Mr.101 27037 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2012 این یکی بدک نبودآقا با تخفیفش چند فقط دانشجویی حساب کن دیگه........ اینم چون دانشجویی 50 تومن 1
sahar 91 9480 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 اوووووووه چه خبره تو همین پاساژ میدادن 40 ما نخریدیم حتما ضمانت هم نداره 2
O-N 10553 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 فك كنم تو هر تاپيكي كه كفش پاشنه شونصد سانتي داره من يه پست دارم! نپوشيد. خانوماي محترم، نپوشيد ازينا! 4
pari daryayi 22938 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 فك كنم تو هر تاپيكي كه كفش پاشنه شونصد سانتي داره من يه پست دارم! نپوشيد. خانوماي محترم، نپوشيد ازينا! همیشه چندتا سوال دارم چجوری بعضیا می تونن می پوشن؟ به غیر از داغون شدن پا و کمر چی مشه؟ و اینکه منم گاهی دلم می خواد! این چه نیازی است؟! 4
vergil 11695 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 فك كنم تو هر تاپيكي كه كفش پاشنه شونصد سانتي داره من يه پست دارم! نپوشيد. خانوماي محترم، نپوشيد ازينا! چی بپوشن ؟ 3
Mr.101 27037 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2012 اوووووووه چه خبرهتو همین پاساژ میدادن 40 ما نخریدیم حتما ضمانت هم نداره برین از همون جا بخرین:viannen_38: ما محصولاتمون تک هستن فك كنم تو هر تاپيكي كه كفش پاشنه شونصد سانتي داره من يه پست دارم! نپوشيد. خانوماي محترم، نپوشيد ازينا! نپوشید چی بپوشن ؟ این کفشا دیگه وای 3 صفحه اسپم شد:icon_pf (34)::5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 همیشه چندتا سوال دارمچجوری بعضیا می تونن می پوشن؟ به غیر از داغون شدن پا و کمر چی مشه؟ و اینکه منم گاهی دلم می خواد! این چه نیازی است؟! زانو رو یادت رفت بگی من همیشه اسپرت یا 3 سانت میگوشم وقتی واسه مراسم 5 سانت میپوشم زانوهام راست نمیشه :icon_pf (34): 2
O-N 10553 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 ببخشيد اين پست ربطي نداره به موضوع تاپيك. شرمنده منحرف شد. (ولي حقشه :-") بوت براي زمان سرما استفاده ميشه. من هيچ وقت درك نميكنم در مكانهاي برفي و يخ زده اين كفشا چه نقشي دارن! من حتي تو كوهم ديدم ميپوشن!!! همیشه چندتا سوال دارمچجوری بعضیا می تونن می پوشن؟ به غیر از داغون شدن پا و کمر چی مشه؟ و اینکه منم گاهی دلم می خواد! این چه نیازی است؟! عادت ميكنن. واسه خيليا اينطوريه كه يه مدت پاشون كلي زخم ميشه و درد ميگيره بعدش عادت ميكنن! (من نميدونم چرا بايد زجر كشيد!) توي سنين پايين اثر خودشو نشون نميده. ولي كاملا استخونا و مفاصل پا رو دفرمه ميكنه. باعث ميشه الگوي حركتي عوض شه و با تغيير شكل مفاصل به فرسوده شدن سريعترشون كمك ميكنه. يه لايه چربي توي قسمت پاشنه هست كه بهش ميگن هيل پد. براي اينه كه نيرو مستقيم به استخونا وارد نشه و براي راه رفتن انرژي كمتري نياز باشه. اين كفشاي پاشنه بلند با تمركز فشار توي يه نقطه اون لايه رو سر سه سوت نابود ميكنن. :| كمردرد مزمن اولين چيزيه كه خودشو نشون ميده. چون موقع پوشيدن اينا براي حفظ تعادل آدم جور ديگه اي وايميسه. اينم باعث تغيير شكل مهره هاي كمر ميشه. توي دراز مدت، ديسكهاي بين مهرهاي تحت تاثير نيروي افقي غير معمولي كه بهشون وارد ميشه جابجا ميشن و تو موارد حاد فتق ديسك رخ ميده. و.......... چی بپوشن ؟ كفش استاندارد. اينا هيچ كدومشون حتي يه ذره هم به استاندارد نزديك نيستن. پاشنهي تيز اصلا مناسب نيست. همونطوري كه كفش تخت مناسب نيست. كفي كفش بايد شبيه كف پاي آدم باشه و زيرشم يه لژ سرتاسري با ارتفاع كم. البته بهتره بين پاشنه و پنجه هم يه اختلاف ارتفاع وجود داشته باشه. 5
