*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 موزه یادبود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 23
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 15 خرداد، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18
hamed.ng 63 ارسال شده در 5 تیر، 2013 ممنون از این پلانهایی که قرار دادید.پست 5 رو من گرفتم ولی فونتاش قاطین.ممنون میشم اگه کسی فونتاشو داره برام بفرسته یا لینک دانلود بده. با سپاس 2
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 5 تیر، 2013 ممنون از این پلانهایی که قرار دادید.پست 5 رو من گرفتم ولی فونتاش قاطین.ممنون میشم اگه کسی فونتاشو داره برام بفرسته یا لینک دانلود بده.با سپاس برای اینکه فونتش درست بشه شما میتونید توی استایل فونتها فونت fazaha را که برایش هما معرفی شده تغییر دهید و یکی از نسخ ها را انتخاب کنید و درست میشه 4
hamed.ng 63 ارسال شده در 5 تیر، 2013 برای اینکه فونتش درست بشه شما میتونید توی استایل فونتها فونت fazaha را که برایش هما معرفی شده تغییر دهید و یکی از نسخ ها را انتخاب کنید و درست میشه با عرض پوزش میشه بیشتر توضیح بدید چه کار کنم؟متوجه نشدم کجا باید فونت را تغییر بدم؟ 2
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 5 تیر، 2013 با عرض پوزش میشه بیشتر توضیح بدید چه کار کنم؟متوجه نشدم کجا باید فونت را تغییر بدم؟ ببخشید خودم هم احساس کردم خوب توضیح ندادم ببینید تایپ کنید st و بعد اینتر و بعد یک کادری مطابق عکس پیوست میاد که در سمت چپ استایل ها fazaha را انتخاب کنید و در قسمت فونتهاش یکی از naskh هارا انتخاب کنید. 7
ShaMoh 3002 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 پلان موزه مثل اون پلان هایی که مدیران فرستادن کامل و حرفه ای نیست . با پلان مرکزی ( یه کار دانشجویی ) پرسپکتیو و برش و نما هم داره . از فایل های پیوست دانلود کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12
hamid94 10 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 mersi az plane haye khobeton vaghean azaton mamnonam :hapydancsmil:karam rah oftad
nafasnejati 10 ارسال شده در 20 آبان، 2015 سلام،میشه لطفا پلان طبقات موزه هنرهای معاصر را با مقطع، پرسپکتیو ۱ نقطه ای و ۲ نقطه ای برای من بذارید .
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 مرداد، 2019 اینم نمونه ای دیگه از پلان و نما و برش موزه هست که از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده