*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ موزه یادبود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 23 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ دمت گرم.این ترم طرحم موزست خیلی کمکم کردی 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
hamed.ng 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون از این پلانهایی که قرار دادید.پست 5 رو من گرفتم ولی فونتاش قاطین.ممنون میشم اگه کسی فونتاشو داره برام بفرسته یا لینک دانلود بده. با سپاس 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون از این پلانهایی که قرار دادید.پست 5 رو من گرفتم ولی فونتاش قاطین.ممنون میشم اگه کسی فونتاشو داره برام بفرسته یا لینک دانلود بده.با سپاس برای اینکه فونتش درست بشه شما میتونید توی استایل فونتها فونت fazaha را که برایش هما معرفی شده تغییر دهید و یکی از نسخ ها را انتخاب کنید و درست میشه 4 لینک به دیدگاه
hamed.ng 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ برای اینکه فونتش درست بشه شما میتونید توی استایل فونتها فونت fazaha را که برایش هما معرفی شده تغییر دهید و یکی از نسخ ها را انتخاب کنید و درست میشه با عرض پوزش میشه بیشتر توضیح بدید چه کار کنم؟متوجه نشدم کجا باید فونت را تغییر بدم؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ با عرض پوزش میشه بیشتر توضیح بدید چه کار کنم؟متوجه نشدم کجا باید فونت را تغییر بدم؟ ببخشید خودم هم احساس کردم خوب توضیح ندادم ببینید تایپ کنید st و بعد اینتر و بعد یک کادری مطابق عکس پیوست میاد که در سمت چپ استایل ها fazaha را انتخاب کنید و در قسمت فونتهاش یکی از naskh هارا انتخاب کنید. 7 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پلان موزه مثل اون پلان هایی که مدیران فرستادن کامل و حرفه ای نیست . با پلان مرکزی ( یه کار دانشجویی ) پرسپکتیو و برش و نما هم داره . از فایل های پیوست دانلود کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
behniya 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ vaghean kheyli mamnoon :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
hamid94 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ mersi az plane haye khobeton vaghean azaton mamnonam :hapydancsmil:karam rah oftad لینک به دیدگاه
nafasnejati 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام،میشه لطفا پلان طبقات موزه هنرهای معاصر را با مقطع، پرسپکتیو ۱ نقطه ای و ۲ نقطه ای برای من بذارید . لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اینم نمونه ای دیگه از پلان و نما و برش موزه هست که از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده