یاس وحشی 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ از همه دوستان خواهش می کنم اگر نرم افزار powermill 2010 64 bit در اختیار دارید لطفا روی سایت قرار دهید تا هم مشکل من و هم مشکل سایر دوستان حل شود . و در ضمن اگر نرم افزار ماشین کاری solidworks را دارید اون رو هم روی سایت قرار دهید ممنون می شوم . 1 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ powermill 2010 رو میتونید از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید بنده دانلود کردم و رو 64bit کار کرد. 4 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ powermill 2010 رو میتونید از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید بنده دانلود کردم و رو 64bit کار کرد. شما تونستید کرکش کنید؟ من هرچی سعی کردم نشد 2 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ شما تونستید کرکش کنید؟ من هرچی سعی کردم نشد بنده قبلنا رو 2 تا سیستم نصب کردم رو یکی اجرا شد ولی اون یکی نه. هر دو هم 64bit بودن. 3 لینک به دیدگاه
zillion100 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی بلده powermill 2012 SP1 CR1 رو کرک کنه یه کتاب آموزش powermill برای انتشارات عابد خریدم و یه دی وی دی ماله powermill2012 روش بود خودش هم یه روش کرک گفته ولی یه جاهاییش مثل اونی که میگه نمیشه عمل کرد. اگه بهم کمک کنید واقعا ممنون میشم اگه با پیغام بهم خبر بدبد خیلی ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی بلده powermill 2012 SP1 CR1 رو کرک کنه یه کتاب آموزش powermill برای انتشارات عابد خریدم و یه دی وی دی ماله powermill2012 روش بود خودش هم یه روش کرک گفته ولی یه جاهاییش مثل اونی که میگه نمیشه عمل کرد. اگه بهم کمک کنید واقعا ممنون میشم اگه با پیغام بهم خبر بدبد خیلی ممنون میشم اگه میتونین اسکرین شات قرار بدین آخه الان معلوم نیست اصلا مشکل از کجای نصب نرم افزاره!!! 2 لینک به دیدگاه
hosiin 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان من پاور میل 2012 sp4رو نصب کردم ولی تو جی کد گیری مشکل داره پیغامی مبنی بر post proses میده مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه
hosiin 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان من پاور میل 2012 sp4رو نصب کردم ولی تو جی کد گیری مشکل داره پیغامی مبنی بر post proses میده مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید. اینم باید بگم که اصلا ماشین ها رو نمیشناسه یعنی فایلهای opt . لینک به دیدگاه
sderss 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز شما باید نرم افزار post prcessor را که همرا فایل پاورمیل هست نصب کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده