hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان گروه شهرسازی انجمن قراره مسابقه عکس با موضوع "محرم در شهر" برگزار کنه. دوستان عزیز عکساتون رو به صورت خصوصی با اندازه 800 در 600 برای من بفرستید. محورهای عکاسی هم که مشخصه دیگه.باز اگه سوالی بود بپرسید در خدمتم. عکساتون رو تا روز چهارشنبه 8 آذر وقت دارین که بفرستین. منتظر عکساتون هستم جوایز : نفر اول : 200 امتیاز + مدال عکاسی نفر دوم : 150 امتیاز نفر سوم : 100 امتیاز 46 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ کارجالبیه منم هستم:hapydancsmil: فقط زودتر جوایز مشخص کنین 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ چرا منو دعوت نکردی ؟ :vahidrk: باز بگو دوستمی 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ من نیز میشرکتم. سوژه بسیار عالی ای عه 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ من نیز میشرکتم. سوژه بسیار عالی ای عه جای منم برفست صبا من که شانس ندارم که 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ جای منم برفست صبا من که شانس ندارم که چشم خوشگلم. خصوصی عکس میفرستم واست تو ام بشرکت 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ چشم خوشگلم. خصوصی عکس میفرستم واست تو ام بشرکت :aghosh::w42::boos::boos::boos::boos::boos: 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ :aghosh::w42::boos::boos::boos::boos::boos: :w42: فدای خوشحالیت شم من 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ اول مشخص کنیم ببینیم به من مدال میدین 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ تا فردا شب وقت هست دوستان 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ تا فردا شب وقت هست دوستان به من رای میدیا حمید 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ فاطمه؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه نگفتی من واست عکس بندازم؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ فاطمه؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه نگفتی من واست عکس بندازم؟؟؟؟؟؟ گفتم ، دیدم چیزی نگفتی فک کردم فراموش کردی دیگه منم نگفتم که اذیتت نکنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 واسم انداختی؟:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ مدال منو الان بدین وقت ندارم زیاد واسه مدال نقشه نکش یه دونه داری بسته ببین من ندارم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده