آریودخت 43941 ارسال شده در 1 اسفند، 2012 سلام دوستای گلم دوستان متن میزاریم واسه متن گذاشته شده عکسی که مدنظرتونه و مناسب متن میبینید بزارید ( یه چیزیه بر عکس عکس و کلمات اما اینجا کلمه، متن ، شعر رو شامل میشه ) لطفا هر کدوم از دوستان واسه متن یه عکس بزارن واسه هر متن حداقل 3 عکس و بعد دوباره متن بعد رو بزارید 12
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2012 دست و پا بسته و رنجور به چاه افتادن به از آن است که در دام نگاه افتادن سیب شیرین لبت باشد و آدم نخورد؟ تو بهشتی و چه بیم از به گناه افتادن 7
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2012 لالالالایی .... لالالالایی گنجشک لالا سنجاب لالا آمد دوباره مهتاب لالا لالالالایی .... لالالالایی گل زود خوابید مثل همیشه غورباقه ساکت خوابیده بیشه گل زود خوابید ، مثل همیشه غورباقه سکت ، خوابیده بیشه لالالالایی .... لالالالایی لالالالایی .... لالالالایی...... 5
mani24 29665 ارسال شده در 4 اسفند، 2012 صندلی خالی به من می خندد .. و من میدانستم به رخم میکشد .. که تو برای لحظاتی چند در آغوشش بودی .. ومن تنها تماشاگه تو بودم 4
mani24 29665 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 لحظه ای بر این صندلی کنار من بنشین .. نترس از لرزش پایه هایش .. من محو ام .. محو تو .. و تهی گشتم از بودنها .. من آن شبنمم که با کوچکترین نسیم خواهم رفت .. چه رسد به تندی نفسهایت . 3
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 زن که سیگار میکشد یعنی یک تناقض پر معنی روحی ظریف با زخمی مردانه ... ! 1
ارسال های توصیه شده