Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ یکی از مباحث درس ریاضیات مهندسی فوق پیشرفته در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا، بحث اختلالات جزئی یا اغتشاشات یا Perturbation میباشد. این مبحث تا حدودی سنگین بوده و مسئله حل شده از آن بسیار کمیاب می باشد. به همین مناسبت بر آن شدم تا یکسری مسائل حل شده دست نویس را برای استفاده مشتاقین قرا بدهم. استفاده تنها با ذکر منبع انجمن نواندیشان مجاز میباشد. اگر دوستان در اینرابطه سئوالاتی هم داشتند میتوانند در تاپیک پاسخگویی به اشکالات ریاضیات مهندسی، بپرسند، در این تاپیک چیزی نوشته نشود تا شاهد منبعی نادر از این مبحث دشوار باشیم. http://www.noandishaan.com/forums/thread59686.html (ممکن است عکس ها کمی کوچک به نظر برسند اما سایز عکس ها بزرگ هست، با ذخیره و بزرگتر کردنش کاملا خوانا خواهد بود) به امید موفقیت... 13 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ با عرض معذرت که تو این تاپیک چیزی می نویسم، چون قرار بوده چیزی نوشته نشه؛ اما دو چیز رو خواستم بگم که فکر می کنم جاش تو این تاپیک باشه. 1. معرفی یک کتاب فارسی خیلی کوچیک و خلاصه که در زمینه این روش و چند روش دیگه هست: هانتلي و جانسون، معادلات ديفرانسيل ـ خطي و ناخطي به زبان ساده، ترجمه نخعي و فروغان 2. معادل فارسی Perturbation: فراشفتن 10 لینک به دیدگاه
maedemohajer 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۵ سلام. من در حل مسایل پرتوربیشن مشکل دارم اگر فرصتی در اختیار من برای سوال کردن بگذارید ممنون میشم لینک به دیدگاه
Mohamad az 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ ممنون از مثال ها و حلشون اگر ممكن بود مثال هاي بيشتري رو تو اين تاپيك بزار. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده