redflight 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام خوبید؟ ببخشید من چند تا سوال داشتم که باید تا فردا حلشون کنم می شه کمکم کنین؟:icon_pf (34)::icon_pf (34)::4564: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام خوبید؟ببخشید من چند تا سوال داشتم که باید تا فردا حلشون کنم می شه کمکم کنین؟:icon_pf (34)::icon_pf (34)::4564: من 7 سال پیش اینارو خوندم یادم نیس :icon_pf (34):شرمنده 2 لینک به دیدگاه
Marx 1733 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سئوالاتتون خیلی زیاده. اگه حل کنین و روی جواب هاش بحث بشه بهتره، حل کردنش طول میکشه و بیشتر محاسبه داره تا نکته. اکثرا مشابه مسائل نمونه حل شده کتاب کریزیگ هستن. به نظرم کتاب ریاضی مهندسی پارسه برای معتقدی رو تهیه کنید، یا کتاب حل نمونه سئوالات امتحانی ریاضی مهندسی فرزین حاجی جمشیدی رو بخرین. 3 لینک به دیدگاه
redflight 22 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ راستش من موج بلد نیستم فقط 4 باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ راستش من موج بلد نیستمفقط 4 باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفااااااااااااااااااااااااااااااا صورت سئوال ازتون خواسته مسئله رو با توجه به تبدیل فوریه حل کنید. پس در این مسئله کاری با روش جدایی متغیرها نداریم. از طرفین معادله موج تبدیل فوریه میگیریم. یعنی: F (Uxx)=-w^2u+wu(0,t)=... به همین ترتیب از شرایط مرزی هم باید تبدیل فوریه گرفت، تا یک مساله مقدار اولیه جدید به دست آید. راستش راه حل خیلی طولانی و من نمیتونم اینجا تایپش کنم، حتما حتما کتاب ریاضیات مهندسی فرزین حاجی جمشیدی رو تهیه کنید، من این مثال هارو روی اون کتاب براتون توضیح بدهم. 4 لینک به دیدگاه
mohsen qwerty 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوستان .کسی میتونه معادله 4-138 و4-139 را از معادله 4-137 اثبات کنه لینک به دیدگاه
mohsen qwerty 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوستان .کسی میتونه معادله 4-138 و4-139 را از معادله 4-137 اثبات کنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده