p mehdi q 6226 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 البته یزدی ها خیلی راستگو هم هستن.... بهترین پزشک ها هم یزدی هستن....قطب پزشکی کشور هستش ما خیلی وقت پیشا یزد بودیم .. اما اون موقع بیمارستان موجیبیان خیلی معروف بود و دکترای خوبی داشت که همه هم یزدی بودن و مونده بودن تو شهر خودشون خدمت میکردن 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 آره البته بهترین مهندسا رو هم داره مخصوصا شهرسازاش خوبنشما هم از خودمونی یزدی هستی آره مهندساش هم خوبن... اگر عکسی از یزد هم دارید بزارید یکم تجدید خاطرات کنیم. 2
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2012 ما خیلی وقت پیشا یزد بودیم .. اما اون موقع بیمارستان موجیبیان خیلی معروف بود و دکترای خوبی داشت که همه هم یزدی بودن و مونده بودن تو شهر خودشون خدمت میکردن آره همینطوره الانم دکترای خوبی با بیمارستانای خوبی داره شهر درمانیه مخصوصا برا ناباروری 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 ما خیلی وقت پیشا یزد بودیم .. اما اون موقع بیمارستان موجیبیان خیلی معروف بود و دکترای خوبی داشت که همه هم یزدی بودن و مونده بودن تو شهر خودشون خدمت میکردن مجیبیان...یکی از بیمارستان های خصوصی بسیار عالی یزد هستش... بیمارستان افشار یزد که الان تخصصی قلب شده، قبلا عمومی بود و من هم اونجا دنیا اومدم:hapydancsmil: 3
Lean 56968 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 من یزدی نیستم ولی خدمتم یزد بوده و اونجا با خونواده ای آشنا شدم که واقعا مدیونشون هستم 2
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2012 اینم چنتا عکس از یزد برا تجدید خاطرات آخریش خونه مرتاضه دانشکده هنر و معماری یزده، دانشکده خودم امیرچخماق آب انبار رستم باغ دولت آباد خانه مرتاض دانشکده هنر معماری 4
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2012 من یزدی نیستم ولی خدمتم یزد بوده و اونجا با خونواده ای آشنا شدم که واقعا مدیونشون هستم خیلی مخلصیم آقا ما خدمت میکردیم حضورتون 2
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2012 من یزدیم ها:دی از کی تا حالا قزوین جزء یزد شده ها!!!!!!!!!!!:ws52: 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 از کی تا حالا قزوین جزء یزد شده ها!!!!!!!!!!!:ws52: قزوین درس میخونم اما قزوینی نیستم که! 3
Lean 56968 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 خیلی مخلصیم آقا ما خدمت میکردیم حضورتون تو خیابون شهید صدوقی پلیس اطلاعات خدمت میکردم 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 تو خیابون شهید صدوقی پلیس اطلاعات خدمت میکردم شهید صدوقی قم نیس؟ 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 یزدی نیستیم ولی دوستشون داریم:دی زنیور به گردنت آویزون شده :w58: زنبور به گردن؟؟!!عجب جملاتی دارن یزدیها شهید صدوقی قم نیس؟ تو مگه میدونی پادگان چیه؟ 6
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 یزدی نیستم ولی یزدی ها رو دوس دارم امسال قسمت نشد برم سفر وگرنه برا پاییز امسال یزد رو زیر ذره بین داشتم عاشق پاییز و آب و هوای طبیعت ناب شهرهای کویریم 6
M!Zare 48037 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 :w58: زنبور به گردن؟؟!!عجب جملاتی دارن یزدیها ؟ این جمله خاصی نبود..ترکیبی از چند تا جمله خاص یزدی بود....دوستام به من گیر داده بودن چند تا کلمه یزدی بهمون یاد بده...من بهشون گفتم برید ببینید (نشکت شم) یزدی یعنی چی...یعنی چند روزی سرگرم بودنا 3
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2012 این جمله خاصی نبود..ترکیبی از چند تا جمله خاص یزدی بود....دوستام به من گیر داده بودن چند تا کلمه یزدی بهمون یاد بده...من بهشون گفتم برید ببینید (نشکت شم) یزدی یعنی چی...یعنی چند روزی سرگرم بودنا :ws28: حالا یکی بگه توروشبالا یعنی چه؟ 3
armanrahimi 101 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 با سلام خدمت تمامی اهالی کویر.اولا جایی که برای خوردن آب مشکل دارن کجا میرن اینترنت.دوما یزدیای پول دوستو چه به اینترنت مگه اینکه مفت باشه(اسم نمیبرم ولی اینترنت دانشکاه مفته) مثلا همین آقای غلامی تا اینجاست هرچی فیلمه دانلود میکنه و وقتی میره خونه تا برمیگرده دانشگاه میلشم چک میکنه. البته من خودم به یزدیا علاقه خاصی دارم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ:icon_pf (34): 1
ارسال های توصیه شده