاست؟ :icon_gol:

کل نوشته هام تو این تالار شلخته هست دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 البته قبلا دو نقطه زیاد می ذاشتم به خیال اینکه دوستان کل مطلب رو می گیرن. منتها یه سری سفارش کردن این شد که دو نقطه ها رو کم کردم. یادش بخیر..

• Like 7
لینک به دیدگاه
راست میگی . فکر اینجاشو نکرده بودم. همان رمان و قصه های کودک بهتره.

کتابی برای کودکان چطوره؟

کتاب هاکل بری فین اثر مارک تواین، که ما کارتونش رو هم دیدیم، به اعتقاد خیلی از نویسنده های آمریکایی، یک دریچه جدید رو در ادبیات داستانی آمریکا باز کرد.

مارک تواین تمامی مسائل از نژادپرستی و دین و اجتماع و.... رو توانست برای کودکان بیاره و در جامعه آمریکا تحول ایجاد کنه.

برای کودکان نوشتن و اثری جاودان گذاشتن سخت ترین کار هست و نبوغ و پختگی زیادی میخواد. :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
کتاب هاکل بری فین اثر مارک تواین، که ما کارتونش رو هم دیدیم، به اعتقاد خیلی از نویسنده های آمریکایی، یک دریچه جدید رو در ادبیات داستانی آمریکا باز کرد.

مارک تواین تمامی مسائل از نژادپرستی و دین و اجتماع و.... رو توانست برای کودکان بیاره و در جامعه آمریکا تحول ایجاد کنه.

برای کودکان نوشتن و اثری جاودان گذاشتن سخت ترین کار هست و نبوغ و پختگی زیادی میخواد. :icon_gol:

قطعا شما هم قبول دارین که به زحمتش میارزه. ( ما از همین حالا منتظریم تا اون کتاب رو بنویسید)

• Like 5
لینک به دیدگاه

نوشته ای که از زیر دست چندتا دوست دربیاد لذت خاصی خواهد داشت,حتما اینکارو بکنین.:hapydancsmil: اسی ولی تو تبحر خاصی تو کار نفد و بررسی داری.منتقد خوبی میتونی باشی :(87):

• Like 4
لینک به دیدگاه
نوشته ای که از زیر دست چندتا دوست دربیاد لذت خاصی خواهد داشت,حتما اینکارو بکنین.:hapydancsmil: اسی ولی تو تبحر خاصی تو کار نفد و بررسی داری.منتفد خوبی میتونی باشی :(87):

موافقم.

البته یه پیش درآمد میخواد که همه شرکت کننده ها سر و ته قضیه رو بدونن بعد کمک کنن. مثه سناریو

• Like 2
لینک به دیدگاه
موافقم.

البته یه پیش درآمد میخواد که همه شرکت کننده ها سر و ته قضیه رو بدونن بعد کمک کنن. مثه سناریو

پیش درامد کاری نداره شما نویسنده ها رو جمع کنین و مثل هستی خانم یه طوفان فکری برگزار کنین و بهترین مورد که مورد قبول همه هست رو انتخاب و شروع کنین:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پیش درامد کاری نداره شما نویسنده ها رو جمع کنین و مثل هستی خانم یه طوفان فکری برگزار کنین و بهترین مورد که مورد قبول همه هست رو انتخاب و شروع کنین:w02:

موافقم. اینکه میگم پیش درآمد , برا اینه که هر کسی بحث و داستان رو به یه جاهایی که دوست داره نکشونه و همه داستان در امتداد اون هدفی نوشته بشه که منظور و هدف نویسده است.

• Like 2
لینک به دیدگاه

آره من خیلی بهش فکر کردم و قصدش رو هم دارم اما انشاالله میخوام در زمینه تخصص خودم یه کتاب بنویسم (یعنی سیستماتیک گیاهی):w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم خیلی دوست دارم..همیشه معلمهام وقتی مسابقات مقاله نویسی منطقه رتبه می آوردم میگفتند نویسنده میشی...یادمه برای همه بچه ها ابیات سعدی میخوندم تا توی انشاهاشون بنویسند یا کمکشون میکردم ..اما حیف که اون حال رفت ازم!!!:sad0:

• Like 5
لینک به دیدگاه
منم خیلی دوست دارم..همیشه معلمهام وقتی مسابقات مقاله نویسی منطقه رتبه می آوردم میگفتند نویسنده میشی...یادمه برای همه بچه ها ابیات سعدی میخوندم تا توی انشاهاشون بنویسند یا کمکشون میکردم ..اما حیف که اون حال رفت ازم!!!:sad0:

اون حال کجا رفت و چرا رفت ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره من خیلی بهش فکر کردم و قصدش رو هم دارم اما انشاالله میخوام در زمینه تخصص خودم یه کتاب بنویسم (یعنی سیستماتیک گیاهی):w16:

البته منظور من , نوشتن کتابی در حوزه جامع شناسی هست که کل تجربیاتش رو از این نوع سایتها کسب کرده ایم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اون حال کجا رفت و چرا رفت ؟

نمیدونم..والا نمیدونم چی شد که تا چشم بهم زدیم بزرگ شدیم....افتادیم توی مشکلات زندگی...بدو بدو دنبال حل مشکلات!!!!

کنکور،درس، دانشگاه،مشکلات شخصی...دیگه مجالی نمیزارند..

حالا هم گاهی مینویسم..

شعرای کوتاه..

برای دلتنگیهام...

نگه داشته ام شاید یه روزی منتشر کردم....اما بعیده!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...