Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ میخوایم یه آمار از بچه های یزد بگیریم یزدیاش بیان اینجا اعلام آمادگی کنن 21 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ حالا میبینی انقد اینجا یزدی بیاد که خودتم نمیدونی اگه انجمن یزدی نداشته باشه اعتبارش کم میشه بفهم ....... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ اهالی کویر یا مشغول عبادت و خرخونی هستند یا خوابند، کسی نت و... نمیاد. به نظرم محل سکونتت رو عوض کن. 7 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ ساده ای ؟!!!!!!!!!!! اهالی کویر همه در تمام عرصه ها حضور دارند البته کسی از یزد وقتشو جایی به بطالت نمیگذرونه همه هدفمندند 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ درود....کی میگه یزدی نیست...من یک رگم یزدیه...5 سال هم یزد زندگی کردم...هنوز هم تابستونا میریم یزد:hapydancsmil: پرچم یزدی ها بالا 7 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ آفرین همشهری سلام خیلی مخلصیم الان تکی:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ ما همراه خانواده به خاطر دانشگاه بابا 3-4 سالی یزد زندگی کردیم.. یکم هم بلدم صحبت کنم یزدی 5 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ آفرین حالا که بلدی بگو ببنیم این جمله یعنی چی؟ " بوز گل مولت بنده" هر کی کقت یزدیه 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ یزدی نیستم ولی یزدی زیاد دیده ام.... من یه یزدی میشناسم توی انجمن..خبرش میکنم بیاد. 5 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ یزدی نیستم ولی یزدی زیاد دیده ام....من یه یزدی میشناسم توی انجمن..خبرش میکنم بیاد. مرسی دمت گرم می پسندم لایک 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ این یزدیا از بس فکر پولن اصلا اینترنت نمرن خو....از بچگی همشون مرن دنبال کاسبی(با لهجه بخونید) آره یزدی ها یه عادتی که دارن نه میشه گفت خوب و نه بد..اینه که غریب پرستن..واسه همون مهمان نوازهای خوبی هستن مرسی که انقد تعریف کردی خوب ما از همون بچگی مرد میشیم غریب پرس نه محترم میدونیم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ آفرینحالا که بلدی بگو ببنیم این جمله یعنی چی؟ " بوز گل مولت بنده" هر کی کقت یزدیه زنیور به گردنت آویزون شده 4 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ زنیور به گردنت آویزون شده آفرین شما معلومه یزدی هستی تا فردا کارت عضویت برات صادر میشه 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ آفرینحالا که بلدی بگو ببنیم این جمله یعنی چی؟ " بوز گل مولت بنده" هر کی کقت یزدیه بوز که میشه زنبور فک کنم یه چیزی تو این مایه ها باشه زنبور گردنتو نیش نزه! یا زده! ولی نامرد نشو دیگه .. این لهجه ی قدیمی های یزدیه 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ بوز که میشه زنبورفک کنم یه چیزی تو این مایه ها باشه زنبور گردنتو نیش نزه! یا زده! ولی نامرد نشو دیگه .. این لهجه ی قدیمی های یزدیه حالا بعدا چنتا جمله میذارم نیش نه آویزونه 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ حالا بعدا چنتا جمله میذارمنیش نه آویزونه آره حواسم نبود بوز = زنبور گل مولت= گردن مردنت بنده=آویزونه 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ مرسی که انقد تعریف کردی خوب ما از همون بچگی مرد میشیم غریب پرس نه محترم میدونیم البته یزدی ها خیلی راستگو هم هستن.... بهترین پزشک ها هم یزدی هستن....قطب پزشکی کشور هستش 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ آره حواسم نبودبوز = زنبور گل مولت= گردن مردنت بنده=آویزونه آره شما هم استحقاق داشتن کارت عضویت یزدو داری 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ البته یزدی ها خیلی راستگو هم هستن.... بهترین پزشک ها هم یزدی هستن....قطب پزشکی کشور هستش آره البته بهترین مهندسا رو هم داره مخصوصا شهرسازاش خوبن شما هم از خودمونی یزدی هستی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده