HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 اسفند، 2012 با سلام اکثر دوستانی که در صنایع غذایی،آشامیدنی و... مشغول به کار هستند حتما این مفهوم رو میدونند برای اطلاع سایرین عرض میکنم که: CIP در اصل مخفف سه لغت Cleaning-In-Place به معنی شستشو در جا می باشد. در صنعت ماشین آلات فراوری و بسته بندی مواد غذایی ولبنی، وجود سیستم CIP از امتیازات بسیار مهم دستگاه بشمار می رود بطوری که دستگاه بدون نیاز به نیروی انسانی و بدون دخالت دست همچنین بدون نیاز به جدا سازی بخش یا بخشهایی از دستگاه ، خود را شستشو داده و آماده مراحل تولید و بسته بندی میگردد. عمل شستشو توسط مواد شیمیایی که بسته به نوع و کاربری دستگاه تایین می گردد انجام می پذیرد. بطور مثال در صنایع لبنی و پاستوریزه از اسید و سود با درصدها و درجه حرارت متفاوت و در نهایت آبکشی مسیر بهره می برند. به شخصه یونیتها و خطوط زیادی رو نصب و راه اندازی کردم.علی الخصوص در صنایع آشامیدنی و لبنی...وتقریبا دیگه الان هم CIP رو دارا میباشند. 8
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 28 دی، 2014 حمید جان حالاکه زحمتشو کشیدین مقدار استاندارد و موارد استاندارد cip رو هم توضیح کامل بدین اگه امکان داره 0درمورد لبنیات و اشامیدینیها 2
ارسال های توصیه شده