afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ ماست و لبو : مواد لازم : ماست چكيده : به ميزان لازم لبو : به تعداد لازم جعفری خرد شده : برای تزئين كاهو يا كلم چينی : برای تزئين طرز تهيه : لبو را بعد از پوست كندن و شستن ، درسته بپزيد و بعد از پخته شدن با قاشق داخل آنرا خالی كنيد و از مخلوط ريز شده محتويات داخل لبو با ماست ، لبو را پر كرده و با جعفری خرد شده و كلم تزئين كنيد و به عنوان پيش غذا با خانواده نوش جان كنيد . ماست و موسير و لبو مواد لازم : لبو پخته قالب زده ماست موسیر طرز تهیه : برای اینکه لبو سریعتر پخته شود لبو را پس از پوست کندن به ورقه هایی به قطر یک سانتی متر و یا کمتر ببرید و با آب روی حرارت بگذارید وقتی لبو پخته شد آن را قالب زده و به شکل دلخواه در دیس چیده و با قیف ماست موسیر را روی آن بریزید. ماست چکیده و لبو مواد لازم : ماست چکیده : ۱ لیوان لبو : ۳ الی ۴ عدد نمک : مقداری طرز تهیه : ماست و نمک را در کیسه نازک و تمیز و سفیدی بریزید و به مدت چند ساعت آویزان کنید تا آبش برود و سفت شود . لبوی پخته را حلقه حلقه کنید ویا قالب بزنید و نیمی از ماست را زعفرانی کنید و با قیف روی لبو بریزید . گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده