peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ [TABLE=width: 98%, align: center] [TR] [TD] مواد لازم: پرتقال: 4 عدد، شكر: 5/1 پيمانه، ورقه ژلاتين: 2 عدد و آب: به ميزان لازم. طرز تهيه: پرتقالها را پوست كنده و پرهپره كنيد. حالا پرهها را نيز پوست كنده و مغز آنها را به دقت جدا كنيد. مغز پرتقالهاي پوستكنده را درون مخلوطكن ريخته و كاملا له كنيد. پرتقالهاي لهشده را روي شعله تند گاز قرار دهيد و شكر را به آن اضافه كنيد. يادتان باشد بايد مدام آن را هم بزنيد تا ته نگيرد. ورقههاي ژلاتين را درون يك كاسه آب ولرم خيس كنيد و وقتي پرتقالها قوام آمد، ژلاتين را به مواد درون ظرف اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. بعد از يك دقيقه مارمالاد حاضر است. آن را از روي شعله برداريد و بعد از اينكه كمي سرد شد درون ظرفي ريخته و در يخچال نگهداري كنيد. [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده