*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ بالاخره به آخر سال 1012 رسیدیم! در طول سال حرفها بحث ها و شایعات مختلفی در مورد این پایان نقل شده.و حالا ما به اون نقطه خیلی نزدیکیم. حدود 8 روز دیگه ، روز اول دی ماه و شب یلدای ما اون روز معروفه! واقعا چه اتفاقات و حوادثی در اون روز به وقوع خواهد پیوست؟؟!!؟!! به نظرمن اینکه گفته میشه پایان دنیا خواهد بود دور از تصور و من باور نمی کنم، اما احساس میکنم تو اون روز یه اتفاقی می افته و اون روز یه روز معمولی مثل روزای دیگه ی زندگیه ما نخواهد بود! کسی نظری چیزی..... 15 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ پپسي ميندازن روي ماه 11/11/11 چه اتفاقي افتاد ؟؟؟ اين هم مثل اون 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ اگه پیش بینی و حرفاشون درست از آب بیاد چی؟ 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ اگه پیش بینی و حرفاشون درست از آب بیاد چی؟ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: ها؟ چیه؟؟ %1 احتمال بده دیگه 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یعنی فقط دوست دارم هیچ اتفاقی نیوفته نوتراداموس را از خاک میکشم بالا جوووووری چکش میزنم که بچسبه به تاریخ جغرافیا که 400 ساله مردم را مسخره کرده 12 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یعنی فقط دوست دارم هیچ اتفاقی نیوفته نوتراداموس را از خاک میکشم بالا جوووووری چکش میزنم که بچسبه به تاریخ جغرافیا که 400 ساله مردم را مسخره کرده یا تنب بزرگ میوفته ایشالا حالا کی هست این نوتراداموس؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یا تنب بزرگمیوفته ایشالا حالا کی هست این نوتراداموس؟؟ همون که پیش بینی همچین روزی را کرده 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ همون که پیش بینی همچین روزی را کرده آهااااااااااااااا من فکر کردم یکی از لایه های زمینه 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ آهااااااااااااااامن فکر کردم یکی از لایه های زمینه :ws28: متاسفانه اینکه همه پیش بینی هاش درست از آب در اومده ولی این یکی را کور خونده:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ من که اصلا به این حرفا اعتقاد ندارم تا حالا باید ده بار دنیا تموم شده بود 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ من که اصلا به این حرفا اعتقاد ندارمتا حالا باید ده بار دنیا تموم شده بود 9 روز دیگه اعتقاد پیدا میکنی 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ ها؟ چیه؟؟%1 احتمال بده دیگه حالا شما اون 99 % رو ول کردید چسبیدید به این 1% ؟؟؟؟!!!!! بابا بیخیال این خوزولاتو در اوردن که ملت رو بزارن سرکار !!! 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ 9 روز دیگه اعتقاد پیدا میکنی پس یعنی نخونم دیگه برا ارشد؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ پس یعنی نخونم دیگه برا ارشد؟ برو استغفار کن این آخر عمری کنکور چیه:zadan: 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ حالا شما اون 99 % رو ول کردید چسبیدید به این 1% ؟؟؟؟!!!!! بابا بیخیال این خوزولاتو در اوردن که ملت رو بزارن سرکار !!! اون 1% خودش کلیه سر خوب کاری رفتیم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ پس یعنی نخونم دیگه برا ارشد؟ آماده ی در رفتن از درسیااااا بشین بخون عالم از دنیا بری 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ آماده ی در رفتن از درسیااااابشین بخون عالم از دنیا بری معلومه که درسمو میخونم چون اینا همش خزعبلاته 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ اما از نظر علمی هم ثابت شده که در این روز یه اتفاقی میوفته! 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ اما از نظر علمی هم ثابت شده که در این روز یه اتفاقی میوفته! جدا دارم نگران میشم. یکی امید بده دوباره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده