آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستای گلم دوستان متن میزاریم واسه متن گذاشته شده عکسی که مدنظرتونه و مناسب متن میبینید بزارید ( یه چیزیه بر عکس عکس و کلمات اما اینجا کلمه، متن ، شعر رو شامل میشه ) لطفا هر کدوم از دوستان واسه متن یه عکس بزارن واسه هر متن حداقل 3 عکس و بعد دوباره متن بعد رو بزارید 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آذر، ۱۳۹۱ دست و پا بسته و رنجور به چاه افتادن به از آن است که در دام نگاه افتادن سیب شیرین لبت باشد و آدم نخورد؟ تو بهشتی و چه بیم از به گناه افتادن 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آذر، ۱۳۹۱ [h=3]و عشق ، تنها عشق ترا به گرمی یک سیب می کند مأنوس...[/h] 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آذر، ۱۳۹۱ لالالالایی .... لالالالایی گنجشک لالا سنجاب لالا آمد دوباره مهتاب لالا لالالالایی .... لالالالایی گل زود خوابید مثل همیشه غورباقه ساکت خوابیده بیشه گل زود خوابید ، مثل همیشه غورباقه سکت ، خوابیده بیشه لالالالایی .... لالالالایی لالالالایی .... لالالالایی...... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ صندلی خالی به من می خندد .. و من میدانستم به رخم میکشد .. که تو برای لحظاتی چند در آغوشش بودی .. ومن تنها تماشاگه تو بودم 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ لحظه ای بر این صندلی کنار من بنشین .. نترس از لرزش پایه هایش .. من محو ام .. محو تو .. و تهی گشتم از بودنها .. من آن شبنمم که با کوچکترین نسیم خواهم رفت .. چه رسد به تندی نفسهایت . 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ آذر، ۱۳۹۱ زن که سیگار میکشد یعنی یک تناقض پر معنی روحی ظریف با زخمی مردانه ... ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده