mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ یار من ........عشق من .... از دلم برایت مینویسم که چه سخت است نبودنت ........ که چه سخت است دور بودنت ...... چه سخت است لمس نکردن دستانت ...... هر روز به قلبم می اندیشم .......به بهانه گیری دلم ....که چه بی تابانه تو را میخواند .... ایا قاصدک ها خبری از من برایت نیاورده اند ..... ایا صدای قلبم را امواج دریا بر ساحل قلبت نسیم نفرستاده اند ....... میخوانم تو را ...از دور دست ها ..........از انسوی دریا ها ........کجایی زندگی من .......کجایی .........کجایی ..... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ بالاخره عاشقانه ترین کلمه تاریخ را یافتم: تو raziyeh.j 2 لینک به دیدگاه
سامره حاجیان 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ یادمه دبستان بودم چه رویایی داشتم از زبان زدن به مداد کوچکم که تهش چسبیده به سقف دستم بود ،باشور واشتیاق معلم دیکته می خواند ومن می نوشتم؛وچه دردناک بود گرفتن مداد کوچک فشرده در دستانم توسط معلم ونشان دادن آن به دوستان دیگر!وگفتن هیچکس مدادی ندارد به فلانی بدهد.... 2 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ خدایا توفیق ده نمازمان را عاشقانه بخوانیم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ حـوّای جا گرفته در این فکر رنج ِ تلخ انگــار هیچ وقـت به آدم نـمی رسد 1 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ چیزی که زن دارد و مرد را تسخیر می کند مهربانی اوست نه سیمای زیبایش 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ میشود دلخوش بود حتی به باز شدن غنچه کوچک شمعدانی گوشه حیاط خانه مادر بزرگ (مهلا) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده