Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ مسابقه چهارم با سلام خدمت دوستان نو اندیش چهارمین مسابقه اکسل رو با طرح یک سوال نسبتا ساده شروع میکنم فرض کنید چند محصول دارید که هر محصول از تعدادی قطعه مجزا تشکیل شده ، مسلما در صورتی که تعداد محصولات زیاد باشه و همچنین قطعات ،یافتن قطعات تشکیل دهنده هر محصول از میان انبوهی از داده ها مشکل خواهد بود ، حالا به دنبال روشی هستیم که با انتخاب کد محصول لیست قطعات تشکیل دهنده اون محصول رو به ما بده ، مسلما با دیدن فایل بهتر متوجه موضوع خواهید شد . جوایز مسابقه نفراول : مدال برنده مسابقه علمی +150 امتیاز نفردوم: 100 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز مهلت مسابقه دوشنبه 91/09/20 پاسخ ها به ایمیل زیر ارسال شود: noandishexcel@gmail.com درخواست راهنمایی در ادامه ویا به صورت پیام خصوصی مطرح شود استفاده از سل های کمکی مجاز نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ منتظر حضور اعضای باهوش انجمن هستیم 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ در راستای راهنمایی خدمت دوستان عرض کنم که به فایل جواب مسابقه سوم یک نگاهکی بندازید راهکار دستتون میاد ، باشد که خیر دنیا و آخرت نصیب عموم مسلمین و مسلمات گردد:girl_angel: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ منتظر حضور اعضای باهوش انجمن هستیم فقط چون این جمله رو گفتی منو تو منگنه گذاشتی شرکت کنم 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ در راستای راهنمایی خدمت دوستان عرض کنم که به فایل جواب مسابقه سوم یک نگاهکی بندازید راهکار دستتون میاد ، باشد که خیر دنیا و آخرت نصیب عموم مسلمین و مسلمات گردد:girl_angel: کاش اواسط هفته راهنمایی میکردی نه همین اول مسابقه 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ کاش اواسط هفته راهنمایی میکردی نه همین اول مسابقه آخه میدونم تا راهنمایی نکنم کسی جواب نمیده :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ آخه میدونم تا راهنمایی نکنم کسی جواب نمیده :icon_pf (34): الن متوجه شدی راهنمایی کردی کسی جواب میده؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ جوابو الان برات میفرستم دستت درد نکنه منتظرم 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ دستت درد نکنه منتظرم حتــمــــا :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ حتــمــــا :vahidrk: فدای دستت ممنون از لطفت ایشالا جبران کنم :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ الن متوجه شدی راهنمایی کردی کسی جواب میده؟ آره امروز صب اولین جواب رسید 2 لینک به دیدگاه
urbanistica 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ مسابقه چهارم سلام آقای پاتری تمن تازه واردم میشه لطفا جواب مسابقه رو بهم بگید تا منم برنده بشم!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ مسابقه چهارم سلام آقای پاتری تمن تازه واردم میشه لطفا جواب مسابقه رو بهم بگید تا منم برنده بشم!!!!!!!!!!!!!! رو دست من بلند شده 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ رو دست من بلند شده دست بالا دست بسيارست 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ آره امروز صب اولین جواب رسید امروز صبح يا ديشب؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ امروز صبح يا ديشب؟ امروز صب یعنی دیروز صب اینو دیشب نوشتم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ مسابقه چهارم سلام آقای پاتری تمن تازه واردم میشه لطفا جواب مسابقه رو بهم بگید تا منم برنده بشم!!!!!!!!!!!!!! اسمت برام آشناس عمویی ، کی هستی تو؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ من جوابو فرستادم مدالمو بده شما دیر فرستادی قبلت 2 نفر فرستادن مدال میخوای باید جوابت خیلی ناب باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده