رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

:w58:

یکم توضیح میدادی این الان واسه درس هندسته میخوای دستی بزنی یا میخوای تو اتوکد !:ws52:

احتمال میدم واسه درسه هندسه یا بیان معماری باشه واسه دستی توضیح میدم..:w58:

شکل اول با پرگار یه دایره به قطر 1.80 میزنی از مرکز دایره یه شعاع میکشی با خط کش بعد همون شعاع رو به اندازه 1.70 ادامه میدی بعد با نقاله که مرکزشو مرکز دایره میذاری و 0 رو روی اون شعاع که کشیدی به اندازه 15 درجه انتخاب مکینی نقطه میزنی شعاع دومو با استفاده از اون نقطه میزنی وبه اندازه 2.77 امتداد میدی ...

دیگه بقیشم معلومه ..کلا همش معلوم بود.. چون تو بیان و هندسه اگه درست یادم باشه از اینا داشتیم اینطوری توضیح دادم اگه سوال چیزه دیگه ای هست بگو...

• Like 2
لینک به دیدگاه

بله هندسه و روش ترسیم دستی را میخام

در شکل اول دو تا ضلع آخری اون چهار ضلعی را چطوری ترسیم کنم؟

در مورد روش ترسیم دستی شکل 2 اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

با گونیا راحت میتونی بکشی چون مربع باید زوایاشم 90 باشه دیگه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

میتونم بکشم ولی نمی دونم چطوری برات توضیح بدم..:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اون مربع که دو ضلعشو داری حله دیگه (انتهای خط بلندترو به انتهای خط کوتاه تر کناری وصل کن با دو طرف اول همینکارو کن بعدم گونیا میزاری (به اندازه اون دو ضلع که الان داری میتونی جدا کنی میتونیم با گونیا از دو سر فقط ادامه بدی تا دو خط بافی مونده مربع برسن به هم بعد اضافی رو چاک میکنی)

شکل دومم:مربع بزرگ وسط رو اول با گونیا و اندازه هایی که داده رسم کن زیرش با یه فاصله ای تقریبی و جوری که وسط مربع اولت بر مسطیل دوم منطبق باشه اصطلاحا میگن روی یه آکس باشه به ابعاد 1.78 در 1.68 رسم کن... بعد گوشه های مربع وسط به هم وصل کن و امتداد بده ینی همون وتر ها (در این حالت خطاط از مستطیل بزرگ پایین رد شده ) بعد نصف فاصله ای که بین مربع کوچک و مستطیل بزرگ دادی رو در نظر بگیر رو به داخل مستطیل افست کن( ینی یه خط موازی وتر با فاصله نصف اندازه تقریبی ((اگه 0.10 گرفتی اینبار 0.05 بگیر)) بزن ((باید واسه موازی شدن دوتا نقطه رو خط در نظر بگیری اختلاف بدی بعد به هم وصل )) .. ) بقیش معلومه با استفاد از اندازه های به دست امده مستطیل رو به 5 ضلعی تبدیل میکنی خطای اضافو پاک میکنی ...

بکشی خودت میفهمی یبار بکش گیر کردی عکس بزار راهنماییت کنم...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...