Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ این مسابقه چه جوریه که رسیده سری چهارمش؟؟؟ی کم راهنمایی کن مهدی ببینم ... خدا رو چه دیدی شاید خودم مدالشو بردم این مسابقه باهوشای انجمنه یه سوال طرح میکنم باید جواب بدن نیاز به مهارت در فرمول نویسی و اکسل داره 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ این مسابقه باهوشای انجمنه یه سوال طرح میکنم باید جواب بدن نیاز به مهارت در فرمول نویسی و اکسل داره این که چیزی نیست من خودم خوراکم فرموله اکسل هم که از وقتی 6 ماهم بود بلد بودم سوالو خودت همینجا طرح میکنی ؟؟ یا اول اعلام امادگی میکنن بچه ها بعد سوال میزاری؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ این که چیزی نیست من خودم خوراکم فرموله اکسل هم که از وقتی 6 ماهم بود بلد بودم سوالو خودت همینجا طرح میکنی ؟؟ یا اول اعلام امادگی میکنن بچه ها بعد سوال میزاری؟ آره همینجا خودم طرح میکنم ببین دیگه فایلاش که هس ، البته فک نکنم بتونی جواب بدی 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ آره همینجا خودم طرح میکنم ببین دیگه فایلاش که هس ، البته فک نکنم بتونی جواب بدی بهله بهله ... امتحانش ضرر نداره :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ این مسابقه باهوشای انجمنهیه سوال طرح میکنم باید جواب بدن نیاز به مهارت در فرمول نویسی و اکسل داره پس مدال منو بده دیگه. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ پس مدال منو بده دیگه. شوما مگه با هوشی؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بهله بهله ... امتحانش ضرر نداره :vahidrk: فعلا جوابای این چار تارو ببین اصلا بدونی اکسل چیه بعد 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ شوما مگه با هوشی؟ بله که باهوش هستم.:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بله که باهوش هستم.:vahidrk: نه اینکه همه سوالارو جواب دادی باهوشم هستی ، برو سر درست:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ نه اینکه همه سوالارو جواب دادی باهوشم هستی ، برو سر درست:vahidrk: من تا حالا سوالاتو ندیدم. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ من تا حالا سوالاتو ندیدم. خو ببین فایلاش که هس خو گریه نگن مدال بعدی مال تو 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بررسی شد چیزی برای اضافه کردن نداشتم عالیه چشات عالي ميبينه ممنون كه بررسوندي 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ این مسابقه باهوشای انجمنه یه سوال طرح میکنم باید جواب بدن نیاز به مهارت در فرمول نویسی و اکسل داره بچه ها دقت كردين؟ يه نكته بسيار ظريف در اين جمله نهفته است همه اينا رو گفت كه بگه خودش از همه باهوش تره كه واسه باهوشاي انجمن مسابقه ميطراحه هــــــــــي روزگار ما هم يه زماني جزو باهوشاي دنيا بوديم ولي انقدر تو بوق و كرنا نميكرديم. دور و زمونه عوض شده ها:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ خو ببین فایلاش که هس خو گریه نگن مدال بعدی مال تو پارتي بازي؟ تو روز روشن؟ در انظار عموم؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ پارتي بازي؟تو روز روشن؟ در انظار عموم؟ :icon_pf (34): شوما مدالتو گرفتی دیگه بسه فعلا 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ شوما مدالتو گرفتی دیگه بسه فعلا خو حالا چرا ميزني؟ دستت رو شده زورت به من رسيده؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ خو حالا چرا ميزني؟ دستت رو شده زورت به من رسيده؟ منکه نزده بودمت ولی حالا که گفتی بگیر:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ منکه نزده بودمت ولی حالا که گفتی بگیر:vahidrk: آييييي مردم! كمكـــــــــــــــ!!! آي ملت بيان به دادم برسين. يه مدال داده حالا ميخواد از حلقومم در بياره. آي هوار. اي وايييييييييييييييي آيييييييييييي كمـــــــــــــك 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها دقت كردين؟يه نكته بسيار ظريف در اين جمله نهفته است همه اينا رو گفت كه بگه خودش از همه باهوش تره كه واسه باهوشاي انجمن مسابقه ميطراحه هــــــــــي روزگار ما هم يه زماني جزو باهوشاي دنيا بوديم ولي انقدر تو بوق و كرنا نميكرديم. دور و زمونه عوض شده ها:icon_pf (34): مگه شک داری داداش 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ آييييي مردم! كمكـــــــــــــــ!!!آي ملت بيان به دادم برسين. يه مدال داده حالا ميخواد از حلقومم در بياره. آي هوار. اي وايييييييييييييييي آيييييييييييي كمـــــــــــــك آخه دچار زیاده خواهی شدی خواستم پیشگیری کنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده