Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ بدجور هوس کرده ام که عاشق بشوم... گیلاس های درخت همسایه، بارور منند! آنها که ما را کنار گیلاس ها ندیده اند باور نمیکنند، گرده افشانی بلد نیستم... 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ دودکش ها دروغ میگویند!!! پشت این دیوارها ، هیچ اجاقی روشن نیست... 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ گوشم بوق میزند... و آن سرطان که میگفتی، به مغز استخوانم رسیده فردا هم که موهایم را از ته بزنند، زشت و وامانده باز هم دست از خیانت نمیکشم هیچ مغز استخوانی به من پیوند نمیخورد! 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ لبهایت را به لبهایم نزدیک کن بگذار گرمی نفسهایت وجودم را بسوزاند نفسهایت با من حرف میزند و چه بلند فریاد میکشد با من بمان یواشتر ، روزگار خواب است نگذار روزگار بیدار شود که لذت خاله بازی های ما را همچون پدری خشمگین از ما بگیرد. بگذار بازدم تو دم من باشد بگذار هوا را بین لبهایمان قسمت کنیم بگذار........ 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ دیگر استفاده نمیکنم از... (میم) مالکیت!!! 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ نه، شاعر نیستم... اما نگاه تو به جزر و مدّ و طوفان می کشد گاهی تمام واژه هایم را... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ بدجور هوس کرده ام که عاشق بشوم... گیلاس های درخت همسایه، بارور منند! آنها که ما را کنار گیلاس ها ندیده اند باور نمیکنند، گرده افشانی بلد نیستم... دلتنگم از این لبخندهای خشک احوالپرسی های معمولی چشمان مـ ـن تصویری از جنس تــو میخواهند 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ سر به هوا نیستم اما همیشه چشم به آسمان دارم حال عجیبی ست دیدن همان آسمان که شاید تو دقایقی پیش به آن نگاه کرده ای . . . 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ عطرهای خوب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شیشه ی خالی شان هم بعد سال ها هنوز عطر می دهد درست مثل جای خالی تو . . 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ ﻫﺮ ﻗﻠﺒﻰ ﺩﺭﺩﻯ ﺩﺍﺭﺩ ﻓﻘﻂ ﻧﺤﻮﻩ ﺍﺑﺮﺍﺯ ﺁﻥ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭼﺸﻤﺎﻧﺸﺎﻥ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻟﺒﺨﻨﺪﺷﺎﻥ ... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ بین این همه خیال چرا باید تو محال باشی ..!! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ لب هایت طعم سیب می دهند ! . . . ميخواهي آدمم كني؟ 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ سهراب : گفتی چشمها را باید شست ! شستم ولی..... گفتی جور دیگر باید دید! دیدم ولی..... گفتی زبر باران باید رفت ! رفتم ولی... او نه چشم های خیس و شسته ام را نه نگاه دیگرم را و نه هیچکدام را ندید فقط در زیر باران با طعنه ای خندید و گفت : دیوانه باران زده 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ حالا که این قصه به پایان میرسد بی رودربایسی! شما هم در قتل من دست داشتهاید... لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ میگویم: سلام کسی جوابم نمیدهد پس خدانگهدار میگویم! شاید از سر اتفاق کسی دستهایش تکان بخورد... لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ ... تو که رفتی! ماه هم راهش را گرفت و رفت و مسیری از مورچگان که قیشدههای دیروز را میبرند... لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ پاگیر شدهام! پاگیر مذهبی تازه که حرمت آفتاب را لکهدار! نه و عصمت عشق را بی هیچ کدورتی در رنجش عصر پنجشنبهها میبخشد به اولین سلام... لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ دیگر! آدمی را دوست نمیدارم میخواهم درخت باشم پرندگان را بیشتر دوست دارم... 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ هرگز عاشق نبوده خطی صاف...! لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ میخواهم نگاهت کنم اما... دیرم میشود! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده