Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ این یکی بدک نبودآقا با تخفیفش چند فقط دانشجویی حساب کن دیگه........ اینم چون دانشجویی 50 تومن 1 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ اوووووووه چه خبره تو همین پاساژ میدادن 40 ما نخریدیم حتما ضمانت هم نداره 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ فك كنم تو هر تاپيكي كه كفش پاشنه شونصد سانتي داره من يه پست دارم! نپوشيد. خانوماي محترم، نپوشيد ازينا! 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ فك كنم تو هر تاپيكي كه كفش پاشنه شونصد سانتي داره من يه پست دارم! نپوشيد. خانوماي محترم، نپوشيد ازينا! همیشه چندتا سوال دارم چجوری بعضیا می تونن می پوشن؟ به غیر از داغون شدن پا و کمر چی مشه؟ و اینکه منم گاهی دلم می خواد! این چه نیازی است؟! 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ فك كنم تو هر تاپيكي كه كفش پاشنه شونصد سانتي داره من يه پست دارم! نپوشيد. خانوماي محترم، نپوشيد ازينا! چی بپوشن ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ اوووووووه چه خبرهتو همین پاساژ میدادن 40 ما نخریدیم حتما ضمانت هم نداره برین از همون جا بخرین:viannen_38: ما محصولاتمون تک هستن فك كنم تو هر تاپيكي كه كفش پاشنه شونصد سانتي داره من يه پست دارم! نپوشيد. خانوماي محترم، نپوشيد ازينا! نپوشید چی بپوشن ؟ این کفشا دیگه وای 3 صفحه اسپم شد:icon_pf (34)::5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ همیشه چندتا سوال دارمچجوری بعضیا می تونن می پوشن؟ به غیر از داغون شدن پا و کمر چی مشه؟ و اینکه منم گاهی دلم می خواد! این چه نیازی است؟! زانو رو یادت رفت بگی من همیشه اسپرت یا 3 سانت میگوشم وقتی واسه مراسم 5 سانت میپوشم زانوهام راست نمیشه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ ببخشيد اين پست ربطي نداره به موضوع تاپيك. شرمنده منحرف شد. (ولي حقشه :-") بوت براي زمان سرما استفاده ميشه. من هيچ وقت درك نميكنم در مكانهاي برفي و يخ زده اين كفشا چه نقشي دارن! من حتي تو كوهم ديدم ميپوشن!!! همیشه چندتا سوال دارمچجوری بعضیا می تونن می پوشن؟ به غیر از داغون شدن پا و کمر چی مشه؟ و اینکه منم گاهی دلم می خواد! این چه نیازی است؟! عادت ميكنن. واسه خيليا اينطوريه كه يه مدت پاشون كلي زخم ميشه و درد ميگيره بعدش عادت ميكنن! (من نميدونم چرا بايد زجر كشيد!) توي سنين پايين اثر خودشو نشون نميده. ولي كاملا استخونا و مفاصل پا رو دفرمه ميكنه. باعث ميشه الگوي حركتي عوض شه و با تغيير شكل مفاصل به فرسوده شدن سريعترشون كمك ميكنه. يه لايه چربي توي قسمت پاشنه هست كه بهش ميگن هيل پد. براي اينه كه نيرو مستقيم به استخونا وارد نشه و براي راه رفتن انرژي كمتري نياز باشه. اين كفشاي پاشنه بلند با تمركز فشار توي يه نقطه اون لايه رو سر سه سوت نابود ميكنن. :| كمردرد مزمن اولين چيزيه كه خودشو نشون ميده. چون موقع پوشيدن اينا براي حفظ تعادل آدم جور ديگه اي وايميسه. اينم باعث تغيير شكل مهره هاي كمر ميشه. توي دراز مدت، ديسكهاي بين مهرهاي تحت تاثير نيروي افقي غير معمولي كه بهشون وارد ميشه جابجا ميشن و تو موارد حاد فتق ديسك رخ ميده. و.......... چی بپوشن ؟ كفش استاندارد. اينا هيچ كدومشون حتي يه ذره هم به استاندارد نزديك نيستن. پاشنهي تيز اصلا مناسب نيست. همونطوري كه كفش تخت مناسب نيست. كفي كفش بايد شبيه كف پاي آدم باشه و زيرشم يه لژ سرتاسري با ارتفاع كم. البته بهتره بين پاشنه و پنجه هم يه اختلاف ارتفاع وجود داشته باشه. 5 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ ببخشيد اين پست ربطي نداره به موضوع تاپيك. شرمنده منحرف شد. (ولي حقشه :-")بوت براي زمان سرما استفاده ميشه. من هيچ وقت درك نميكنم در مكانهاي برفي و يخ زده اين كفشا چه نقشي دارن! من حتي تو كوهم ديدم ميپوشن!!! عادت ميكنن. واسه خيليا اينطوريه كه يه مدت پاشون كلي زخم ميشه و درد ميگيره بعدش عادت ميكنن! (من نميدونم چرا بايد زجر كشيد!) توي سنين پايين اثر خودشو نشون نميده. ولي كاملا استخونا و مفاصل پا رو دفرمه ميكنه. باعث ميشه الگوي حركتي عوض شه و با تغيير شكل مفاصل به فرسوده شدن سريعترشون كمك ميكنه. يه لايه چربي توي قسمت پاشنه هست كه بهش ميگن هيل پد. براي اينه كه نيرو مستقيم به استخونا وارد نشه و براي راه رفتن انرژي كمتري نياز باشه. اين كفشاي پاشنه بلند با تمركز فشار توي يه نقطه اون لايه رو سر سه سوت نابود ميكنن. :| كمردرد مزمن اولين چيزيه كه خودشو نشون ميده. چون موقع پوشيدن اينا براي حفظ تعادل آدم جور ديگه اي وايميسه. اينم باعث تغيير شكل مهره هاي كمر ميشه. توي دراز مدت، ديسكهاي بين مهرهاي تحت تاثير نيروي افقي غير معمولي كه بهشون وارد ميشه جابجا ميشن و تو موارد حاد فتق ديسك رخ ميده. و.......... كفش استاندارد. اينا هيچ كدومشون حتي يه ذره هم به استاندارد نزديك نيستن. پاشنهي تيز اصلا مناسب نيست. همونطوري كه كفش تخت مناسب نيست. كفي كفش بايد شبيه كف پاي آدم باشه و زيرشم يه لژ سرتاسري با ارتفاع كم. البته بهتره بين پاشنه و پنجه هم يه اختلاف ارتفاع وجود داشته باشه. منم هر وقت با پاشنه بلند طولانی مدت راه میرم، تا یه هفته استخونای کف پام و ساق پام درد میگیره ولی بازم دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ استارتر عزيز بازم ببخشيد! اين آخريه! :دي منم هر وقت با پاشنه بلند طولانی مدت راه میرم، تا یه هفته استخونای کف پام و ساق پام درد میگیرهولی بازم دوست دارم من چيزايي كه ميدونستم رو گفتم. چون اكثر آدما اثرات بلند مدتشو نميدونن يا بهش توجهي نميكنن. ازين جور چيزا هم زياد داريم دور و برمون. مثل سيگار كشيدن، پرخوري و ... در نهايت هر كسي هر جوري كه دوست داره زندگي ميكنه. NoMB :) 2 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ دیروز نخریدیم از ای کفشاتون امروز پامون رفت تو چاله آب 1 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ دیروز نخریدیم از ای کفشاتون امروز پامون رفت تو چاله آب بله دیگه چوب خدا صدا نداره 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ کلا خانوم هایی که کفش پاشنه بلند میپوشن جذاب میشن من خوشم میاد / 1 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بله دیگه چوب خدا صدا نداره چوب خدا که گله...هرکی نخوره خله 1 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ کلا خانوم هایی که کفش پاشنه بلند میپوشن جذاب میشن من خوشم میاد / اورین.... جذاب میشن که اقایونم نیگاشون موکونن ببینن کی با مخ میان زمین 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ اورین....جذاب میشن که اقایونم نیگاشون موکونن ببینن کی با مخ میان زمین باشه / ــــ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده