mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یعنی من میخوام بدونم شوما خجالت نمیکشین؟ 22 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ شما همون کم هم بکشین، پیش کش خیلی بی حالین به خدا بزارین کنکورمو بدم.....:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ مثلا باحال بشی چی میشی؟ ایول اصفونیا جمععععععععععع:aghosh: 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ مثلا باحال بشی چی میشی؟ایول اصفونیا جمععععععععععع:aghosh: مطمئنا مثه شوما نیمیشم 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ مطمئنا مثه شوما نیمیشم جدی مگه ما چمونس حالا میبینیما تماشا میکونیم 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یکی وایسد دم در غیر اصفونی نیاد یوخ:167: 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ حااااااااای چه خوبس اینجا راحت با لهجه حرف میزنیم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ من حواسم به دمی در هس به قولی آقای معینیه شاعر، اصفونی بیشتر آهنگه تا عوض شدنی کلمات 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ من حواسم به دمی در هسبه قولی آقای معینیه شاعر، اصفونی بیشتر آهنگه تا عوض شدنی کلمات اره ولی خوب آهنگشم تو نوشتار اثر میزارد مثلا همه به من میگن منو را مینویسی منا 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ اون الفی که اضافه میشد به من، مالی کلمه بعدیه که بهش میچسبد. مثال: من و مریم= منا مریم 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ اون الفی که اضافه میشد به من، مالی کلمه بعدیه که بهش میچسبد.مثال: من و مریم= منا مریم دقیقا میگما خوبه اینجا بیام قواعد اصفونی حرف زدن را یاد بدیم البته اگه قاعده ای داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یکی دنبال کند، یاد میگیرد خود به خود من خودم اصی(اصلا) لهجه ندارم و الانه اینطوری صحبت میکنم 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یکی دنبال کند، یاد میگیرد خود به خودمن خودم اصی(اصلا) لهجه ندارم و الانه اینطوری صحبت میکنم مگه چند وقته رفتی تهرون؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یکانیم سالهآخی، یادی معلمی جغرافیه راهنماییمون افتادم که به 1.5 میگف یکانیم......الانم تو هرتاپیکی میرم، میخوام اصفونی بحرفم 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یکا نیم ساله؟ تو از اونای که بری خارج فرداش فارسی یادت رفته:vahidrk: این کارا من خیلی وقته میکنم 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ میگماااا.... اینجا اصفهونسسسسسسسسسست؟ عاشق لهجه اصفهانیام....مردونه خیلی باحاله خیلی. 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ میگماااا.... اینجا اصفهونسسسسسسسسسست؟ عاشق لهجه اصفهانیام....مردونه خیلی باحاله خیلی. آری اینجا اصفونس صدای امین خودمونم میدونیم خیلی باحالیم هیچی لهجه اصفونی نمیشد دادا:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ امین استارت جمله هات با لهجس به فعلش که میرسی یادت میره لهجتو؟ 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ منم 6 ساله اصفهون زندگی میکنم ولی اصفهونی نیستم و تا حدودی با لهجه ی اصفهونی آشنا هستم !!!!:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده