*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااام به همه ی دوستان خوبم سری چهاردهم مسابقه ی عکس معماری رو برگزار میکنیم موضوع این سری از مسابقه ( ساختمان تجاری ـ اداری ) هست.:w14: تا آخر روز چهارشنبه 15 آذر (1931/09/15) فرصت دارید که عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر مکان عکس برام بفرستید سایز عکساتون هم 600*800 باشه یه نکته ای که باید اضافه کنم عکسای گرفته شده باید با دوربین شخصی باشه یعنی از نت نباشه ((نکته ی مهم و آخر: این همه کاربر معماری داریم پس همه تون شرکت کنید :banel_smiley_90:)) . . . . . منتظر حضور پرشور و عکسای زیباتون هستم . . . 26 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ حتمااااااااااااااا این سری شرکت میکنممم ایشالا 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ درود....اعلام آمادگی می کنم برای شرکت.... ولی خوب تا عکس رو نفرستم.....روم نمی شه حساب وا کرد.... امیدوارم یادم نره.... 8 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ من حتما شرکت میکنم..... یکم موضوعش سخته.... 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ اخ جوووووووووونم. مرسی که هر بار دعوتم میکنی گلممممممم 7 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ایشالا که یادم نمیره :hapydancsmil: مرسی که این دفعه منو جا ننداختین و دعوت کردین 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ ممنون از دعوتت سعی میکنم بشرکتم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ حتمااااااااااااااا این سری شرکت میکنممم ایشالا مرسی نرگس جونم ؛ ایشالله :w14: درود....اعلام آمادگی می کنم برای شرکت.... ولی خوب تا عکس رو نفرستم.....روم نمی شه حساب وا کرد.... امیدوارم یادم نره.... مرسی سام عزیز خوشحال میشیم شرکت کنید من حتما شرکت میکنم.....یکم موضوعش سخته.... آٰره ؛ میشه بناهای خوبی معرفی کرد چشــــــــــــــــــم چشمت بی بـــــــــــلا اخ جوووووووووونم. مرسی که هر بار دعوتم میکنی گلممممممم خواهش میکنم گلم مگه میشه یادم بره ایشالا که یادم نمیره :hapydancsmil:مرسی که این دفعه منو جا ننداختین و دعوت کردین ایشالله ؛ ایوووووووووول بچه های شهرساز فعال :hapydancsmil: ممنون از دعوتتسعی میکنم بشرکتم خواهش میکنم 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ تا الان یه عکس بقیه هم زودتر بفرستن 2 لینک به دیدگاه
mahe man 750 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلام من تازه با اين بخش آشنا شدم .خيلي جالبه. اميدوارم بتونم تو، اين بخش شركت كنم.:girl_angel: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ زِیـــــــــــــــنگ...منم هستم 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ بشتابید!بشتابید! بشتابید! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ من امشب براتون میفرستم...هی یادم رفت دوربینم رو بردارم 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ میشه یکم تمدید کنید تا هوای هتران تمیز شه؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ چرا فقط دو نفر شرکت کردن پس بقیه کجان ؟؟؟ مهلت شرکت در مسابقه تا آخر روز جمعه 1391/09/17 تمدید میشود !! 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ چرا فقط دو نفر شرکت کردن پس بقیه کجان ؟؟؟ مهلت شرکت در مسابقه تا آخر روز جمعه 1391/09/17 تمدید میشود !! تا جمعه هوا الودست 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ کـــــــــــجان پس این معمارای پر ادعا 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ بچه وقتی نمونده هااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده