HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ با سلام اکثر دوستانی که در صنایع غذایی،آشامیدنی و... مشغول به کار هستند حتما این مفهوم رو میدونند برای اطلاع سایرین عرض میکنم که: CIP در اصل مخفف سه لغت Cleaning-In-Place به معنی شستشو در جا می باشد. در صنعت ماشین آلات فراوری و بسته بندی مواد غذایی ولبنی، وجود سیستم CIP از امتیازات بسیار مهم دستگاه بشمار می رود بطوری که دستگاه بدون نیاز به نیروی انسانی و بدون دخالت دست همچنین بدون نیاز به جدا سازی بخش یا بخشهایی از دستگاه ، خود را شستشو داده و آماده مراحل تولید و بسته بندی میگردد. عمل شستشو توسط مواد شیمیایی که بسته به نوع و کاربری دستگاه تایین می گردد انجام می پذیرد. بطور مثال در صنایع لبنی و پاستوریزه از اسید و سود با درصدها و درجه حرارت متفاوت و در نهایت آبکشی مسیر بهره می برند. به شخصه یونیتها و خطوط زیادی رو نصب و راه اندازی کردم.علی الخصوص در صنایع آشامیدنی و لبنی...وتقریبا دیگه الان هم CIP رو دارا میباشند. 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ حمید جان حالاکه زحمتشو کشیدین مقدار استاندارد و موارد استاندارد cip رو هم توضیح کامل بدین اگه امکان داره 0درمورد لبنیات و اشامیدینیها 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده