رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

[TABLE=width: 98%, align: center]

[TR]

[TD]

100829440576.jpg

مواد لازم: پرتقال: 4 عدد، شكر: 5/1 پيمانه، ورقه ژلاتين: 2 عدد و آب: به ميزان لازم.

 

 

طرز تهيه: پرتقال‌ها را پوست كنده و پره‌پره كنيد. حالا پره‌ها را نيز پوست كنده و مغز آنها را به دقت جدا كنيد. مغز پرتقال‌هاي پوست‌كنده را درون مخلوط‌كن ريخته و كاملا له كنيد. پرتقال‌هاي له‌شده را روي شعله تند گاز قرار دهيد و شكر را به آن اضافه كنيد. يادتان باشد بايد مدام آن را هم بزنيد تا ته نگيرد. ورقه‌هاي ژلاتين را درون يك كاسه آب ولرم خيس كنيد و وقتي پرتقال‌ها قوام آمد، ژلاتين را به مواد درون ظرف اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

بعد از يك دقيقه مارمالاد حاضر است. آن را از روي شعله برداريد و بعد از اين‌كه كمي سرد شد درون ظرفي ريخته و در يخچال نگهداري كنيد.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...