رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

[TABLE=width: 98%, align: center]

[TR]

[TD]

100829440576.jpg

مواد لازم: پرتقال: 4 عدد، شكر: 5/1 پيمانه، ورقه ژلاتين: 2 عدد و آب: به ميزان لازم.

 

 

طرز تهيه: پرتقال‌ها را پوست كنده و پره‌پره كنيد. حالا پره‌ها را نيز پوست كنده و مغز آنها را به دقت جدا كنيد. مغز پرتقال‌هاي پوست‌كنده را درون مخلوط‌كن ريخته و كاملا له كنيد. پرتقال‌هاي له‌شده را روي شعله تند گاز قرار دهيد و شكر را به آن اضافه كنيد. يادتان باشد بايد مدام آن را هم بزنيد تا ته نگيرد. ورقه‌هاي ژلاتين را درون يك كاسه آب ولرم خيس كنيد و وقتي پرتقال‌ها قوام آمد، ژلاتين را به مواد درون ظرف اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

بعد از يك دقيقه مارمالاد حاضر است. آن را از روي شعله برداريد و بعد از اين‌كه كمي سرد شد درون ظرفي ريخته و در يخچال نگهداري كنيد.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...