lie 2101 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 ببخشيد اين پست ربطي نداره به موضوع تاپيك. شرمنده منحرف شد. (ولي حقشه :-")بوت براي زمان سرما استفاده ميشه. من هيچ وقت درك نميكنم در مكانهاي برفي و يخ زده اين كفشا چه نقشي دارن! من حتي تو كوهم ديدم ميپوشن!!! عادت ميكنن. واسه خيليا اينطوريه كه يه مدت پاشون كلي زخم ميشه و درد ميگيره بعدش عادت ميكنن! (من نميدونم چرا بايد زجر كشيد!) توي سنين پايين اثر خودشو نشون نميده. ولي كاملا استخونا و مفاصل پا رو دفرمه ميكنه. باعث ميشه الگوي حركتي عوض شه و با تغيير شكل مفاصل به فرسوده شدن سريعترشون كمك ميكنه. يه لايه چربي توي قسمت پاشنه هست كه بهش ميگن هيل پد. براي اينه كه نيرو مستقيم به استخونا وارد نشه و براي راه رفتن انرژي كمتري نياز باشه. اين كفشاي پاشنه بلند با تمركز فشار توي يه نقطه اون لايه رو سر سه سوت نابود ميكنن. :| كمردرد مزمن اولين چيزيه كه خودشو نشون ميده. چون موقع پوشيدن اينا براي حفظ تعادل آدم جور ديگه اي وايميسه. اينم باعث تغيير شكل مهره هاي كمر ميشه. توي دراز مدت، ديسكهاي بين مهرهاي تحت تاثير نيروي افقي غير معمولي كه بهشون وارد ميشه جابجا ميشن و تو موارد حاد فتق ديسك رخ ميده. و.......... كفش استاندارد. اينا هيچ كدومشون حتي يه ذره هم به استاندارد نزديك نيستن. پاشنهي تيز اصلا مناسب نيست. همونطوري كه كفش تخت مناسب نيست. كفي كفش بايد شبيه كف پاي آدم باشه و زيرشم يه لژ سرتاسري با ارتفاع كم. البته بهتره بين پاشنه و پنجه هم يه اختلاف ارتفاع وجود داشته باشه. منم هر وقت با پاشنه بلند طولانی مدت راه میرم، تا یه هفته استخونای کف پام و ساق پام درد میگیره ولی بازم دوست دارم 3
O-N 10553 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 استارتر عزيز بازم ببخشيد! اين آخريه! :دي منم هر وقت با پاشنه بلند طولانی مدت راه میرم، تا یه هفته استخونای کف پام و ساق پام درد میگیرهولی بازم دوست دارم من چيزايي كه ميدونستم رو گفتم. چون اكثر آدما اثرات بلند مدتشو نميدونن يا بهش توجهي نميكنن. ازين جور چيزا هم زياد داريم دور و برمون. مثل سيگار كشيدن، پرخوري و ... در نهايت هر كسي هر جوري كه دوست داره زندگي ميكنه. NoMB :) 2
mahboobeyeshab 1399 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 دیروز نخریدیم از ای کفشاتون امروز پامون رفت تو چاله آب 1
Mr.101 27037 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2012 دیروز نخریدیم از ای کفشاتون امروز پامون رفت تو چاله آب بله دیگه چوب خدا صدا نداره 1
vergil 11695 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 کلا خانوم هایی که کفش پاشنه بلند میپوشن جذاب میشن من خوشم میاد / 1
mahboobeyeshab 1399 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 بله دیگه چوب خدا صدا نداره چوب خدا که گله...هرکی نخوره خله 1
mahboobeyeshab 1399 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 کلا خانوم هایی که کفش پاشنه بلند میپوشن جذاب میشن من خوشم میاد / اورین.... جذاب میشن که اقایونم نیگاشون موکونن ببینن کی با مخ میان زمین 1
vergil 11695 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 اورین....جذاب میشن که اقایونم نیگاشون موکونن ببینن کی با مخ میان زمین باشه / ــــ 1
ارسال های توصیه شده